Opel - Newletter

Opel Newletter

Όλα τα τελευταία νέα για την Opel και για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της απευθείας στο inbox σας.

Εγγραφείτε τώρα!

ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ: 80.000+ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ OPEL MOKKA

26 Φεβ 2013

  • Yψηλή ζήτηση σε Γερμανία, Ρωσία, Βρετανία, Ιταλία και Γαλλία
  • Η δημοτικότητα του νέου SUV απηχεί τη θετική αντίδραση των μέσων ενημέρωσης
Opel Νέα - Η ζήτηση για το Mokka ακολουθεί ανοδική τροχιά σε όλη την Ευρώπη, με το νέο SUV της Opel να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ παραγγελιών μετά το άλλο.

Rüsselsheim.  Η ζήτηση για το Mokka ακολουθεί ανοδική τροχιά σε όλη την Ευρώπη, με το νέο SUV της Opel να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ παραγγελιών μετά το άλλο. Μέσα σε λίγους μήνες, οι παραγγελίες από όλη την Ευρώπη ξεπέρασαν τις 80.000. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ελκυστικής σχεδίασης, καινοτόμων τεχνολογιών & χαρακτηριστικών που παραπέμπουν σε ανώτερες κατηγορίες και μιας άριστης οδικής συμπεριφοράς κάνουν το Mokka άκρως δημοφιλές στο αγοραστικό κοινό της Γερμανίας, Ρωσίας, Βρετανίας, Ιταλίας και Γαλλίας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις πάνω από τα δύο τρίτα όλων των Mokka στην Ευρώπη θα πουληθούν σε αυτές τις αγορές. Bestseller, αυτή τη στιγμή, είναι η κορυφαία έκδοση Cosmo, με κινητήρα 1.4 Turbo ecoFLEX (103 kW/140 hp) και AWD.

Opel Νέα - Ανερχόμενο Αστέρι: 80.000+ Παραγγελίες για το Opel Mokka

«Το ελκυστικό νέο μοντέλο μας φιλοδοξεί να γίνει από τα bestseller της - ταχύτερα αναπτυσσόμενης στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου - της κατηγορίας των συμπαγών SUV (sub-compact SUV class)» σχολιάζει ο Duncan Aldred, από τη θέση του Αντιπροέδρου Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales, Opel/Vauxhall. «Αυτή η κατακόρυφη αύξηση των παραγγελιών οφείλεται στο γεγονός ότι, με τα πρακτικά προσόντα του, το Mokka προσφέρει όλα αυτά που υπόσχεται η μυώδης σχεδίαση του. Το Mokka πληροί σαφώς όλες τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσει το μερίδιο του λέοντος στην κατάκτηση νέων πελατών».

Η απίστευτη δημοτικότητα που απολαμβάνει απηχεί την εξαιρετικά θετική αντίδραση των μέσων ενημέρωσης από τότε που ανακοινώθηκε και μετά τα πρώτα test drive – καθώς και τις κορυφαίες θέσεις του σε συγκριτικές δοκιμές των περιοδικών "auto motor und sport" (ams) και "AutoStraßenverkehr". Και η λίστα επιτυχιών συνεχίζεται με τρεις νίκες σε ανεξάρτητες κατηγορίες: η έκδοση AWD ήρθε πρώτη σε μία μεγάλη χειμερινή δοκιμή του "Auto Bild", σε μία άλλη δοκιμή του "Auto Bild" με θέμα την ευεξία των επιβατών, το Mokka αναδείχτηκε το πιο άνετο μέσα σε εννέα αυτοκίνητα, ενώ σε δοκιμή του ams πήρε άριστα για τα καθίσματά του. Αλλά και στην Ελλάδα το Mokka, έχει δώσει ήδη άριστα σημεία γραφής. Οι παραγγελίες του μέχρι σήμερα ξεπερνούν τις 200.

Opel Νέα – Το ολοκαίνουριο Opel SUV, το Mokka, θα διατίθεται με πλήρως ενσωματωμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix δεύτερης γενιάς, που μπορεί να μεταφέρει μέχρι τρία ποδήλατα.

Οι πελάτες του Mokka συνειδητά επιλέγουν ένα συμπαγές μοντέλο SUV (sub-compact SUV) και όχι κάποιο μεγαλύτερο. Θέλουν ένα αυτοκίνητο με διαστάσεις βολικές για διαδρομές εντός και εκτός πόλεων, κατάλληλο για δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου αλλά και τις καθημερινές ανάγκες.

Opel Νέα - Opel Mokka – Συμπαγείς διαστάσεις, πολλά προσόντα

Opel Mokka – Συμπαγείς διαστάσεις, πολλά προσόντα

Το Mokka μήκους 4,28 προσφέρει άφθονους χώρους για πέντε επιβάτες με όλα τα καθίσματα σε όρθια θέση. Με το Mokka, η Opel λανσάρει μία σειρά τεχνολογιών στην κατηγορία SUV, ανάμεσα στις οποίες το προσαρμοζόμενο σύστημα φωτισμού AFL+, εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR και ενσωματωμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix δεύτερης γενιάς, που μπορεί να μεταφέρει μέχρι τρία ποδήλατα.

Πολυάριθμα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την άνεση και την ασφάλεια, όπως: το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας ESPPlus με υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Start Assist) και έλεγχο κίνησης σε κατηφόρα (Hill Descent Control), και η δεύτερη γενιά εμπρός κάμερας Opel Eye με προειδοποίηση σύγκρουσης εμπρός (Forward Collision Alert) καθώς και βελτιωμένες λειτουργίες αναγνώρισης πινακίδων (Traffic Sign Recognition) και προειδοποίησης απόκλισης από λωρίδα κυκλοφορίας (Lane Departure Warning). Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν το Mokka με κίνηση στους εμπρός τροχούς (FWD) ή προσαρμοζόμενο σύστημα τετρακίνησης (AWD), που ανιχνεύει αυτόματα πότε απαιτείται ελκτική πρόσφυση και στους τέσσερις τροχούς και βελτιστοποιεί σταθερά τη διαθέσιμη πρόσφυση.