Προηγούμενο
 • Opel OnStar - Ο προσωπικός σας βοηθός συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης
Επόμενο

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ONSTAR #ThankyouOnStar

Προηγούμενο Επόμενο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ONSTAR

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ##Automatic_Crash_Response_TB_Klein_rectangle.png

ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ: ΤΟ ΟΝSTAR ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.


Οδήγηση με σιγουριά: Το OnStar είναι μαζί σας σε περίπτωση ατυχήματος. Ακόμα κι όταν δεν μπορείτε πλέον να καλέσετε βοήθεια.

WIFI HOTSPOT##WiFi_Hotspot_TB_Klein_Rectangle.png

INTERNET ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΟ WI-FI HOTSPOT ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ1.

Τα hotspot ευρυζωνικής σύνδεσης είναι μέρος της ζωής μας, γιατί να μην υπάρχουν πλέον και μέσα στα αυτοκίνητα; Θα εκπλαγείτε με το πόσο πιο ευχάριστο μπορεί να γίνει το ταξίδι σας με ένα ισχυρό Wi-Fi Hotspot.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SMARTPHONE##Smartphone_App_TB_Klein_rectangle.png##

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ - SMARTPHONE APP.


Πόσα χιλιόμετρα μπορώ να κάνω με τα καύσιμα που έχω; Τι γίνεται με την πίεση των ελαστικών; Και πού πάρκαρα το αυτοκίνητο; Η λειτουργία smartphone του OnStar απαντάει σε αυτές τις ερωτήσεις πριν ακόμα βγείτε από το σπίτι σας.

24ΩΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ##Stolen_Vehicle_Assistance_TB_Klein_rectangle.png

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ.

 

Ζαλάδα, τάση λιποθυμίας, ταχυκαρδία: εάν υπάρξει ανάγκη ιατρικής βοήθειας για εσάς, κάποιον από τους επιβάτες σας ή έναν περαστικό, θα σας βοηθήσουμε.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ##Roadside_Assistance_TB_Klein_rectangle.png

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ; ONSTAR!

 

Ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητό σας λόγω βλάβης σε απομακρυσμένη περιοχή; Το κινητό σας δεν έχει καλό σήμα; Απλά πατήστε το κουμπί υπηρεσίας του OnStar.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ##Stolen_Vehicle_Assistance_TB_Klein_rectangle.png

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ.

 

Σας έκλεψαν το αυτοκίνητο; Βοηθάμε την αστυνομία να βρει το αυτοκίνητό σας. Με το OnStar, οι κλέφτες δεν θα πάνε μακριά.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ##Vehicle_Diagnostics_TB_Klein_rectangle.png

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.


Εσείς δεν είστε πάντα μέσα στο αυτοκίνητό σας - αλλά το OnStar είναι! Εάν ανάψει κάποια προειδοποιητική ένδειξη στο ταμπλό ή κάτι σας φαίνεται να μην πηγαίνει καλά, απλά ρωτήστε το OnStar.

ΛΗΨΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ##Destination_Download_TB_Klein_Rectangle.png

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ - ΛΗΨΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

 

Ψάχνετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο ή το πλησιέστερο πρατήριο καυσίμων; Κανένα πρόβλημα: Με τη λειτουργία Λήψης Προορισμού είστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ##Your_Privacy_TB_Klein_Rectangle.png

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.


Μόνο ένα άτομο αποφασίζει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει το OnStar: ΕΣΕΙΣ.

Opel OnStar - Headline: Configure your Opel with OnStar

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ OPEL ΜΕ ONSTAR

Opel OnStar - Headline: Your connection to OnStar

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ONSTAR

Διαμορφώστε το δικό σας Opel με Onstar
Διαμορφώστε το δικό σας Opel με Onstar
Close

Ακινητοποίηση λόγω βλάβης; OnStar!

Ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητό σας λόγω βλάβης σε άγνωστη περιοχή; Και το κινητό σας δεν έχει καλό σήμα; Ή η μπαταρία του τηλεφώνου σας έχει αποφορτιστεί; Πατήστε το κουμπί υπηρεσίας και επικοινωνήστε με τον σύμβουλο του OnStar1. Ο σύμβουλος θα καταγράψει το πρόβλημά σας και θα φροντίσει να λάβετε βοήθεια. Το OnStar θα επικοινωνήσει με την Οδική Βοήθεια Opel, εφόσον το όχημά σας καλύπτεται από αυτή και θα φροντίσει για την αποστολή τεχνικού συνεργείου στο σημείο όπου βρίσκεστε.


1 Οι Υπηρεσίες OnStar απαιτούν ενεργοποίηση και παρέχονται ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ισχύουν χρεώσεις. Τα πακέτα συνδρομής του OnStar μπορεί να διαφέρουν από τις υπηρεσίες που περιέχονται στο δωρεάν δοκιμαστικό πακέτο. Ορισμένες λειτουργίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένα μοντέλα ή εκδόσεις.

