Opel Insignia Sports Tourer - Άνεση
Opel Insignia - Προτείνουμε

Test Drive

Ένα test drive αποκαλύπτει περισσότερα από χιλιάδες φωτογραφίες. Πατήστε εδώ για μια πραγματική εμπειρία.

Κλείστε ένα Test Drive

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Opel Insignia Sports Tourer συνδυάζει υλικά υψηλής ποιότητας με τη πιο εκλεπτυσμένη εργονομία και τεχνολογία, έτσι ώστε να προσφέρουν βαθιά και διαρκή ολόπλευρη άνεση για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Enlarge

Εργονομικό σπορ κάθισμα

Ανεξάρτητα από τον τρόπο ή από τις αποστάσεις που διανύετε, η άνεση των καθισμάτων είναι ζωτικής σημασίας. Με ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων ρύθμισης (4 κατευθύνσεων), την οσφυϊκή υποστήριξη καθίσματος και την δυνατότητα της μηχανικής προέκτασης του μαξιλαριού οδηγού/συνοδηγού,τα προαιρετικά εργονομικά σπορ καθίσματα με πιστοποίηση από το γερμανικό AGR (Campaign for Healthier Backs), ένα ιατρικό οργανισμό που ειδικεύεται στις ορθοπεδικές προδιαγραφές των καθισμάτων αυτοκινήτων, σας επιτρέπουν να τελειοποιήσετε την θέση των καθισμάτων σας σύμφωνα με τις ατομικές σας ανάγκες. Είναι προαιρετικά διαθέσιμα είτε μόνο για τον οδηγό είτε για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Στις κορυφαίες εκδόσεις, η δερμάτινη επένδυση με σύστημα θέρμανσης, κατατάσσει το Opel Insignia στην πολυτελή κατηγορία. Ακόμα και αν το προτιμάτε με υφασμάτινη επένδυση, προσφέρει το ίδιο επίπεδο ορθοπεδικής στήριξης.


Enlarge

Σύστημα Κλιματισμού & Δερμάτινο, Τιμόνι Οδήγησης

Χειριστήρια θερμαινόμενου ή αεριζόμενου καθίσματος; Θα βρείτε όλα τα χειριστήρια ορθολογικά ομαδοποιημένα δίπλα από το σύστημα κλιματισμού και το μπουτόν του μηχανισμού αποθάμβωσης. Το διζωνικό ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού (premium ECC) διαθέτει ευμεγέθεις οθόνες αφής για εύκολο, διαισθητικό χειρισμό που διευκολύνουν τον οδηγό και τον συν-οδηγό. Αυτό σημαίνει μέγιστη ευκολία και άνεση, είτε θέλετε ζέστη τα κρύα πρωινά του χειμώνα, είτε δροσερό αέρα τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού.


Enlarge

Εξελιγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης

Με τη βοήθεια εμπρόσθιων και οπίσθιων αισθητήρων, το σύστημα Advanced Park Assist, εντοπίζει επαρκείς διαθέσιμους χώρους παρκαρίσματος και με οπτικές οδηγίες στην κεντρική οθόνη σας καθοδηγεί κατά το παρκάρισμα. Ενεργοποιείται με μπουτόν, ελέγχεται από υπολογιστή και εντοπίζει εμπόδια. Με τη χρήση γραπτών οδηγιών και οπτικών γραφικών υποδεικνύει τις κατάλληλες κατευθύνσεις και θέσεις των τροχών. Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο παρκάρισμα ακόμη και σε περιορισμένους χώρους.


Enlarge

Ηλεκτρικό Χειρόφρενο

Το ηλεκτρικό χειρόφρενο του Opel Insignia Sports Tourer ενεργοποιείται με την αφή και προσφέρει αυξημένη ασφάλεια ακινητοποίησης του οχήματος, με λιγότερο κόπο για τον οδηγό. Σε συνδυασμό με το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα αποτρέπει την οπίσθια κύλιση κατά τη στάθμευση & σας βοηθά να κινήστε αβίαστα και χωρίς κόπο, παρέχοντας περισσότερη άνεση και ασφάλεια.


