Προηγούμενο
 • INSIGNIA 4-ΘΥΡΟ

Επόμενο
Προηγούμενο
 • ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑΣ.

  Με το όμορφο, αεροδυναμικό σχήμα του Insignia, μειώνονται η κατανάλωση καυσίμου και ο θόρυβος στο εσωτερικό. Το 4-θυρο Insignia εντυπωσιάζει με το προσεγμένο του σχήμα.

 • ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ.

  Απολαύστε το ευρύχωρο, πολυτελές εσωτερικό και την ποικιλία των ποιοτικών υλικών του. Προσθέστε τις επιλογές εργονομικών μπροστινών καθισμάτων AGR1 με πολλαπλές δυνατότητες προσαρμογής και απολαύστε εμπειρία business-class.

  1 Εκστρατεία για Υγιέστερη Σπονδυλική Στήλη

 • ΣΜΙΛΕΜΕΝΕΣ ΖΑΝΤΕΣ.

  Προσαρμόστε το Insignia με μια μεγάλη γκάμα ζαντών αλουμινίου. Με διαστάσεις από 16 έως 18 ίντσες, ταιριάζουν άψογα στους τονισμένους θόλους των τροχών και τις σπορ γραμμές του Insignia.

Επόμενο
Προηγούμενο
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

 • ΖΑΝΤΕΣ

Επόμενο
Προηγούμενο
 • ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  Με το Προσαρμοζόμενο Cruise Control της Opel, η οδήγηση ειδικά στην πόλη με πυκνή κυκλοφορία είναι πολύ πιο άνετη. Το σύστημα διατηρεί μια σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο.

 • ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ.

  Τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας του Insginia, όπως το Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου, το Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας και η Λειτουργία Προειδοποίησης Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας, κάνουν την οδήγηση πολύ πιο ασφαλή.

 • OPEL EYE.

  Περισσότερη ασφάλεια, λιγότερο άγχος. Η μπροστινή κάμερα Opel Eye παρέχει Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης, Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης και Ένδειξη Απόστασης από το Προπορευόμενο Όχημα.

 • ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

  Βέλτιστη ορατότητα τη νύχτα. Το σύστημα φωτισμού AFL+ προσαρμόζει τη δέσμη των προβολέων Bi-Xenon σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης.

Επόμενο
Προηγούμενο
 • CRUISE CONTROL

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

 • OPEL EYE

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Επόμενο
Προηγούμενο
 • ΕΠΙΛΟΓΗ ΙΣΧΥΟΣ.

  Εξερευνήστε μια συναρπαστική γκάμα κινητήρων που συνδυάζουν ισχύ, αξιοπιστία και αποδοτικότητα. Το Insignia διαθέτει πλέον τον νέο αθόρυβο κινητήρα diesel: με χαμηλά επίπεδα θορύβου και εκπομπών ρύπων, αλλά και με αυξημένη απόκριση και ροπή.

 • ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!

  Η επιλογή είναι δική σας. Μηχανικό ή αυτόματο. Τα αποδοτικά εξατάχυτα κιβώτια ταχυτήτων περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανική ή αυτόματη λειτουργία.

 • ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ SPORT. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

  Με το διακόπτη του συστήματος FlexRide μπορείτε να αλλάξετε τα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης του Insignia, ανάλογα με τη διάθεσή σας. Με το σύστημα FlexRide, η οδήγηση γίνεται πιο διασκεδαστική.

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ECOFLEX.

  Το σύστημα Start/stop, ο ενεργός αεραγωγός μάσκας ψυγείου, οι κινητήρες BlueInjection με μειωμένες εκπομπές N0x και οι τεχνολογίες ecoFLEX εξασφαλίζουν μέγιστη αποδοτικότητα κατανάλωσης καυσίμου και κόστους.

Επόμενο
Προηγούμενο
 • ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

 • ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

 • ΑΝΑΡΤΗΣΗ

 • ECOFLEX®

Επόμενο
Προηγούμενο
 • Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ.

  Το Opel OnStar σας προσφέρει μια ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας, ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις μοναδικές μας υπηρεσίες με το άγγιγμα ενός κουμπιού, σχεδόν από οπουδήποτε στην Ευρώπη.

 • ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΝΑ.

  Απλά έξυπνα. Αξιοποιήστε στο μέγιστο το χρόνο της οδήγησής σας με τα εκπληκτικά μας συστήματα infotainment.

 • ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ

  Αφεθείτε να σας περικυκλώσει ο ισχυρός αναβαθμισμένος ήχος του προαιρετικού ηχοσυστήματος υψηλής πιστότητας της Bose®, το οποίο προσφέρει ήχο παγκόσμιας κλάσης με τα 8 του ηχεία.