Close

Υπηρεσία Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης Όλο το 24ωρο

Ανάγκη άμεσης ιατρικής βοήθειας για εσάς, τους συνεπιβάτες σας ή κάποιον περαστικό; Απλά πατήστε το κουμπί SOS, και ένας σύμβουλος του OnStar θα σας βοηθήσει.

Ο σύμβουλος του OnStar θα χρησιμοποιήσει τεχνολογία GPS για να γνωστοποιήσει την ακριβή θέση σας στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες θα ξεκινήσουν να έρθουν στο σημείο όπου βρίσκεστε το συντομότερο δυνατό.1


1 Οι Υπηρεσίες OnStar απαιτούν ενεργοποίηση και παρέχονται ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και του σήματος GPS. Μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ισχύουν χρεώσεις. Τα πακέτα συνδρομής του OnStar μπορεί να διαφέρουν από τις υπηρεσίες που περιέχονται στο δωρεάν δοκιμαστικό πακέτο.  Ορισμένες λειτουργίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένα μοντέλα ή εκδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Close

Άμεση Βοήθεια Σε Περίπτωση Σύγκρουσης: Το OnStar Μπορεί Να Σας Σώσει Την Ζωή.

 • Βοήθεια σε περίπτωση σύγκρουσης: Μόλις ενεργοποιηθεί ο αερόσακος, όλα τα σημαντικά δεδομένα του οχήματος αποστέλλονται αμέσως στο κέντρο του OnStar: θέση, κατεύθυνση οδήγησης, ακόμα και η σοβαρότητα του ατυχήματος.1
 • Επικοινωνούμε μαζί σας: Ειδικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι του OnStar θα επικοινωνήσουν μαζί σας φωνητικά, μέσω του συστήματος ανοικτής ακρόασης – ακόμα κι αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, η κλήση θα πραγματοποιηθεί στη γλώσσα που έχετε επιλέξει.2
 • Κάθε δευτερόλεπτο μετράει: Αμέσως μόλις λάβουμε όλες τις πληροφορίες και είναι σαφές ότι χρειάζεστε βοήθεια, ο σύμβουλος του OnStar θα ειδοποιήσει αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Οι Υπηρεσίες OnStar απαιτούν ενεργοποίηση και παρέχονται ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και του σήματος GPS. Μετά την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ισχύουν χρεώσεις. Τα πακέτα συνδρομής του OnStar μπορεί να διαφέρουν από τις υπηρεσίες που περιέχονται στο δωρεάν δοκιμαστικό πακέτο. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

2 Για να απαντηθεί η κλήση σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται να συνδεθείτε πρώτα με σύμβουλο που μιλάει αγγλικά.

Close

Φύλακας Άγγελος #thankyouOnStar

9 Οκτωβρίου 2015: Η Charlotte Tyson είναι καθοδόν για συνάντηση με έναν από τους φίλους της, όταν εμπλέκεται σε μία μετωπική σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο. Αρχικά, παθαίνει κρίση πανικού. Στη συνέχεια, βρίσκει έναν φύλακα άγγελο. Και τώρα έχει να διηγηθεί μια ιστορία που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Σε περίπτωση σύγκρουσης και ενεργοποίησης του αερόσακου οι αισθητήρες του αυτοκινήτου ειδοποιούν αυτόματα έναν σύμβουλο της υπηρεσίας OnStar, ο οποίος με τη σειρά του μπορεί να ενημερώσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αν χρειαστεί.

Η Αυτόματη Απόκριση σε Περίπτωση Σύγκρουσης είναι μόνο ένα από τα πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας Opel OnStar.

Close

Τα Πάντα Υπό Έλεγχο: Smartphone App.

Με την πρωτοποριακή εφαρμογή για το OnStar, η ευκολία στη χρήση αποκτά νέα διάσταση. Και θα είναι και διασκεδαστική.1

 

 • Δείτε στο κινητό σας τηλέφωνο σημαντικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο σας, όπως η πίεση των ελαστικών, η στάθμη λαδιού και η στάθμη καυσίμου - όποτε θέλετε.
 • Ξεχάσατε να κλειδώσετε το αυτοκίνητό σας; Κανένα πρόβλημα! Απλά κλειδώστε και ξεκλειδώστε τις πόρτες του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιώντας το smartphone σας
 • Ξεχάσατε πού έχετε παρκάρει; Απλά εντοπίστε το αυτοκίνητό σας μέσω της εφαρμογής.
 • Ανάψτε τα φώτα και ενεργοποιήστε την κόρνα: θα μπορέσετε να ακούσετε και να δείτε το αυτοκίνητό σας στο σημείο όπου το έχετε παρκάρει.
 • Εντοπίστε τον προορισμό σας με άνεση στο smartphone σας, και στείλτε απευθείας τη διεύθυνση στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης της Opel2 


