Προηγούμενο
Επόμενο

Συμβατότητα Bluetooth®

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας με ασφάλεια και άνεση στο αυτοκίνητο σας; Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για κλήσεις hands-free, αναπαραγωγή μουσικής και πολλά άλλα.

Συμβατότητα Κινητών Τηλεφώνων
Νέο Opel Insignia Sports Tourer - Δελτίο Τύπου

Η προϊοντική επέλαση μοντέλων Opel περνά στο επόμενο επίπεδο με το νέο Opel Insignia που γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 65ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (12 & 22 Σεπτεμβρίου, 2013).

Διαβάστε το άρθρο
Νέο Opel Insignia Sports Tourer - Βραβεία

Γιατί κερδίζει τόσα πολλά βραβεία η Opel; Διαβάστε τις λεπτομέρειες εδώ.

Ενημερωθείτε για τα Βραβεία & τις Διακρίσεις Opel

ΤΟ OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER.

Ένα station wagon υψηλής τεχνολογίας.

Κομψό & με στυλ, κατασκευαστικά & τεχνολογικά εξελιγμένο, το Opel Insignia Sports Tourer, βασισμένο στη δυναμική που το οδήγησε στην κυριαρχία της κατηγορίας του, γίνεται ακόμη καλύτερο. Ένα νέο επίπεδο ευφυΐας, σας περιμένει στο Insignia Sports Tourer.

Με το Opel Insignia Sports Tourer ξεχωρίζετε χάρη στη πρωτοποριακή του σχεδίαση, την τεχνολογία & την κομψότητά του. Δείτε γιατί είναι τόσο ξεχωριστό.

 • Κορυφαία σχεδίαση
 • Πρωτόγνωρη Άνεση
 • Φιλικά στη χρήση συστήματα υποβοήθησης οδηγού
 • Εξελιγμένο σύστημα διαδραστικής επικοινωνίας ανθρώπου και μηχανής.
 • Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά οδήγησης
 • Ανώτερα επίπεδα ασφάλειας


 • Opel Insignia Sports Tourer - Σχεδίαση

  Σχεδίαση
Enlarge

Εμπνέει, διεγείρει τις αισθήσεις και αποπνέει ποιότητα

Κορυφαία σχεδίαση, απολαυστικό στην οδήγηση και απόλυτα πρακτικό, το Opel Insignia φέρνει μια άνεση στην καθημερινή ζωή.


 • Νέο Opel Insignia Sports Tourer - Άνεση
  Αποθηκευτικός χώρος
Enlarge

Άνεση που δουλεύει για εσάς

Δυναμικές καμπύλες & κορυφαία εργονομία! Τα πάντα είναι λειτουργικά τοποθετημένα, σε άμεση οπτική επαφή και εύκολη πρόσβαση, κάνοντας τη ζωή σας πιο άνετη. Καλωσορίσατε στο εσωτερικό του Insignia Sports Tourer όπου η οργάνωση και οι αποθηκευτικοί χώροι δουλεύουν για εσάς.


 • Opel Insignia Sports Tourer - Οδηγική υποβοήθηση

  Οδηγική υποβοήθηση
Enlarge

Ισχυρό, ασφαλές και σίγουρο κράτημα

Η διατήρηση του ελέγχου είναι ζωτικής σημασίας. Το Insignia Sports Tourer μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μία έκτακτη κατάσταση, όπου και όποτε αυτή προκύψει. Ανακαλύψτε την τεχνολογία που σας προστατεύει, βελτιώνει το επίπεδο της άνεσης και προσδίδει δυναμισμό.


Enlarge

Πληροφορίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Προηγμένη τεχνολογία που δουλεύει με εσάς και για εσάς, κατανοητή, με μεγάλη ευκολία πρόσβασης και χρήσης. Το Opel Insignia Sports Tourer διαθέτει ένα τέλειο σύστημα Infotainment (HMI) που σας παρέχει αναλυτική πληροφόρηση και διαισθητικό έλεγχο.


Enlarge

Επαναπροσδιορίζοντας τη κίνηση & το δυναμισμό

Ο δυναμισμός του Insignia Sports Tourer προκαλεί την κατηγορία του και υπερβαίνει τα όρια της. Η υποδειγματική οδική συμπεριφορά σε συνδυασμό με τους πανίσχυρους κινητήρες, προσφέρουν μία πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία.


Enlarge

Σταθερό και ασφαλές

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα με ομίχλη, βροχή ή χιόνι αποτελούν μια πραγματικότητα της καθημερινότητας. Γι 'αυτό το Insignia Sports Tourer συνδυάζει συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, με ειδικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού και εξαιρετική οδική συμπεριφορά.


Επόμενα Βήματα
Επόμενα Βήματα

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Opel Insignia Sports Tourer