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΔΗΓΟΥ.

  Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές οθόνες Κέντρου Πληροφοριών Οδηγού. Είναι σχεδιασμένα για να συνεργάζονται ομαλά με τα συστήματα infotainment της επόμενης γενιάς.

Επόμενο
Προηγούμενο
 • ONSTAR

 • INTELLILINK

 • ΣΥΣΤΗΜΑ R400

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ BOSE®

 • ΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

Επόμενο

ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε στο μέγιστο το όχημά σας με τα γνήσια αξεσουάρ Opel. Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση.

Close

Το σύστημα start/stop σβήνει τον κινητήρα όταν σταματάτε το αυτοκίνητο και τον θέτει σε λειτουργία μόλις πατήσετε τον συμπλέκτη. Αυτό σημαίνει μηδενικές εκπομπές ρύπων στα φανάρια. Ο ενεργός αεραγωγός στη μάσκα του ψυγείου βελτιώνει ακόμα περισσότερο την αποδοτικότητα στην κατανάλωση καυσίμου. Η τεχνολογία BlueInjection μειώνει τις εκπομπές NOx όταν λειτουργεί ο κινητήρας.

Κατανάλωση καυσίμου κινητήρα 1.6 CDTI ecoFLEX® σε λ./100 χλμ.: στην πόλη: 4,8-4,5, εκτός πόλης: 3,7-3,3, μικτός κύκλος: 4,1-3,8. Εκπομπές CO2 σε g/km: 113-109. Σύμφωνα με τους κανονισμούς R (ΕΚ) υπ' αρ. 715/2007 και R (ΕΚ) υπ' αρ. 692/2008 (στις αντίστοιχες ισχύουσες εκδόσεις).

Close

Το σύστημα FlexRide προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις των αμορτισέρ σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντάς σας άριστο κράτημα στο δρόμο. Αλλάζει επίσης τα χαρακτηριστικά του πεντάλ γκαζιού, του συστήματος ESP και του τιμονιού, ενώ, στην αντίστοιχη έκδοση, αλλάζει επίσης τη λειτουργία του συστήματος τετρακίνησης και του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Τρία διαφορετικά προγράμματα οδήγησης ανά πάσα στιγμή:

 

 • Sport για εντονότερη απόκριση
 • Tour για χαλαρή, ήρεμη οδήγηση
 • Standard για βελτιστοποιημένη κατανάλωση καυσίμου και ραφιναρισμένη οδήγηση
Close

Το σύστημα Opel Eye με κάμερα σάς προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους στο δρόμο.

Το Σύστημα Ανίχνευσης Σημάτων Κυκλοφορίας (TSA) διαβάζει και εμφανίζει τα όρια ταχύτητας και άλλα σχετικά σήματα κυκλοφορίας.

Η λειτουργία Ένδειξη Απόστασης από Προπορευόμενο Όχημα (FDI) δείχνει συνεχώς στον πίνακα οργάνων την απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση απόστασης ασφαλείας.

Η λειτουργία Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (FCA) ενεργοποιεί αυτόματα οπτικές και ηχητικές προειδοποιήσεις όταν η απόσταση από το προπορευόμενο όχημα είναι μικρότερη από αυτή που έχει ορίσει ο οδηγός. Η λειτουργία ενεργοποιεί αυτόματα απαλά τα φρένα και καθιστά πιο άμεση την απόκρισή τους σε περίπτωση που επέμβετε και εσείς στο σύστημα πέδησης.

Close

Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου (SBZA): Εάν ένα όχημα βρεθεί σε τυφλό σημείο οποιασδήποτε πλευράς του Insignia, στον εξωτερικό καθρέφτη εμφανίζεται ένα προειδοποιητικό εικονίδιο.

Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (LCA): Ένα ραντάρ ανιχνεύει και σας προειδοποιεί για οχήματα που τυχόν σας πλησιάζουν γρήγορα, σε απόσταση έως και 70 μ. πίσω από το αυτοκίνητο σας. Σε περίπτωση που ανάψετε φλας για να αλλάξετε λωρίδα κυκλοφορίας, αναβοσβήνει μια προειδοποιητική λυχνία.

Λειτουργία Προειδοποίησης Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας (LDW): Σε περίπτωση που παρεκκλίνετε κατά λάθος από τη λωρίδα κυκλοφορίας στην οποία κινείστε, η λειτουργία αυτή ενεργοποιεί ένα εικονίδιο στον πίνακα οργάνων, καθώς και ένα ηχητικό σήμα.