 • Εάν κάποια φορά δεν έχετε άμεση πρόσβαση στο smartphone σας με την εφαρμογή του OnStar, αρκεί μια κλήση στην υπηρεσία OnStar. Αφού ελέγξει τον κωδικό ασφαλείας σας (ΡΙΝ), ο σύμβουλος του OnStar θα εντοπίσει το όχημά σας και θα το ξεκλειδώσει από απόσταση. Η δυνατότητα αυτή υπάρχει και εάν κατά λάθος κλειδωθείτε έξω από το αυτοκίνητό σας.

 

Για να αποκτήσετε όλες τις υπηρεσίες OnStar για κινητές συσκευές, απλά κατεβάστε δωρεάν και εγκαταστήστε την εφαρμογή myOpel από το Google Play Store για κινητές συσκευές Android, ή από το App Store για συσκευές Apple iOS.


1 Για τις λειτουργίες της εφαρμογής myOpel απαιτείται ενεργός λογαριασμός στο OnStar και οι αντίστοιχες υπηρεσίες παρέχονται ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Ορισμένες λειτουργίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένα μοντέλα ή εκδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Η λειτουργία της Λήψης Προορισμού προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη για τα ADAM και Corsa. Για την υπηρεσία αυτήν απαιτείται ενσωματωμένη μονάδα πλοήγησης και δεδομένα του χάρτη της Opel.

Close

Wi-Fi Hotspot Μέσα Στο Αυτοκίνητό Σας.

Πάντα συνδεδεμένοι1: με το Wi-Fi Hotspot οι επιβάτες σας σερφάρουν στο διαδίκτυο ακόμα και στο δρόμο!

 • Εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο εν κινήσει – δυνατότητα σύνδεσης έως και επτά συσκευών: smartphones, laptops και tablets.
 • Απολαύστε γρήγορη και σταθερή σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
 • Η εξαιρετικά ισχυρή κεραία οροφής του OnStar εγγυάται την καλύτερη δυνατή σύνδεση στο Internet ανά πάσα στιγμή.


Για τα παιδιά, για τους γονείς, για όλους τους επιβάτες1

Για την υπηρεσία Wi-Fi Hotspot θα έχετε δωρεάν δοκιμαστική περίοδο δεδομένων 3 μηνών ή 3 GB δωρεάν (όποιο καταναλωθεί πρώτο). Μετά τη δοκιμή, μπορείτε να αγοράσετε τα πακέτα δεδομένων Wi-Fi Hotspot ξεχωριστά1. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

1 Το WiFi είναι διαθέσιμο μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία OnStar. Μετά το πέρας της δωρεάν περιόδου οι υπηρεσίες OnStar υπόκεινται σε χρέωση. Οι υπηρεσίες Wi-Fi Hotspot απαιτούν λογαριασμό σε προτεινόμενο πάροχο δικτύου και δεν περιλαμβάνονται στη δωρεάν περίοδο. Μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου ισχύουν χρεώσεις. Όλες οι υπηρεσίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και την κάλυψη δικτύου του εκάστοτε παρόχου.


Close

Βοήθεια Έυρεσης Κλεμμένου Αυτοκινήτου.
Θα Σας Βοηθήσουμε Να Το Βρείτε.

Εάν το αυτοκίνητό σας δεν βρίσκεται εκεί που το παρκάρατε, είναι πιθανό να έχει κλαπεί. Με το OnStar1, μπορείτε να μάθετε ακριβώς τι έχει συμβεί. Εάν πράγματι έχει κλαπεί, έχουμε τον ιδανικό εξοπλισμό για να σας βοηθήσουμε να το βρείτε – γιατί το OnStar συνεργάζεται στενά με τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές.

 • Το OnStar εντοπίζει το Opel σας μέσω GPS και ακολουθεί τη διαδρομή του. Έτσι, η αστυνομία γνωρίζει που βρίσκεται το αυτοκίνητό σας.
 • Ο σύμβουλος του OnStar μπορεί να απενεργοποιήσει μόνιμα τον διακόπτη ανάφλεξης του αυτοκινήτου σας - μόλις ο κινητήρας τεθεί εκτός λειτουργίας, ο κλέφτης δεν μπορεί να τον βάλει μπροστά ξανά.

