ΤΟ ΝΕΟ CROSSLAND X.

Σχεδιασμένο για εσάς! Χρόνος για δουλειά, χρόνος για την οικογένεια και τους φίλους, χρόνος για εσάς... το Crossland X είναι έτοιμο για τα πάντα, χάρη στην εξαιρετική του ευελιξία, τις κορυφαίες στην κατηγορία του καινοτομίες και την εντυπωσιακή SUV σχεδίασή του!

ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ. ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Με καινοτομίες ανώτερης κατηγορίας1, όπως το σύστημα Head-up Display, η Κάμερα Οπισθοπορείας 180°, οι Προσαρμοζόμενοι Εμπρόσθιοι προβολείς LED και το Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης, που κάνουν τις μετακινήσεις ακόμα πιο ασφαλείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΡΙΑ.

Το Crossland X προσαρμόζεται άψογα στο lifestyle σας, προσφέροντας εξαιρετική ευελιξία και άφθονους αποθηκευτικούς χώρους - για οτιδήποτε χρειαστεί να κάνετε μέσα στη μέρα σας.

> ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ 360°
   ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ

Close

  • Χώρος αποσκευών 410 έως 1.255 λίτρων
  • Συρόμενα και αναδιπλούμενα κατά 40/60 πίσω καθίσματα και αναδιπλούμενο υποβραχιόνιο που επιτρέπει τη φόρτωση αντικειμένων μεγάλου μήκους
  • Μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι στο εσωτερικό
  • Διπλό δάπεδο μεταφοράς φορτίου
Close

  • To Πρωτοποριακό σύστημα Head-up-Display παρουσιάζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες οδήγησης στο οπτικό πεδίο του οδηγού, ανάμεσα στο τιμόνι και το παρμπρίζ.
  • Οι Προσαρμοζόμενοι Εμπρόσθιοι προβολείς LED έχουν 30% καλύτερη φωτεινότητα σε σχέση με τους απλούς προβολείς αλογόνου και προσαρμόζονται αυτόματα στις εκάστοτε συνθήκες του δρόμου, για βέλτιστη ορατότητα και ασφάλεια.
  • Το Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης2 εντοπίζει όχι μόνο οχήματα, αλλά και πεζούς. Το σύστημα υπολογίζει διαρκώς την απόστασή σας από πιθανούς κινδύνους. Εάν η απόσταση αυτή μειωθεί υπερβολικά, σας προειδοποιεί με ηχητική και οπτική ένδειξη. Εάν δεν αντιδράσετε, το αυτοκίνητο αυτόματα επιβραδύνει. Με ταχύτητα κάτω από 30 χλμ./ώρα, σταματάει εντελώς. Έτσι, το σύστημα βοηθάει στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας, ειδικά στην κίνηση της πόλης3.
  • Η Πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180° αποτυπώνει τον περιβάλλοντα χώρο του αυτοκινήτου και περιορίζει τα τυφλά σημεία, για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ το Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης κάνει το παρκάρισμα ακόμα πιο εύκολο και ασφαλές.

 

1 Ο εξοπλισμός διαφέρει ανάλογα με την έκδοση.
2
Διαθέσιμο από το καλοκαίρι του 2017.
3 Λειτουργεί αυτόματα πάνω από τα 8 χλμ./ώρα και κάτω από τα 80 χλμ./ώρα. Οι τιμές επιβράδυνσης για τη μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης στη σύγκρουση έχουν ως εξής: 0 έως 40 χλμ./ώρα (1,0g), 40 έως 80 χλμ./ώρα (0,3g). Ο οδηγός μπορεί να παρακάμψει το σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης οποιαδήποτε στιγμή.