Close

Οι diesel κινητήρες 1.6 CDTI είναι τόσο αθόρυβοι και ταυτόχρονα ισχυροί, που τους ονομάζουμε 'Αθόρυβους Κινητήρες'. Διαλέξτε ανάμεσα στον κινητήρα 1.6 CDTI και 1.6 CDTI ecoFLEX® με σύστημα Start/Stop. Και οι δύο κινητήρες έχουν απόδοση 100 kW (136 hp) και εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση σε συνδυασμό με αποδοτική λειτουργία. Εάν προτιμάτε τη βενζίνη, ο κινητήρας 1.4 Turbo 103kW (140 hp) αποτελεί πρότυπο αναφοράς αθόρυβης λειτουργίας και κραδασμών.

Κατανάλωση καυσίμου σε λ./100 χλμ. για τον κινητήρα 1.6 CDTI ecoFLEX® Start 100kW (136 hp), MT6 FWD: στην πόλη: 4,8 - 4,5, εκτός πόλης: 3,7 - 3,3, μικτός κύκλος: 4,1 - 3,8. Εκπομπές CO2 σε γρ./χλμ.: 113-109.

Κατανάλωση καυσίμου σε λ./100 χλμ. για τον κινητήρα 1.6 CDTI 100kW (136 hp), AT6 FWD: στην πόλη: 6,5 - 6,1, εκτός πόλης: 4,2 - 3,9, μικτός κύκλος: 5,1 - 4,7. Εκπομπές CO2 σε γρ./χλμ.: 137-133.

Κατανάλωση καυσίμου σε λ./100 χλμ. για τον κινητήρα 1.4 Turbo ECOTEC® Start and Stop 103kW (140 hp), MT6 FWD: στην πόλη: 7,5 - 7,0, εκτός πόλης: 4,8 - 4,3, μικτός κύκλος: 5,8 - 5,3. Εκπομπές CO2 σε γρ./χλμ.: 136-124.


1 Σύμφωνα με τους κανονισμούς R (ΕΚ) υπ' αρ. 715/2007 και R (ΕΚ) υπ' αρ. 692/2008 (στις αντίστοιχες ισχύουσες εκδόσεις).

Close

Αισθητήρες συλλέγουν δεδομένα για το φωτισμό του περιβάλλοντος και τις καιρικές συνθήκες, την ταχύτητά σας, τα προπορευόμενα και επερχόμενα αυτοκίνητα, καθώς και τη γωνία του τιμονιού. Το σύστημα φωτισμού AFL+ στη συνέχεια ελέγχει αυτόματα την ισχύ, τη γωνία και τη διανομή της δέσμης των φώτων, προσφέροντάς σας βέλτιστη ορατότητα. Το σύστημα φωτισμού AFL+ διαθέτει οκτώ ρυθμίσεις της δέσμης των προβολέων, ανάλογα με τις κυκλοφοριακές και τις εξωτερικές συνθήκες.

Close

Αυτόματη Απόκριση σε περίπτωση Σύγκρουσης. Σε περίπτωση σύγκρουσης, ο σύμβουλος OnStar συνδέεται αμέσως με το αυτοκίνητό σας.

Wi-Fi Hotspot3.
Σταθερό 4G/LTE Internet για σύνδεση έως και 7 συσκευές. Σύντομα διαθέσιμο.

Εφαρμογή Smartphone.
Με το πάτημα ενός κουμπιού, κλειδώνετε/ξεκλειδώνετε εξ αποστάσεως το αυτοκίνητό σας, ελέγχετε τη διάρκεια ζωής λαδιού ή ενεργοποιείτε την κόρνα και αναβοσβήνετε τα φώτα.

Βοήθεια Εύρεσης Κλεμμένου Αυτοκινήτου.
Εάν κάποιος κλέψει το αυτοκίνητό σας, καλέστε τους συμβούλους OnStar και δώστε τους τον κωδικό αναφοράς που σας έδωσε η αστυνομία. Ο σύμβουλος θα δώσει στην αστυνομία τη θέση του αυτοκινήτου και θα αποτρέψει την εκ νέου εκκίνηση του αυτοκινήτου, ώστε να μπορέσει να εντοπιστεί.

Διαγνωστικός έλεγχος οχήματος.
Όποτε θέλετε, μπορείτε να ζητάτε από την υπηρεσία OnStar να ελέγξει ορισμένα βασικά συστήματα του αυτοκινήτου σας, όπως ο κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων, οι εκπομπές καυσαερίων ή οι αερόσακοι.