1 Οι Υπηρεσίες OnStar απαιτούν ενεργοποίηση και παρέχονται ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και του σήματος GPS. Μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ισχύουν χρεώσεις. Ορισμένες λειτουργίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένα μοντέλα ή εκδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Close

Η εμπειρία μου με το Opel OnStar! #thankyouOnStar

3 Μαρτίου 2016: Η Eulalia Serrano οδηγεί το Opel Zafira της στη Μαδρίτη. Σε μια διασταύρωση, ενώ ο δρόμος φαίνεται άδειος, ξαφνικά όλα αλλάζουν! Όμως, μία καθησυχαστική φωνή ακούγεται από το πουθενά.

Σε περίπτωση σύγκρουσης και ενεργοποίησης των αερόσακων, ειδικοί αισθητήρες στο Opel σας ειδοποιούν αυτόματα το κέντρο OnStar. Αμέσως, ο σύμβουλος του OnStar επικοινωνεί μαζί σας φωνητικά, μέσω του συστήματος ανοικτής ακρόασης του αυτοκινήτου, για να αξιολογήσει την κατάστασή σας. Εάν κριθεί απαραίτητο, ο σύμβουλος OnStar εντοπίζει την τοποθεσία σας και στέλνει άμεσα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο σημείο που βρίσκεστε.

Η Αυτόματη Απόκριση σε Σύγκρουση είναι μόνο ένα από τα πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά του Opel OnStar.

Close

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Προστατέψτε το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων – με το πάτημα ενός κουμπιού. Το OnStar δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς τη δική σας έγκριση.

 • Μόλις εγγραφείτε στο OnStar και το ενεργοποιήσετε, αποκτάτε πρόσβαση σε κάθε του υπηρεσία. Για λόγους ασφάλειας, για ορισμένες υπηρεσίες θα σας ζητείται το PIN σας. Για παράδειγμα, για τη λειτουργία κλειδώματος/ξεκλειδώματος από απόσταση, ή τη βοήθεια εντοπισμού κλεμμένου αυτοκινήτου.

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί απορρήτου για περίπου 5 δευτερόλεπτα, για να αποκρύψετε την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας ανά πάσα στιγμή. Αν αλλάξετε γνώμη, πατήστε και πάλι το κουμπί απορρήτου για περίπου 5 δευτερόλεπτα, ώστε να αποκαλυφθεί η τοποθεσία σας. Μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης1 μπορεί το OnStar να παρακάμψει αυτήν την επιλογή σας.

 • Το OnStar ποτέ δεν θα πουλήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους. Τα στοιχεία σας θα γνωστοποιηθούν μόνο στην OnStar Europe Limited, στις θυγατρικές τους εταιρίες, τους διανομείς που επιλέγετε/προτιμάτε εσείς, τις εταιρείες που εμπλέκονται στην παροχή ή την εκτέλεση των Υπηρεσιών OnStar και, μετά από αίτημά σας, σε άλλες εταιρείες παροχής υπηρεσιών.1 Σε έκτακτες περιπτώσεις όπως σύγκρουση ή κλοπή του οχήματος.

Close
Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

Τα κουμπιά του OnStar μέσα στο αυτοκίνητό σας


Με το άγγιγμα ενός κουμπιού: τρία κουμπιά μέσα στο αυτοκίνητό σας αποτελούν το κλειδί για τις εκτεταμένες υπηρεσίες του OnStar. Με τον τρόπο αυτόν, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε – εκτός εάν πατήσετε το μαύρο κουμπί και χαθείτε από το "οπτικό" μας πεδίο.

Τα τρία αυτά κουμπιά μέσα στο αυτοκίνητο προσφέρουν άμεση σύνδεση με το OnStar:

 • Το μπλε κουμπί Υπηρεσίας σας συνδέει άμεσα με έναν σύμβουλο του OnStar - έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε τις περισσότερες υπηρεσίες του OnStar.
 • Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πατήστε το κόκκινο κουμπί SOS. Θα συνδεθείτε αμέσως με σύμβουλο του OnStar, ο οποίος θα σας προσφέρει βοήθεια το συντομότερο δυνατό.
 • Εάν πατήσετε το μαύρο κουμπί Απορρήτου για περίπου πέντε δευτερόλεπτα, το OnStar δεν θα μπορεί πλέον να εντοπίζει τη θέση του αυτοκινήτου σας – εκτός από περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, π.χ. ατύχημα ή κλοπή του αυτοκινήτου.
Close

Χωρίς το OnStar, δεν θα ήμουν εδώ τώρα!

9 Αυγούστου 2016: Μια στιγμή και όλα ανατρέπονται. Ο John είχε ένα επιληπτικό επεισόδιο και χρειαζόταν ιατρική βοήθεια αμέσως. Έχοντας χαθεί στο δρόμο και χωρίς κινητό τηλέφωνο, η τελευταία ελπίδα της Paula είναι η 24ωρη υπηρεσία κλήσης έκτακτης ανάγκης του Opel OnStar.

Ανάγκη άμεσης ιατρικής βοήθειας για εσάς, τους συνεπιβάτες σας ή κάποιον περαστικό; Απλά πατήστε το κουμπί SOS, και ένας σύμβουλος του OnStar θα σας βοηθήσει.

Η 24ωρη Υπηρεσία Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης είναι μόνο ένα από τα πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά του Opel OnStar.

Close

Το Opel OnStar βρήκε το κλεμμένο μου αυτοκίνητο μέσα σε 15 λεπτά! #thankyouOnStar

7 Σεπτεμβρίου 2016: Κατά την διάρκεια της νύχτας, διαρρήκτες παραβιάζουν την οικία της κας Legay. Όταν ξυπνά,οι διαρρήκτες είχαν φύγει κλέβοντας το αυτοκίνητο της, ένα Opel Mokka.

Ευτυχώς, θυμάται ότι το αυτοκίνητο της διαθέτει την υπηρεσία βοήθειας εύρεσης κλεμμένου οχήματος του OnStar. Η αναζήτηση ξεκίνησε αμέσως.

Η Βοήθεια Εύρεσης Κλεμμένου Οχήματος είναι ένα μόνο από τα πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά του Opel OnStar.

Close

Τέλος Στις Δυσάρεστες Εκπλήξεις - Διαγνωστικός Έλεγχος Οχήματος.

Με τον Διαγνωστικό Έλεγχο Οχήματος γνωρίζετε  τι συμβαίνει στο αυτοκίνητό σας ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε να μπορείτε να ενεργείτε έγκαιρα, εάν έχετε αμφιβολίες.1

 • Μπορείτε να είστε πάντα ενήμεροι για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Το OnStar σας στέλνει κάθε μήνα ένα email. Σε αυτό περιλαμβάνονται τρέχοντα δεδομένα λειτουργίας του οχήματός σας, από τη διάρκεια ζωής του λαδιού μέχρι την πίεση των ελαστικών. Έτσι, έχετε πάντα στη διάθεσή σας όλες τις σχετικές πληροφορίες.
 • Ανάβει η προειδοποιητική ένδειξη στον πίνακα οργάνων; Απλά πατήστε το κουμπί υπηρεσίας και μιλήστε στον σύμβουλο του OnStar. Με τη βοήθεια του στιγμιαίου Διαγνωστικού Ελέγχου, ο σύμβουλος του OnStar μπορεί να διαπιστώσει εάν υπάρχει βλάβη, πόσο σοβαρή είναι και εάν θα πρέπει να επισκεφτείτε αμέσως ένας εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Opel.
 • Πρέπει τελικά να πάτε στο συνεργείο; Ενοχλητικό, αλλά το OnStar το κάνει εύκολο για εσάς: Ο σύμβουλος του OnStar στέλνει τη διεύθυνση του πλησιέστερου επισκευαστή Opel απευθείας στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης του Opel σας.2

1 Οι Υπηρεσίες OnStar απαιτούν ενεργοποίηση και παρέχονται ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και του σήματος GPS. Μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ισχύουν χρεώσεις. Τα πακέτα συνδρομής του OnStar μπορεί να διαφέρουν από τις υπηρεσίες που περιέχονται στο δωρεάν δοκιμαστικό πακέτο. Ορισμένες λειτουργίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένα μοντέλα ή εκδόσεις .

2 Η λειτουργία της Λήψης Προορισμού δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη για τα ADAM και Corsa Για την υπηρεσία αυτήν απαιτείται ενσωματωμένη μονάδα πλοήγησης και δεδομένα του χάρτη της Opel.

Close

Απευθείας εκεί που θέλετε - Λήψη προορισμού1

 • Χρησιμοποιήστε το κουμπί OnStar για να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο ο οποίος θα εντοπίσει τον προορισμό σας και θα στείλει τη διεύθυνση που σας ενδιαφέρει στο σύστημα πλοήγησης του Opel σας.

 • Με τη Λήψη Προορισμού γλυτώνετε χρόνο και κερδίζετε την ηρεμία σας. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε προορισμό καθ' οδόν.

1 Η λειτουργία της Λήψης Προορισμού δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη για τα ADAM και Corsa. Για την υπηρεσία αυτήν απαιτείται ενσωματωμένη μονάδα πλοήγησης και δεδομένα χάρτη της Opel. Οι Υπηρεσίες OnStar απαιτούν ενεργοποίηση και παρέχονται ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και του σήματος GPS. Μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ισχύουν χρεώσεις. Ορισμένες λειτουργίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένα μοντέλα ή εκδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Close

Τον παρόντα διαδυκτιακό τόπο τον διαχειρίζεται η Opel Automobile GmbH, για λογαριασμό της Opel Hellas A.E.E και φιλοξενείται σε ένα διακομιστή που ανήκει στην Opel Automobile GmbH. Η έδρα της Opel Automobile GmbH βρίσκεται στη Γερμανία Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim.

Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους πριν χρησιμοποιήσετε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο. Η χρήση του παρόντος Διαδικτυακού Τόπου υποδηλώνει ότι αποδέχεστε τους όρους, ανεξάρτητα από το εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στην Opel ή όχι. Αν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους, μη χρησιμοποιήσετε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο.

Όροι και Προϋποθέσεις του Διαδικτυακού Τόπου

1. Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το υλικό που περιέχεται στο Διαδικτυακό Τόπο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Opel. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή του υλικού, πέραν του βαθμού στον οποίο είναι απαραίτητο για να προβληθεί διαγραμμικά (online). Ωστόσο, μπορείτε να εκτυπώσετε ολόκληρες σελίδες του Διαδικτυακού Τόπου για προσωπική σας χρήση, υπό τον όρο ότι:

(α) τα έγγραφα ή σχετικά γραφικά του Διαδικτυακού Τόπου δεν θα τροποποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο
(β) τα γραφικά του Διαδικτυακού Τόπου δεν θα χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά από το αντίστοιχο κείμενο και
(γ) το σήμα περί πνευματικών δικαιωμάτων, το εμπορικό σήμα ή τυχόν άλλα σήματα της Opel θα εμφανίζονται σε όλα τα αντίγραφα.

Πέραν των όσων ορίζονται ανωτέρω, η Opel μπορεί ανά τακτά διαστήματα να καθιστά δυνατή τη λήψη ταπετσαριών, προφυλάξεων οθόνης και άλλων βοηθημάτων από το Διαδικτυακό Τόπο. Τέτοιες λήψεις καλύπτονται από τους παρόντες όρους.

Κάθε χρήση αποσπασμάτων του Διαδικτυακού Τόπου κατ’ απόκλιση όσων ορίζονται στους παρόντες όρους και για οποιοδήποτε σκοπό απαγορεύεται. Το υλικό στον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο έχει σαρωθεί και ελεγχθεί σε όλα τα στάδια δημιουργίας του. Παρά τα ανωτέρω, η Opel συνιστά να εκτελείτε έλεγχο για ιούς πριν από τη χρήση. Η Opel επίσης συνιστά να χρησιμοποιείτε ενημερωμένο λογισμικό προστασίας από ιούς.

2. Πρόσβαση

Παρότι η Opel προσπαθεί να διασφαλίζει ότι ο Διαδικτυακός Τόπος είναι κανονικά διαθέσιμος 24 ώρες την ημέρα, δεν φέρει ευθύνη αν για οποιονδήποτε λόγο ο Διαδικτυακός Τόπος δεν είναι διαθέσιμος σε οποιαδήποτε στιγμή ή για οποιαδήποτε περίοδο.

Η πρόσβαση στο Διαδικτυακό Τόπο μπορεί να ανασταλεί προσωρινά και χωρίς ειδοποίηση στην περίπτωση προβλημάτων συστήματος, συντήρησης ή επιδιόρθωσης ή για λόγους που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της Opel.

3. Υλικό και συμπεριφορά επισκεπτών

Εκτός από τις πληροφορίες στις οποίες είναι δυνατή η αναγνώριση της ταυτότητας του προσώπου, που διέπονται από την πολιτική απορρήτου και cookies της Opel, κάθε υλικό που μεταδίδετε ή δημοσιεύετε στο Διαδικτυακό Τόπο θα θεωρείται μη εμπιστευτικό και μη αποκλειστικό. Η Opel δεν έχει καμία υποχρέωση αναφορικά με το εν λόγω υλικό. Η Opel και οι εντολοδόχοι της μπορούν ελεύθερα να αντιγράφουν, αποκαλύπτουν, διανέμουν, ενσωματώνουν και χρησιμοποιούν άλλως τα εν λόγω υλικά και δεδομένα, εικόνες, ήχους, κείμενο και άλλα στοιχεία που ενσωματώνονται σε αυτά, για οποιονδήποτε σκοπό.

