Opel Insignia Sports Tourer - HMI & Συστήματα Ενημέρωσης & Ψυχαγωγίας
Νέο Opel Insignia Sports Tourer - Infotainment FAQs

Έχετε ερωτήσεις;

Για να δείτε τις απαντήσεις, μεταβείτε στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις & Απαντήσεις για τις λειτουργίες των νέων συστημάτων infotainment του Insignia.

Δείτε εδώ
Opel Insignia - Προτείνουμε

Test Drive

Ένα test drive αποκαλύπτει περισσότερα από χιλιάδες φωτογραφίες. Πατήστε εδώ για μια πραγματική εμπειρία.

Κλείστε ένα Testdrive
Νέο Opel Insignia hatchback - Infotainment Tutorials

Έτοιμοι να μάθετε;

Μέσα από τα εκπαιδευτικά μας video μπορείτε να δείτε από πρώτο χέρι τα νέα Insignia Συστήματα Ενημέρωσης & Ψυχαγωγίας.

Δείτε εδώ

ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ.

Ενδείξεις που σας παρέχουν ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζεστε, απλά, με σαφήνεια και με ένα τρόπο απολύτως κατανοητό. Χειριστήρια που παρέχουν διαισθητικό έλεγχο - το σύστημα του Insignia, κάνει την οδήγηση ευκολότερη και πιο αποδοτική.

Enlarge

Τιμόνι οδήγησης

Το τιμόνι οδήγησης με το προαιρετικά χειριστήρια είναι πολύ όμορφο και με εξαιρετική αίσθηση. Ρίξτε μια ματιά στο συνδυασμό των εντυπωσιακών χρωμιωμένων επιφανειών του και της εξαιρετικής εργονομίας του. Σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειάζεται να αποσπάτε την προσοχή σας από το δρόμο, μία φυσιολογική συνέπεια της διαδραστικής εμπειρίας.


Enlarge

Οθόνη μενού πληροφόρησης οδηγού 4.2"

Το Κέντρο Πληροφοριών Οδηγού με την έγχρωμη οθόνη 4.2", εκτός από τις βασικές πληροφορίες του υπολογιστή ταξιδιού επιπρόσθετα παρέχει, λειτουργίες φωνητικού ελέγχου, λειτουργίες τηλεφώνου, σύστημα πλοήγησης και πρόσβαση σε όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες λειτουργίες σας, μέσω των εύχρηστων χειριστηρίων που βρίσκονται στο τιμόνι.


Enlarge

Οθόνη μενού πληροφόρησης οδηγού 8"

Μεγάλο, ευκρινές, έγχρωμο και γεμάτο πληροφορίες – γνωρίστε το νέο Μενού πληροφόρησης οδηγού 8 ιντσών και υψηλής ευκρίνειας. Εξελίχθηκε και τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο για να προσφέρει κάθε είδους πληροφορία, τρόπο επικοινωνίας και ελέγχου, άμεσα, με ακρίβεια και παραστατικότητα. Εάν μεταβείτε από το πρόγραμμα οδήγησης Tour στο Sport, οι ενδείξεις από ψηφιακές γίνονται αναλογικές και παρέχεται συνεχής πληροφόρηση για τα συστήματα του αυτοκινήτου.


Enlarge

R400 με Bluetooth®

Το R400 διατίθεται στάνταρ στην έκδοση Business και διαθέτει χειριστήρια στο τιμόνι οδήγησης και Bluetooth interface για hands-free κλήσεις με φωνητικό έλεγχο και streaming ήχου. Το CD player ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό. Εάν είστε πολυάσχολος και το πρόγραμμά σας είναι βαρύ, με το R400 θα είστε πάντα ενημερωμένος και θα τα έχετε όλα υπό έλεγχο.


Enlarge

Navi 900 IntelliLink

Το Navi 900 IntelliLink διατίθεται προαιρετικά στην έκδοση Business και στάνταρ στην έκδοση Cosmo και προσφέρει την τέλεια σύζευξη με το smartphone σας μέσω Bluetooth® και προσθέτει state-of-the-art συστήματα πλοήγησης. Ο χάρτης μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ 2D και 3D, και με τις δυνατότητες του συνεχές ζουμ και της απαλής κύλισης δίνει σαφή προσανατολισμό.

Όπως θα διαπιστώσετε η καταχώρηση προορισμών είναι πανεύκολη υπόθεση. Εκτός από την έγχρωμη οθόνη αφής 8", μπορείτε να δώσετε και φωνητική εντολή.

Η ενσωματωμένη στο σύστημα μνήμη, προσφέρει ταχύτατη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικές με την πλοήγηση. Η Δυναμική πλοήγηση είναι διαθέσιμη με συστήματα RDS-TMS και σττην Ελλάδα (με αντίστοιχα επί πληρωμή συστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γαλλία). Τα σχετικά με την κυκλοφορία μηνύματα διαβάζονται πολύ εύκολα, γιατί αναγράφονται πλήρως στην οθόνη και αποτυπώνονται με ευκρίνεια στο χάρτη. Το σύστημα είναι τόσο ακριβές που παρέχει πληροφορίες ακόμη και για τις λωρίδες κυκλοφορίας των αυτοκινητοδρόμων.


Enlarge

Σύστημα ήχου BOSE®

Σχετικά με την πληρέστερη έκδοση IntelliLink Navi 900, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το πολυτελέστατο, κορυφαίας ποιότητας ηχοσύστημα της BOSE®. Διαθέτει 8 υψηλών προδιαγραφών ηχεία. Με ισχύ εξόδου 4x25W και 2x50W και σε συνδυασμό με ψηφιακό επεξεργαστή ήχου της BOSE® απολαμβάνετε καθαρότητα ήχου συναυλιακού επιπέδου και surround ήχο. Με τον γραφικό ισοσταθμιστή 6 συχνοτήτων έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίζετε εσείς τον τόνο έτσι ώστε να ταιριάζει.