¹ Οι υπηρεσίες OnStar βασίζονται σε ασύρματα δίκτυα επικοινωνίας και δορυφορικά συστήματα εντοπισμού.
² Παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση [http://www.opel.gr/onstar/onstar.html] για τον ενημερωμένο κατάλογο χωρών που καλύπτονται.
³ Παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση [http://www.opel.gr/onstar/onstar.html] για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους διαθεσιμότητας.
4 Προϋπόθεση για αυτή την υπηρεσία αποτελεί το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης Opel.

Close

Με το Προσαρμοζόμενο Cruise Control του Insigina, η οδήγηση στην πυκνή κυκλοφορία γίνεται ευκολότερη και ασφαλέστερη. Αφού το ενεργοποιήσετε ορίζοντας ταχύτητα και απόσταση, το σύστημα αυτόματα επιταχύνει και επιβραδύνει το αυτοκίνητο αντί για εσάς. Χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα ραντάρ για να παρακολουθεί την απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο και διατηρεί αυτόματα την απόσταση που έχετε επιλέξει, προσαρμόζοντας την ταχύτητα του Insignia. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το Προσαρμοζόμενο Cruise Control λειτουργεί ακόμα και μέχρι το αυτοκίνητο να σταματήσει εντελώς.

Close

Η έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών, εμφανίζει όλες τις πληροφορίες της βασικής οθόνης και περιλαμβάνει επιπλέον μια αρχική οθόνη για τις λειτουργίες του οχήματος, τον ήχο, το τηλέφωνο, το σύστημα πλοήγησης και τις ρυθμίσεις του οχήματος, με εύκολη διαχείριση όλων αυτών μέσω των χειριστηρίων στο τιμόνι.

Με την προαιρετική οθόνη υψηλής ανάλυσης 8 ιντσών (20 cm) έχετε άμεσο έλεγχο σε όλες τις λειτουργίες πληροφόρησης και επικοινωνίας. Στην οθόνη αυτή μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία Tour (ψηφιακό ταχύμετρο και λιγότερες πληροφορίες οχήματος με περισσότερα πολυμέσα) ή τη λειτουργία Sport (κλασικά αναλογικά όργανα και περισσότερες πληροφορίες από τα συστήματα του οχήματος).

Close

Αισθανθείτε την προσοχή στην ποιότητα και τα υλικά. Το κόκπιτ είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε τα πάντα να βρίσκονται σε βολική θέση για τον οδηγό. Με το προαιρετικό σύστημα infotainment με έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών μπορείτε να είστε πάντα συνδεδεμένοι. Η μεγάλη γκάμα επιλογών για τις εσωτερικές επενδύσεις, με υψηλής ποιότητας υφάσματα ή φίνο δέρμα, ολοκληρώνει το εσωτερικό. Τα μπροστινά εργονομικά καθίσματα AGR1 υποστηρίζουν την πλάτη σας καθόλη την διάρκεια στις μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων. Τα διαφορετικά σημεία προσαρμογής σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε το κάθισμα σας για μια χαλαρή οδήγηση.

1 Εκστρατεία για Υγιέστερη Σπονδυλική Στήλη

Close

Κομψό και όμορφα ισορροπημένο, το Insignia 4-θυρο συνδυάζει τις μυώδεις καμπύλες της βραβευμένης σμιλευμένης σχεδίασης της Opel με έναν αεροδυναμικό συντελεστή που δεν υπερβαίνει το 0.25. Η κλασική σιλουέτα coupé τονίζεται με το "πέρασμα" της γραμμής της οροφής στην ενσωματωμένη πίσω αεροτομή. Το φαρδύ πάτημα του αυτοκινήτου μεγιστοποιεί την ευστάθεια και την ακρίβεια διεύθυνσης.

Close

Το σύστημα Navi 900 IntelliLink σας προσφέρει:

 

 • Συμβατότητα με την εφαρμογή Apple CarPlay™1
 • Συμβατότητα με την εφαρμογή Android Auto™*2
 • Έγχρωμη οθόνη αφής 8"
 • Ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με προβολή 3D
 • Φωνητικό έλεγχο
 • Έγχρωμη οθόνη ενημέρωσης οδηγού 4.2"

* Μη διαθέσιμο προς το παρόν στην Ελλάδα.


1 Τα Apple CarPlay και Apple είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες.
2 Το Adnroid αποτελεί εμπορικό σήμα της Google Inc.

Close

Το ηχοσύστημα R400 Color περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη πληροφόρησης οδηγού 4,2", χειριστήρια στο τιμόνι, 6 ηχεία και συνδεσιμότητα Bluetooth®. Έτσι προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων hands-free με φωνητική αναγνώριση από το συνδεδεμένο smartphone σας, καθώς και ασύρματη μετάδοση ροής ήχου χωρίς καλώδια.