Απαγορεύεται να δημοσιεύετε ή να μεταδίδετε σε ή από το Διαδικτυακό Τόπο οποιοδήποτε υλικό:

(α) που είναι απειλητικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, απρεπές, ανατρεπτικό, προσβλητικό, πορνογραφικό, υβριστικό, πιθανό να προκαλέσει φυλετικό μίσος, ρατσιστικό, απειλητικό, σκανδαλώδες, εμπρηστικό, βλάσφημο, σε καταπάτηση εχεμύθειας ή απορρήτου ή υλικό που μπορεί να προκαλέσει ενόχληση ή προβλήματα ή
(β) για το οποίο δεν έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες και/ή εγκρίσεις ή
(γ) που αποτελεί ή ενθαρρύνει συμπεριφορά που θεωρείται ποινικό αδίκημα, δίνει έναυσμα για αστική ευθύνη ή είναι άλλως αντίθετο στη νομοθεσία ή καταπατά δικαιώματα τρίτων σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου ή
(δ) που είναι τεχνικά βλαπτικό (συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων ιών υπολογιστών, λογικών βομβών (logic bombs), δούρειων ίππων (Trojan), σκουληκιών (worms), επιβλαβών στοιχείων, παραποιημένων δεδομένων ή άλλων βλαβερών λογισμικών ή επιβλαβών δεδομένων).

Απαγορεύεται να κάνετε καθ’ οιονδήποτε τρόπο κακή χρήση του Διαδικτυακού Τόπου, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, και των προσπαθειών ηλεκτρονικής παρείσφρησης (hacking). Η Opel θα συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές επιβολής της νομοθεσίας και θα τηρεί πλήρως αποφάσεις δικαστικών αρχών που ζητούν από αυτή να αποκαλύψει την ταυτότητα ή να ταυτοποιήσει οποιοδήποτε άτομο που δημοσιεύει υλικό κατά παράβαση όσων ορίζονται στην παρούσα παράγραφο 3.

4. Ακρίβεια πληροφοριών

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν το Διαδικτυακό Τόπο προορίζονται για πελάτες της Opel στην Ευρώπη. Οι διαθέσιμες προσφορές, η τεχνολογία και ο εξοπλισμός ενδέχεται να διαφοροποιούνται από χώρα σε χώρα. Λόγω της φύσης των αλλαγών που εφαρμόζονται στις προδιαγραφές κατά τη διάρκεια ετήσιων ενημερώσεων κ.λπ., τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που εμφανίζονται στον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο μπορεί να διαφέρουν από τις τελευταίες προδιαγραφές.

Η Opel θα καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο του Διαδικτυακού Τόπου είναι ακριβές και ενημερωμένο. Ωστόσο, η Opel διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς σχετική ειδοποίηση, των τιμών, των υλικών, του εξοπλισμού, των προδιαγραφών, των μοντέλων και της διαθεσιμότητας.

Μέρος των υπηρεσιών και προϊόντων που περιγράφεται ή εμφανίζεται μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες χώρες ή με επιπρόσθετο κόστος. Η Opel διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές των υπηρεσιών και των προϊόντων οποτεδήποτε και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν αξιώσεις ή απώλειες που οφείλονται στην πεποίθηση που διαμόρφωσε κάποιος, βάσει του περιεχομένου του Διαδικτυακού Τόπου.

Δε θα πρέπει να βασίζεστε στις δηλώσεις που γίνονται στο Διαδικτυακό Τόπο και το υλικό αυτού παρέχεται "ως έχει", χωρίς προϋποθέσεις, εγγυήσεις ή άλλους όρους οποιουδήποτε είδους. Αντίστοιχα, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, η Opel σάς παρέχει το Διαδικτυακό Τόπο αναφέροντας ότι δεν προβαίνει σε οποιαδήποτε δήλωση, εγγύηση ή άλλους όρους (συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, και όρων που υπονοούνται από τη νομοθεσία) τα οποία, πέραν των παρόντων όρων, θα μπορούσαν να έχουν εφαρμογή αναφορικά με το Διαδικτυακό Τόπο.

5. Ευθύνη

H Opel και τα στελέχη, οι διευθυντές, οι υπάλληλοι ή εκπρόσωποί της, δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη οποιουδήποτε ύψους ή για οποιοδήποτε είδος ζημιάς ή απώλειας που μπορεί να προκύψει σε εσάς ή τρίτους [συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων θετικών, αποθετικών ζημιών, ζημιών από κατάπτωση ποινικής ρήτρας ή άλλων σχετικών ζημιών ή απωλειών ή απωλειών εισοδήματος, κερδών, υπεραξίας, δεδομένων, συμβάσεων, χρήσης χρημάτων ή απωλειών ή ζημιών που προκύπτουν από ή σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με διακοπή λειτουργίας επιχείρησης, και είτε πηγάζουν εξ αδικοπραξίας (ενδεικτικά εξ αμελείας, εκ συμβάσεως ή άλλως)] αναφορικά με το Διαδικτυακό Τόπο με οποιονδήποτε τρόπο ή σε σχέση με τη χρήση, αδυναμία χρήσης ή τα αποτελέσματα χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου, οποιαδήποτε ιστοσελίδα προς την οποία υπάρχει σύνδεσμος από το Διαδικτυακό Τόπο ή το υλικό αυτών των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων απώλειες ή ζημιές λόγω ιών που μπορεί να προσβάλουν τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας, λογισμικό, δεδομένα ή άλλη ιδιοκτησία εξαιτίας της πρόσβασης, χρήσης, περιήγησης στο Διαδικτυακό Τόπο από εσάς ή λήψη τυχόν υλικού από το Διαδικτυακό Τόπο ή άλλες ιστοσελίδες προς τις οποίες παρέχονται σύνδεσμοι στο Διαδικτυακό Τόπο. Κανένα σημείο στους ανωτέρω όρους δεν εξαιρεί ή περιορίζει την ευθύνη της Opel σχετικά με:

