Opel - Newletter

Opel Newletter

Όλα τα τελευταία νέα για την Opel και για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της απευθείας στο inbox σας.

Εγγραφείτε τώρα!

Η ΑΓΡΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ OPEL ADAM

28 Απρ 2014

  • Ένα διαφορετικό κυνήγι Πασχαλινών Αυγών
  • Οι καρχαρίες ευημερούν στα μοντέλα Opel
  • Λιλιπούτιοι καρχαρίες κρυμμένοι στα ADAM, Corsa και Zafira Tourer
Opel Νέα - Προσοχή, μικροσκοπικοί καρχαρίες θεάθηκαν στο ‘άγριο’ Opel ADAM.

Rüsselsheim | Προσοχή, μικροσκοπικοί καρχαρίες θεάθηκαν στο "άγριο" Opel ADAM. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν δαγκώνουν – είναι κρυμμένοι και σχεδόν αόρατοι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ενώ τα παιδιά θα ψάχνουν να βρουν πασχαλινά αυγά στον κήπο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οι κάτοχοι ADAM θα αναπτύξουν στενότερη σχέση με το μοδάτο μίνι τους, αρχίζοντας να μαθαίνουν την πιο αντισυμβατική πλευρά του. Δεν θα ανακαλύψουν βέβαια χρωματιστά αυγά, αλλά θα βρουν τουλάχιστον δύο καρχαρίες – με την προϋπόθεση ότι θα ψάξουν πολύ, μα πολύ προσεκτικά..

Πώς ο καρχαρίας τα κατάφερε να εισβάλλει στο ADAM και τα υπόλοιπα μοντέλα.

Opel Νέα – Οι καρχαρίες είναι καλά κρυμμένοι – που είναι

Όμως με ποιο τρόπο οι καρχαρίες κατάφεραν να τρυπώσουν στο Opel ADAM; Η αλήθεια είναι ότι από το 2006, μερικοί σχεδιαστές της Opel έχουν ανακαλύψει διακριτικούς τρόπους για να κοσμήσουν με μοτίβα καρχαριών το εσωτερικό των αυτοκινήτων που εξελίσσουν. Ας δούμε για λίγο τη διαδρομή που ακολούθησαν οι καρχαρίες για να φτάσουν από τον ωκεανό στο αυτοκίνητο. Όλα ξεκίνησαν ένα Κυριακάτικο απόγευμα το 2004 όταν ο σχεδιαστής της Opel και ερασιτέχνης οδηγός, Dietmar Finger, βρισκόταν στο σπίτι του και πειραματιζόταν στα σχέδια του νέου Corsa. Για την ακρίβεια, παρατηρούσε το μάλλον αδιάφορο εξωτερικό πάνελ του ντουλαπιού που τον περισσότερο καιρό παραμένει στην αφάνεια καθώς καλύπτεται πλήρως από την κλειστή πόρτα του συνοδηγού. Ο γιος του Dietmar είδε το σχέδιό του με τους καρχαρίες και τους χαρακτήρισε πολύ cool. Ο Dietmar χαμογέλασε … μία νέα ιδέα και ένα νέο πάθος γεννιόταν. Την επόμενη μέρα, έδειξε το τελειοποιημένο σχέδιο του καρχαρία στον Αυστραλό Επικεφαλής Σχεδίασης του Corsa, Niels Loeb, ο οποίος αμέσως αγκάλιασε την ιδέα. Ο καρχαρίας στο ντουλαπάκι μπήκε στην παραγωγή. Αποτελεί τώρα στάνταρ χαρακτηριστικό των δύο εκατομμυρίων και πλέον Corsa που έχουν κατασκευαστεί από το 2006.

Opel Νέα – Ένα διαφορετικό κυνήγο πασχαλινούν αυγού: Υπάρχουν δυο καρχαρίες και δυο ψάρια μέσα στο Opel ADAM – μα που είναι κρυμμένα;

Η επιτυχημένη ιστορία του "Καρχαρία Opel" συνεχίστηκε: Ο Niels Loeb το ανέφερε στον Karim Giordimania, υπεύθυνο σχεδίασης εσωτερικού του Zafira Tourer, ο οποίος στην πορεία δημιούργησε τρεις μικρούς καρχαρίες που τώρα κατοικούν κρυφά στο cockpit του νέου, συμπαγούς πολυμορφικού. Όλοι είναι καλά κρυμμένοι – άλλωστε, το Zafira Tourer είναι σοβαρό αυτοκίνητο.

Opel Νέα - Ένα διαφορετικό κυνήγο πασχαλινούν αυγού: Υπάρχουν δυο καρχαρίες και δυο ψάρια μέσα στο Opel ADAM – μα που είναι κρυμμένα;

Οι καρχαρίες πρέπει να εξελιχθούν, σκέφθηκε ο Stefan Arndt, όταν χρίστηκε υπεύθυνος σχεδίασης εσωτερικού του ADAM σε συνεργασία με τον Niels που είχε αναλάβει το εξωτερικό. Με δεδομένη την "άγρια" φύση του ADAM, οι καρχαρίες μπορούσαν να γίνουν πιο ορατοί και πιο διασκεδαστικοί. Μπορούσαν να αποκτήσουν και παρέα. Τώρα, υπάρχουν δύο καρχαρίες στο ADAM. Ο ένας εντοπίζεται εύκολα. Ο άλλος συνοδεύεται από δύο αθώα ψαράκια – αλλά που ακριβώς κρύβονται; Χμμμ, όλοι ξέρουν ότι οι καρχαρίες αγαπούν το υγρό στοιχείο… πάμε λοιπόν για ένα απολαυστικό, Πασχαλινό κυνήγι καρχαριών!