Προηγούμενο
Επόμενο
Προηγούμενο
Επόμενο
Opel Antara - Δελτία τύπου

Το Δυναμικό Crossover ανανεώνεται και βελτιώνεται

Με τολμηρή εξωτερική σχεδίαση, νέους κινητήρες, νέες ρυθμίσεις πλαισίου και ανανεωμένο εσωτερικό, το Opel Antara συνδυάζει τις σπορ,  εκτός δρόμου ικανότητες με την υψηλή αξία χρήσης και την αστική φινέτσα.

Διαβάστε το άρθρο

OPEL ANTARA.

Ένα SUV για όλη την οικογένεια.

Κομψή εμφάνιση, περισσότερο ισχυρό και ανανεωμένο το Opel Antara συνδυάζει ένα πολυτελές και υψηλής αισθητικής εσωτερικό με την αστική φινέτσα και την στιβαρή φύση. Ισχυρότεροι κινητήρες και αναβαθμισμένα κιβώτια ταχυτήτων εγγυώνται βελτιωμένες οδηγικές επιδόσεις, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

Επιλέξτε τον προορισμό σας. Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος και το Opel Antara είναι έτοιμο και σας περιμένει. Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει.

 

  • Εξέχουσα δυναμική συμπεριφορά
  • Τολμηρή σχεδίαση
  • Εντυπωσιακές επιδόσεις
  • Μέγιστη άνεση και ευελιξία

Enlarge

Εντός και εκτός δρόμου. Παντού.

Το Opel Antara συνδυάζει το "άγριο" με το "απαλό". Με ακριβές σύστημα διεύθυνσης, καταπληκτικές εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες και τεχνολογία αιχμής σας εξασφαλίζει μέγιστη ισχύ κάτω από όλες τις συνθήκες. Ανηφόρα ή κατηφόρα, σας εξασφαλίζει την απόλυτη σταθερότητα και τον πλήρη έλεγχο του οχήματος.


Enlarge

Σταθερό, απόλυτα λειτουργικό

Οι δυναμικές καμπύλες και το μυώδες σχήμα του Opel Antara εναρμονίζονται παντού, από τις διαδρομές στην εξοχή έως το χώρο του parking στο supermarket. Η ανανεωμένη σχεδιαστική γλώσσα της Opel χαρακτηρίζεται από την τολμηρή σχεδίαση, η οποία όμως δεν είναι και επιθετική.


Enlarge

Προσφορά ισχύος

Οι Euro 5 κινητήρες που προσφέρουν ομαλή και φιλική προς το περιβάλλον ισχύ, ενώ τα 6-τάχυτα αναβαθμισμένα κιβώτια ταχυτήτων σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία  εγγυώνται βελτιωμένες οδηγικές επιδόσεις και πλήρη έλεγχο του οχήματος. Diesel ή βενζίνη, η επιλογή είναι δική σας.


Enlarge

Υποστήριξη, άνεση

Χαρακτηριστικά άνεσης όπως τα καθίσματα που αγκαλιάζουν το σώμα, η προσανατολισμένη στον οδηγό εργονομία, τα υψηλής ποιότητας υλικά και η μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια προσφέρουν μία μοναδική και ιδιαίτερη αίσθηση ευζωίας και κάνουν το κάθε ταξίδι πραγματικά απολαυστικό.


Επόμενα Βήματα
Επόμενα Βήματα