(α) θάνατο ή τραυματισμό εξαιτίας αμέλειας της Opel ή

(β) απάτη ή σκόπιμη παραπλάνηση ή

(γ) ευθύνη που δεν μπορεί να εξαιρεθεί ή περιοριστεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

6. Εφαρμοστέο δίκαιο και δωσιδικία

Κάθε διένεξη που μπορεί να προκύψει αναφορικά με τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο θα επιλύεται σύμφωνα με τη νομοθεσία της Γερμανίας από τα δικαστήρια της Frankfurt am Main, Germany.

Close
Opel OnStar - Get The Smartphone App

Η εφαρμογή για το smartphone σας

Το ταξίδι σας αρχίζει στο κινητό σας τηλέφωνο: Ξεκλειδώστε το αυτοκίνητό σας και ελέγξτε την κατάσταση των λαδιών – ακόμα και πριν καθίσετε στο κάθισμα! Η εφαρμογή myOpel για το OnStar σας βοηθάει ακόμα και εάν έχετε ξεχάσει πού έχετε παρκάρει το Opel σας.

Με την εφαρμογή myOpel για το OnStar1 μπορείτε:

 

 • Να επικοινωνείτε με το OnStar από οπουδήποτε.
 • Να βλέπετε στο smartphone σας σημαντικές πληροφορίες του αυτοκινήτου, όπως η πίεση των ελαστικών.
 • Να κλειδώνετε ή να ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητό σας.
 • Να εντοπίζετε το αυτοκίνητό σας.
 • Να αναβοσβήσετε τα φώτα και να ενεργοποιήσετε την κόρνα για να βρίσκετε αμέσως το αυτοκίνητό σας.
 • Να στέλνετε διευθύνσεις προορισμών στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης του Opel2 σας χωρίς δυσκολίες.

Για να εκμεταλλευθείτε όλες τις υπηρεσίες της εφαρμογής myOpel για το OnStar3, με την εγγραφή σας θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό myOpel.

Για να χρησιμοποιήσετε το OnStar σε smartphone, απλά κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή myOpel από το Google Play Store. Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, θα βρείτε την εφαρμογή myOpel στο AppStore.

1 Για τις λειτουργίες της εφαρμογής myOpel απαιτείται ενεργός λογαριασμός στο OnStar και οι αντίστοιχες υπηρεσίες παρέχονται ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και του σήματος GPS. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι Υπηρεσίες OnStar απαιτούν ενεργοποίηση και παρέχονται ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ισχύουν χρεώσεις. Ορισμένες λειτουργίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένα μοντέλα ή εκδόσεις.

2 Η λειτουργία της Λήψης Προορισμού δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη για τα ADAM και Corsa. Για την υπηρεσία αυτήν απαιτείται ενσωματωμένη μονάδα πλοήγησης και δεδομένα χάρτη της Opel.

3
Χωρίς ενεργή συνδρομή στο OnStar, δεν μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τις υπηρεσίες του OnStar στην εφαρμογή myOpel.

Close
Opel OnStar - A direct call

Μία κλήση αρκεί

Είναι νύχτα; Βρίσκεστε στο εξωτερικό; Ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητό σας λόγω βλάβης; Δεν χρειάζεται να απελπίζεστε: Μία κλήση στο OnStar αρκεί για να σας βοηθήσουμε γρήγορα και με επαγγελματικό τρόπο.

 • Χρειάζεστε βοήθεια; Απλά καλέστε μας! Ικανοί σύμβουλοι βρίσκονται στην υπηρεσία σας ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
 • Δεν θυμάστε πού αφήσατε τα κλειδιά σας; Ξεχάσατε να κλειδώσετε το αυτοκίνητό σας; Κανένα πρόβλημα! Καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης, και εμείς ευχαρίστως θα σας βοηθήσουμε αμέσως.
 • Το OnStar είναι επίσης διαθέσιμο σε 24ωρη βάση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες – και φυσικά στη γλώσσα που θα επιλέξετε1.

1 Για να απαντηθεί η κλήση σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται να συνδεθείτε πρώτα με σύμβουλο που μιλάει αγγλικά.