ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 2017

25 Απρ 2017

Νέα της Opel - Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος 2017

Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος

Καλοκαιρινές διακοπές!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου για όλη την οικογένεια.

Το Opel σας και αυτή τη φορά θα είναι ο καθημερινός σας σύντροφος που θα πρέπει ακούραστα να σας συνοδεύσει σε όλες σας τις διαδρομές.

Υψηλές θερμοκρασίες & πολλά χιλιόμετρα!

Το αυτοκίνητό σας, πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση για να αποφύγετε τυχόν απρόοπτα και να είστε ασφαλείς και ξένοιαστοι. Επισκεφτείτε το Επίσημο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel, από 2 Μαϊου έως και 30 Ιουνίου, για ένα Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο 43 σημείων σημαντικών για την άψογη λειτουργία του δικού σας Opel.

Ζητήστε αντίγραφο του Ελέγχου στο λογαριασμό σας στο myOpel ή στο e-mail σας.

Κλείστε το ραντεβού σας ηλεκτρονικά στο myOpel, επωφεληθείτε από την προσφορά* στα Γνήσια Ανταλλακτικά ίση με την αξία του ΦΠΑ & απολαύστε τις διακοπές σας!

Το Πρόγραμμα του Δωρεάν Καλοκαιρινού Τεχνικού Ελέγχου προσφέρεται σε οχήματα που έχουν ταξινομηθεί πριν την 01/04/2016. Για οχήματα που έχουν ταξινομηθεί μετά την ανωτέρω ημερομηνία, ο έλεγχος δεν κρίνεται απαραίτητος.

Βρείτε τις διευθύνσεις & τα τηλέφωνα του Δικτύου Opel στο opel.gr

* Η προσφορά ισχύει έως τις 30/6/2017, παρέχεται από το Επίσημο Δίκτυο Opel και ισχύει για αγορά Γνησίων Ανταλλακτικών Opel. Δεν εφαρμόζεται σε τυχόν εργασίες, δεν ισχύει για αγορά Ελαστικών & Αξεσουάρ και δεν παρέχεται αθροιστικά με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις.