Προηγούμενο
Επόμενο
Προηγούμενο
Επόμενο
Από
€ 18.700,00

 

Opel Astra 4-θυρο.

Εντυπωσιακός δυναμισμός στην πιο κομψή εκδοχή του. Όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά που έχουν κάνει το μικρομεσαίο Astra τόσο πετυχημένο, τώρα προσφέρονται και στο εκλεπτυσμένο 4-θυρο.

Νέο Opel Astra 4-θυρο - Δελτίο τύπου

Το σπορ, κομψό 4θυρο sedan ολοκληρώνει τη γκάμα του Opel Astra.

Η Opel επεκτείνει την επιτυχημένη οικογένεια μοντέλων Astra με ένα νέο σπορ και κομψό sedan. Διαθέτοντας τις κλασικές αρετές ενός Astra, όπως προηγμένες τεχνολογίες και διεθνώς αναγνωρισμένη ποιότητα, το νέο, αναβαθμισμένο και κομψό notchback είναι μία πιο προσιτή εναλλακτική πρόταση για τους οπαδούς μεσαίων οχημάτων τριών όγκων.

Διαβάστε το άρθρο

Συμβατότητα Bluetooth®

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας με ασφάλεια και άνεση στο αυτοκίνητο σας; Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για κλήσεις hands-free, αναπαραγωγή μουσικής και πολλά άλλα.

Συμβατότητα Κινητών Τηλεφώνων

OPEL ASTRA SEDAN.

Το εκλεπτυσμένο SEDAN της Opel.

Η οδήγηση του Opel Astra είναι τόσο δυναμική όσο και η εμφάνισή του. Σας συνδέει με τον δρόμο χάρη στο εξαιρετικό σύστημα διεύθυνσης και την ανώτερη ανάρτηση. Σε συνδυασμό με τους αποκριτικούς και αποδοτικούς κινητήρες, το αποτέλεσμα είναι μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

Αναζητάτε ένα κομψό αυτοκίνητο, με εντυπωσιακό χώρο και ευελιξία; Δείτε τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Opel Astra.

  • Ελκυστική κομψή σχεδίαση
  • Εξαιρετικός εξοπλισμός άνεσης
  • Ανώτερη δυναμική οδήγησης
  • Άμεσα αποκριτικοί κινητήρες
  • Προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας

Enlarge

Κομψό, σπορ κομψότητα

Γνωρίστε τις εντυπωσιακές αναλογίες του Opel Astra. Επισκιάζει όλους τους ανταγωνιστές.


Enlarge

Αισθησιακή άνεση

Η αίσθηση της εξωτερικής σχεδίασης μεταφέρεται και στο εσωτερικό του Opel Astra. Κομψή εργονομική σχεδίαση προσανατολισμένη στον οδηγό συνδυάζεται με κορυφαία άνεση για έως και πέντε άτομα και πανέξυπνες δυνατότητες αποθηκευτικού χώρου.


Enlarge

Υπεροχή οδήγησης

Όταν είστε πλήρως συνδεδεμένοι με την τελευταία τεχνολογία, η οδήγηση γίνεται πιο εύκολη, ασφαλής και χωρίς κόπο. Το Opel Astra παρέχει μια διαφορετική αίσθηση οδήγησης που ταιριάζει στις διαθέσεις και το προσωπικό σας στιλ.


Enlarge

Καθαρά ανώτερο

Η βελτιστοποιημένη καθαρή ισχύς που εξοικονομεί καύσιμο ουσιαστικά είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Opel Astra. Επιλέξτε από μια ολοκληρωμένη σειρά κινητήρων diesel.


Enlarge

Ασφάλεια σε βάθος

Τα κορυφαία συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας Safetec® αποτελούν ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό για όλα τα μοντέλα Opel. Με το Astra, η ασφάλεια δεν ήταν ποτέ πιο κομψή ή ολοκληρωμένη.


Επόμενα Βήματα
Επόμενα Βήματα

Περισσότερες πληροφορίες για το 4-θυρο Astra