Προηγούμενο
Επόμενο

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

H Opel είναι ήδη γνωστή για τις καινοτομίες της. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές μας ψάχνουν συνεχώς για μεγαλύτερη ευελιξία, καλύτερη εργονομία, μικρότερες ή μηδενικές εκπομπές ρύπων, έτσι ώστε να προσφέρουν στους πελάτες μας τα καλύτερα αυτοκίνητα.

Αυτό σημαίνει ότι επενδύουμε στην πρωτοποριακή σχεδίαση και καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες στη μελέτη νέων τεχνολογίων πρόωσης. Επιπλέον, εξετάζουμε προηγμένα υλικά και αναπτύσουμε νέες τεχνικές παραγωγής έτσι ώστε να τα κάνουμε εφικτά. Επιθυμία μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι.

Ανακαλύψτε τα επερχόμενα οχήματά μας.


Επερχόμενα Μοντέλα Opel – Νέο Opel Astra

Το νέο Opel Astra – Το νέο σημείο αναφοράς στην Γερμανική τεχνολογία


Enlarge

Νέο Karl. Μικρό αυτοκίνητο, σπουδαία χαρακτηριστικά.

Σμιλευμένη σχεδίαση, κανονικό 5θυρο με προαιρετικό 5ο κάθισμα πίσω, πολύ απολαυστικό στην οδήγηση, με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες: το νέο Opel Karl τα συνδυάζει όλα, με μήκος που δεν ξεπερνά τα 3,68 m.


Enlarge

Καθαρότερα, πιο λιτά και πιο κομψά

Τα τελευταία χρόνια η Opel έχει λανσάρει μια πλήρη γκάμα νέων χαρακτηριστικών στην αγορά και συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία. Παράδειγμα αποτελούν το σύστημα μεταφοράς ποδηλατων FlexFix® και το σύστημα αποθήκευσης της κεντρικής κονσόλας, FlexRail® του Meriva. Ας δούμε τι έπεται…