Προηγούμενο
Επόμενο

Συμβατότητα Bluetooth®

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας με ασφάλεια και άνεση στο αυτοκίνητο σας; Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για κλήσεις hands-free, αναπαραγωγή μουσικής και πολλά άλλα.

Συμβατότητα Κινητών Τηλεφώνων
Νέο Opel Insignia 5-θυρο - Δελτίο Τύπου

Η προϊοντική επέλαση μοντέλων Opel περνά στο επόμενο επίπεδο με το νέο Opel Insignia που γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 65ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (12 - 22 Σεπτεμβρίου, 2013).

Διαβάστε το άρθρο
Νέο Opel Insignia 5-θυρο - Βραβεία

Γιατί κερδίζει τόσα πολλά βραβεία η Opel; Διαβάστε τις λεπτομέρειες εδώ.

Ενημερωθείτε για τα Βραβεία & τις Διακρίσεις Opel

ΤΟ OPEL INSIGNIA.

Το υψηλής τεχνολογίας 5-θυρο.

Κομψό & με στυλ, κατασκευαστικά & τεχνολογικά εξελιγμένο, το Opel Insignia 5-θυρο, βασισμένο στη δυναμική που το οδήγησε στην κυριαρχία της κατηγορίας του, γίνεται ακόμη καλύτερο. Ένα νέο επίπεδο ευφυΐας, σας περιμένει στο Insignia 5θυρο.

Με το Opel Insignia 5-θυρο ξεχωρίζετε χάρη στη πρωτοποριακή του σχεδίαση, την τεχνολογία & την κομψότητά του. Δείτε γιατί είναι τόσο ξεχωριστό.

  • Κορυφαία σχεδίαση
  • Πρωτόγνωρη άνεση
  • Φιλικά στη χρήση συστήματα υποβοήθησης οδηγού
  • Εξελιγμένο σύστημα διαδραστικής επικοινωνίας ανθρώπου και μηχανής.
  • Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά οδήγησης
  • Ανώτερα επίπεδα ασφάλειας


Enlarge

Εμπνέει, διεγείρει τις αισθήσεις και αποπνέει ποιότητα

Κορυφαία σχεδίαση, απολαυστικό στην οδήγηση και απόλυτα πρακτικό, το Opel Insignia φέρνει μια άνεση στην καθημερινή ζωή.


Enlarge

Ανεση με απεριόριστο στυλ

Δυναμικές καμπύλες & κορυφαία εργονομία! Τα πάντα είναι λειτουργικά τοποθετημένα, σε άμεση οπτική επαφή και εύκολη πρόσβαση, κάνοντας τη ζωή σας πιο άνετη. Κορυφαίας ποιότητας υλικά, εξαιρετικοί χώροι αποθήκευσης και υψηλού επιπέδου άνεση ολοκληρώνουν την εικόνα του αυτοκινήτου.


Enlarge

Σταθερό και ασφαλές

Η διατήρηση του ελέγχου είναι ζωτικής σημασίας. Το Insignia μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μία έκτακτη κατάσταση, όπου και όποτε αυτή προκύψει. Ανακαλύψτε την τεχνολογία που σας προστατεύει, βελτιώνει το επίπεδο της άνεσης και προσδίδει δυναμισμό.


Enlarge

Πληροφορίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Προηγμένη τεχνολογία που δουλεύει με εσάς και για εσάς, κατανοητή, με μεγάλη ευκολία πρόσβασης και χρήσης. Το Opel Insignia διαθέτει ένα τέλειο σύστημα Infotainment (HMI) που σας παρέχει αναλυτική πληροφόρηση και διαισθητικό έλεγχο.


Enlarge

Δύναμη & Έλεγχος

Ο δυναμισμός του Insignia προκαλεί την κατηγορία του και υπερβαίνει τα όρια της. Η υποδειγματική οδική συμπεριφορά σε συνδυασμό με τους πανίσχυρους κινητήρες, προσφέρουν μία πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία.


Enlarge

Σταθερό και ασφαλές

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα με ομίχλη, βροχή ή χιόνι αποτελούν μια πραγματικότητα της καθημερινότητας. Γι 'αυτό το Insignia συνδυάζει συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, με ειδικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού και εξαιρετική οδική συμπεριφορά.


Opel Insignia 5-θυρο - Επόμενα Βήματα
Επόμενα Βήματα

Περισσότερες πληροφορίες για το Opel Insignia 5-θυρο