Opel Insignia 4-θυρο - Άνεση
Opel Insignia - Προτείνουμε

Test Drive

Ένα test drive αποκαλύπτει περισσότερα από χιλιάδες φωτογραφίες. Πατήστε εδώ για μια πραγματική εμπειρία.

ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ & ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Το Opel Insignia συνδυάζει υλικά υψηλής ποιότητας με τη πιο εκλεπτυσμένη εργονομία και τεχνολογία, για να προσφέρουν βαθιά και διαρκή ολόπλευρη άνεση για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Enlarge

Εργονομικά σπορ καθίσματα AGR

Ανεξάρτητα από τον τρόπο ή από τις αποστάσεις που διανύετε, η άνεση των καθισμάτων είναι ζωτικής σημασίας. Με ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων ρύθμισης (4 κατευθύνσεων), την οσφυϊκή υποστήριξη καθίσματος και την δυνατότητα της μηχανικής προέκτασης του μαξιλαριού οδηγού/συνοδηγού,τα προαιρετικά εργονομικά σπορ καθίσματα με πιστοποίηση από το γερμανικό AGR (Campaign for Healthier Backs), ένα ιατρικό οργανισμό που ειδικεύεται στις ορθοπεδικές προδιαγραφές των καθισμάτων αυτοκινήτων, σας επιτρέπουν να τελειοποιήσετε την θέση των καθισμάτων σας σύμφωνα με τις ατομικές σας ανάγκες. Είναι προαιρετικά διαθέσιμα είτε μόνο για τον οδηγό είτε για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Στις κορυφαίες εκδόσεις, η δερμάτινη επένδυση με σύστημα θέρμανσης, κατατάσσει το Opel Insignia στην πολυτελή κατηγορία. Ακόμα και αν το προτιμάτε με υφασμάτινη επένδυση, προσφέρει το ίδιο επίπεδο ορθοπεδικής στήριξης.


Enlarge

Σύστημα Kλιματισμού & Δερμάτινο Τιμόνι Οδήγησης

Χειριστήρια θερμαινόμενου ή αεριζόμενου καθίσματος; Θα βρείτε όλα τα χειριστήρια ορθολογικά ομαδοποιημένα δίπλα από το σύστημα κλιματισμού και το μπουτόν του μηχανισμού αποθάμβωσης. Το διζωνικό ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού (premium ECC) διαθέτει ευμεγέθεις οθόνες αφής για εύκολο, διαισθητικό χειρισμό που διευκολύνουν τον οδηγό και τον συν-οδηγό. Αυτό σημαίνει μέγιστη ευκολία και άνεση, είτε θέλετε ζέστη τα κρύα πρωινά του χειμώνα, είτε δροσερό αέρα τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού.


Enlarge

Εξελιγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης

Με τη βοήθεια εμπρόσθιων και οπίσθιων αισθητήρων, το σύστημα Advanced Park Assist, εντοπίζει επαρκείς διαθέσιμους χώρους παρκαρίσματος και με οπτικές οδηγίες στην κεντρική οθόνη σας καθοδηγεί κατά το παρκάρισμα. Ενεργοποιείται με μπουτόν, ελέγχεται από υπολογιστή και εντοπίζει εμπόδια. Με τη χρήση γραπτών οδηγιών και οπτικών γραφικών υποδεικνύει τις κατάλληλες κατευθύνσεις και θέσεις των τροχών. Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο παρκάρισμα ακόμη και σε περιορισμένους χώρους.


Enlarge

Ηλεκτρικό χειρόφρενο

Το ηλεκτρικό χειρόφρενο του Opel Insignia ενεργοποιείται με την αφή και προσφέρει αυξημένη ασφάλεια ακινητοποίησης του οχήματος, με λιγότερο κόπο για τον οδηγό. Σε συνδυασμό με το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα αποτρέπει την οπίσθια κύλιση κατά τη στάθμευση & σας βοηθά να κινήστε αβίαστα και χωρίς κόπο, παρέχοντας περισσότερη άνεση και ασφάλεια.


Enlarge

Open & Start

Το προαιρετικό σύστημα εκκίνησης χωρίς την χρήση κλειδιού, του Opel Insignia κάνει την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου πιο άνετη και παρέχει αποτελεσματική προστασία κατά της κλοπής. Το σύστημα Open & Start αναγνωρίζει τον μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης του οδηγού UID με την χρήση κεραιών που βρίσκονται στις εμπρόσθιες χειρολαβές και στον προφυλακτήρα. Ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες μόλις το κουμπί οποιασδήποτε χειρολαβής πατηθεί. Για εκκίνηση χωρίς κλειδί, ο UID αναγνωρίζεται από κεραίες εντός του οχήματος. Συμβατική κλειδαριά εκκίνησης δεν υπάρχει, το τιμόνι κλειδώνει και ξεκλειδώνει ηλεκτρονικά. Ο κινητήρας τίθεται εντός και εκτός λειτουργίας χωρίς τη χρήση κλειδιού, αλλά μέσω ενός μπουτόν START/STOP. Σε περίπτωση ανάγκης, η πόρτα του οδηγού μπορεί να ανοίξει, με το ενσωματωμένο αναδιπλούμενο κλειδί που υπάχει στη συσκευή UID.


Enlarge

Έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις

Το Opel Insignia διαθέτει βολικές θήκες και χώρους με εύκολη πρόσβαση από τον οδηγό και τους επιβάτες. Συγκεκριμένα, διαθέτει θήκες στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων και στις πόρτες, αποθηκευτικό χώρο οδηγού, ποτηροθήκες για τους εμπρός και πίσω επιβάτες, ευρύχωρο ντουλάπι στο ταμπλό και ένα αποθηκευτικό χώρο κάτω από το υποβραχιόνιο των πίσω θέσεων. Επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας ή κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή;


Enlarge

Χώρος αποσκευών

Με χωρητικότητα 500 λίτρων το Opel Insignia διαθέτει ένα από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στη κατηγορία του. Η χωρητικότητά του, σίγουρα, επαρκεί για διακοπές πολύ μεγαλύτερες του Σαββατοκύριακου. Μπορεί να εξυπηρετήσει απόλυτα οποιαδήποτε δραστηριότητά σας, επαγγελματική ή αναψυχής. Το αναδιπλούμενο και διαιρούμενο κατά 60:40 πίσω κάθισμα, επιτρέπει μέγιστο όγκο φόρτωσης 1.030 λίτρων. Επίσης, τα προσκέφαλα παραμένουν στη θέση τους σε περίπτωση αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων. Η πόρτα του χώρου αποσκευών του Opel Insignia, μπορεί ν’ ανοίξει με τηλεχειριστήριο. Η πόρτα ανοίγει αυτόματα και σε πλήρη έκταση. Ένας ξεχωριστός αποθηκευτικός χώρος για μικροαντικείμενα βρίσκεται στα πλάγια του χώρου αποσκευών, ενώ κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών μπορούμε να τοποθετήσουμε αντικείμενα τα οποία χρειαζόμαστε περιστασιακά.