Enlarge

Open & Start

Το προαιρετικό σύστημα εκκίνησης χωρίς την χρήση κλειδιού, του Opel Insignia Sports Tourer κάνει την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου πιο άνετη και παρέχει αποτελεσματική προστασία κατά της κλοπής. Το σύστημα Open & Start αναγνωρίζει τον μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης του οδηγού UID με την χρήση κεραιών που βρίσκονται στις εμπρόσθιες χειρολαβές και στον προφυλακτήρα. Ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες μόλις το κουμπί οποιασδήποτε χειρολαβής πατηθεί. Για εκκίνηση χωρίς κλειδί, ο UID αναγνωρίζεται από κεραίες εντός του οχήματος. Συμβατική κλειδαριά εκκίνησης δεν υπάρχει, το τιμόνι κλειδώνει και ξεκλειδώνει ηλεκτρονικά. Ο κινητήρας τίθεται εντός και εκτός λειτουργίας χωρίς τη χρήση κλειδιού, αλλά μέσω ενός μπουτόν START/STOP. Σε περίπτωση ανάγκης, η πόρτα του οδηγού μπορεί να ανοίξει, με το ενσωματωμένο αναδιπλούμενο κλειδί που υπάχει στη συσκευή UID.


Enlarge

Έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις

Το Opel Insignia Sports Tourer διαθέτει βολικές θήκες και χώρους με εύκολη πρόσβαση από τον οδηγό και τους επιβάτες. Συγκεκριμένα, διαθέτει θήκες στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων και στις πόρτες, αποθηκευτικό χώρο οδηγού, ποτηροθήκες για τους εμπρός και πίσω επιβάτες, ευρύχωρο ντουλάπι στο ταμπλό και ένα αποθηκευτικό χώρο κάτω από το υποβραχιόνιο των πίσω θέσεων. Επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας ή κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή; Προαιρετικά, διατίθεται πρίζα παροχής ρεύματος 230V στη κονσόλα του πατώματος.


Enlarge

Ευέλικτος χώρος αποσκευών

Το βαθύ άνοιγμα στο πίσω μέρος του οχήματος και το χαμηλό ύψος φόρτωσης του πορτ-μπαγκάζ συντελούν στην εύκολη & πρακτική φόρτωση του χώρου αποσκευών του Opel Insignia Sports Tourer. Σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα το πίσω κάθισμα διαρείται σε διάταξη 60:40, χωρίς να είναι απαραίτητη η αφαίρεση των προσκέφαλων και έτσι έχετε στη διάθεσή σας έναν εντυπωσιακό χώρο αποσκευών με ωφέλιμο όγκο 1.030 λίτρα.

Ακόμη και με τα πίσω καθίσματα ο χώρος είναι του χώρου φόρτωσης με 500 λίτρα όγκου είναι υπεραρκετός για να φιλοξενήσει αποσκευές και να εξασφαλίσει άνετη μετακίνηση για το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας ταξίδι.

Μια χρήσιμη λειτουργία που μπορεί να κάνει τη ζωή σας ακόμη ευκολότερη είναι και το αποσπώμενο πάτωμα στο χώρο αποσκευών. Τραβήξτε το έξω για να φορτώσετε, σπρώξτε το πίσω με δύναμη, τραβήξτε πάλι για να εκφορτώσετε. Είναι απλό. Όχι πια επίπονες κινήσεις για να φορτώσετε βαριά αντικείμενα στο πόρτ μπαγκάζ.


Ηλεκτρικό άνοιγμα πόρτας χώρου αποσκευών

Η ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών ανοίγει και κλείνει αυτόματα.Μπορείτε να την ανοίξετε από την εξωτερική λαβή ή πιέζοντας το διακόπτη όταν πρόκειται για κλείσιμο. Επίσης η ηλεκτρική πόρτα μπορεί να ελέγχεται από το κλειδί του αυτοκινήτου σας ή από ένα διακόπτη στην πόρτα του οδηγού. Όπως επίσης μπορείτε να την ανοίξετε και να την κλείσετε με το χέρι.