Opel - Newletter

Opel Newletter

Όλα τα τελευταία νέα για την Opel και για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της απευθείας στο inbox σας.

Εγγραφείτε τώρα!

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ IAA ΜΕ ΤΟ OPEL MONZA CONCEPT

30 Σεπ 2013

  • Συνέντευξη τύπου στο περίπτερο της Opel με την έναρξη του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
  • Γερμανός κατασκευαστής με επτά παγκόσμιες πρεμιέρες στο 65ο IAA
  • Το Monza Concept προβάλει σχεδίαση και συνεχή κινητικότητα για το μέλλον
  • Νέα οικογένεια Insignia με OPC και Country Tourer στη σκηνή του IAA
  • Το στυλάτο μικρό της πόλης, Opel ADAM τώρα ακόμα πιο ευέλικτο και καλύτερα συνδεδεμένο
Opel Νέα - Ο CEO της Opel Dr. Karl-Thomas Neumann στη συνέντευξη τύπου της Opel στο 65ο Παγκόσμιο Σαλόνι Αυτοκινήτου (IAA) στη Φρανκφούρτη.

Rüsselsheim/Frankfurt. Η Opel άνοιξε την έκθεσή της στο 65ο Παγκόσμιο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη με την θεαματική αποκάλυψη του Opel Monza Concept. Κάτω από χιλιάδες φλας, ο CEO Karl-Thomas Neumann παρουσίασε στη συνέντευξη τύπου το concept car που προβάλει το όραμα της Opel για το μέλλον. Όπως λέει ο Neumann: "Το Monza Concept είναι το όραμά μας για συνεχή και αποτελεσματική κινητικότητα. Αυτό δείχνει ότι στην Opel έχουμε ξεκάθαρη ιδέα για την κατεύθυνση προς την οποία κινούμαστε όσον αφορά την τεχνολογία και τη σχεδίαση των μοντέλων μας. Αυτό είναι εκείνο που θα μας οδηγήσει μπροστά καθώς επίσης και αυτό που σηματοδοτεί την ενδυνάμωση της μάρκας!"

Opel Νέα – Ο CEO της Opel Dr. Karl-Thomas Neumann στη συνέντευξη τύπου της Opel στο 65ο Παγκόσμιο Σαλόνι Αυτοκινήτου (IAA) στη Φρανκφούρτη

Η Opel προχωρά στο μέλλον με επτά παγκόσμιες πρεμιέρες στο 65ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA), 12 – 22 Σεπτεμβρίου. Η εταιρία παρουσίασε το νέο Opel Insignia OPC, με ανανεωμένη εμφάνιση, αναβαθμισμένο πλαίσιο και καινοτόμο σύστημα infotainment, στο Περίπτερο D 09, Hall 8, με επιφάνεια πάνω από 3.200 m2. Ο κινητήρας 2.8 V6 turbo 239 kW/325 hp με μέγιστη ροπή 435 Nm απογειώνει τον κορυφαίο αθλητή της Opel από στάση στα 100 km/h σε 6,0". Εξίσου συναρπαστικές με την έκδοση OPC της ναυαρχίδας της μάρκας ήταν οι παγκόσμιες πρεμιέρες του Insignia Country Tourer - νέου μέλους της οικογένειας Insignia και λάτρη της περιπέτειας – και των μοντέλων hatchback, notchback και Sports Tourer, με νέα σχεδίαση, καινοτόμα συστήματα infotainment και τους καλύτερους κινητήρες στην κατηγορία.

Opel Νέα – Ο Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της Ευρώπης Mark Adams στη συνέντευξη τύπου της Opel στο 65ο Παγκόσμιο Σαλόνι Αυτοκινήτου (IAA) στη Φρανκφούρτη

Η Opel παρουσίασε επίσης στο κοινό τις προθέσεις της για το μέλλον με την πρεμιέρα του Monza Concept – το όραμα της εταιρίας για ένα συνδεδεμένο και αποδοτικό αυτοκίνητο. Παράλληλα, αποκάλυψε την πρόοδο της σύγχρονης αυτοκίνησης με καινοτόμα μοντέλα και λύσεις infotainment όπως το ADAM Black Link και το ADAM White Link και νέες γενιές κινητήρων. Ένας νέος 1.6 SIDI turbo 200 hp για το Cascada cabrio και η νέα οικογένεια μικρών βενζινοκινητήρων, σε συνδυασμό με νέο, εξατάχυτο κιβώτιο έκαναν επίσης ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη.

Opel Νέα – Ο CEO της Opel Dr. Karl-Thomas Neumann στο Monza Concept

"Έχουμε ισχυρά προϊόντα που θα οδηγήσουν την Opel και πάλι στο δρόμο της επιτυχίας, και καινοτόμα πρωτότυπα που δείχνουν τη μελλοντική κατεύθυνση της αυτοκίνησης. Βρισκόμαστε στην καλύτερη θέση από ποτέ με μία ευρεία γκάμα ελκυστικών μοντέλων και τεχνολογιών αιχμής. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι στην ΙΑΑ" δήλωσε ο Dr Karl-Thomas Neumann, CEO της CEO, προσκαλώντας όλους τους επισκέπτες να κάνουν μία στάση στο περίπτερο της Opel και να γνωρίσουν τα προϊόντα της μάρκας από κοντά.

Opel Νέα – Ο CEO Dr. Karl-Thomas Neumann και ο Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της Ευρώπη Mark Adams στη συνέντευξη τύπου της Opel στο 65ο Παγκόσμιο Σαλόνι Αυτοκινήτου (IAA) στη Φρανκφούρτη.

Πέραν των μοντέλων της Opel που τράβηξαν την προσοχή, ιδιαίτερα αίσθηση έκανε το booth της Opel, αποτελώντας μια αρένα τεχνολογιών. Περιστοίχιζε τους επισκέπτες δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την Opel, τα μοντέλα της και τη φολισοφία της μέσα από πέντε μεγάλες LED οθόνες και άλλους τρόπους προβολής μέσω LCD. Οι επισκέπτες είχαν μια σφαιρική εμπειρία. Δεν ήταν απλά θεατές αλλά ένιωθαν μέρος του event καθώς έμοιαζε να βρίσκονται στο κέντρο ενός γηπέδου.

Opel Νέα – Το Opel Monza Concept στο περίπτερο της Opel στο IAA της Φρανκφούρτης

Η ατμόσφαιρα ήταν διασκεδαστική καθώς ο ενθουσιασμός των θαυμαστών της Opel θα μείνει αξέχαστος. Πολλές ήταν καθημερινά οι δραστηριότητες της Opel στο ποδόσφαιρο και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στις δραστηριότητες αυτές συμμετείχαν παίκτες της Borussia Dortmund (15 Σεπτ), της Mainz (17 Σεπτ) και άλλων ομάδων, καθώς και ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθπλητισμού και πρεσβευτής της Opel, Joachim "Jockel" Winkelhock (12 & 14 Σεπτ) καθώς και η Lovelyn, νικήτρια του φετινού "Next Top Model" στη Γερμανία.