Opel Insignia Country Tourer - Άνεση
New Opel Insignia Country Tourer - We Recommend

Test Drive

Ένα test drive αποκαλύπτει περισσότερα από χιλιάδες φωτογραφίες. Πατήστε εδώ για μια πραγματική εμπειρία.

Κλείστε ένα Test Drive

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ & ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ

Το Opel Insignia Country Tourer συνδυάζει υλικά υψηλής ποιότητας με τις πλέον εξελιγμένες εργονομικές και τεχνολογικές λύσεις για να προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες εκτεταμένη άνεση που διαρκεί, σε όλους τους τομείς.

Enlarge

Εργονομικά σπορ καθίσματα AGR

Ανεξάρτητα από τον τρόπο ή από τις αποστάσεις που διανύετε, η άνεση των καθισμάτων είναι ζωτικής σημασίας. Με ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων ρύθμισης (4 κατευθύνσεων), την οσφυϊκή υποστήριξη καθίσματος και την δυνατότητα της μηχανικής προέκτασης του μαξιλαριού οδηγού/συνοδηγού,τα προαιρετικά εργονομικά σπορ καθίσματα με πιστοποίηση από το γερμανικό AGR (Campaign for Healthier Backs), ένα ιατρικό οργανισμό που ειδικεύεται στις ορθοπεδικές προδιαγραφές των καθισμάτων αυτοκινήτων, σας επιτρέπουν να τελειοποιήσετε την θέση των καθισμάτων σας σύμφωνα με τις ατομικές σας ανάγκες. Είναι προαιρετικά διαθέσιμα είτε μόνο για τον οδηγό είτε για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Στις κορυφαίες εκδόσεις, η δερμάτινη επένδυση με σύστημα θέρμανσης, κατατάσσει το Opel Insignia στην πολυτελή κατηγορία. Ακόμα και αν το προτιμάτε με υφασμάτινη επένδυση, προσφέρει το ίδιο επίπεδο ορθοπεδικής στήριξης.


Enlarge

Σύστημα κλιματισμού (HVAC) και δερμάτινο τιμόνι οδήγησης

Χειριστήρια θερμαινόμενου ή αεριζόμενου καθίσματος; Θα βρείτε όλα τα χειριστήρια ορθολογικά ομαδοποιημένα δίπλα από το σύστημα κλιματισμού και το μπουτόν του μηχανισμού αποθάμβωσης. Το διζωνικό ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού (premium ECC) διαθέτει ευμεγέθεις οθόνες αφής για εύκολο, διαισθητικό χειρισμό που διευκολύνουν τον οδηγό και τον συν-οδηγό. Αυτό σημαίνει μέγιστη ευκολία και άνεση, είτε θέλετε ζέστη τα κρύα πρωινά του χειμώνα, είτε δροσερό αέρα τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού.


Enlarge

Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος

Χρησιμοποιώντας μπροστινούς και πίσω αισθητήρες, το σύστημα Advanced Park Assist μπορεί να εντοπίζει κατάλληλους χώρους στάθμευσης και στη συνέχεια, να σας καθοδηγεί κατά το παρκάρισμα προβάλοντας οπτικές οδηγίες στην κεντρική οθόνη. Ενεργοποιείται με μπουτόν, ελέγχεται από υπολογιστή και επίσης εντοπίζει εμπόδια. Με γραπτές οδηγίες καθώς και και οπτικές ενδείξεις υποδεικνύει τη γωνία καθώς και την κατεύθυνση στροφής του τιμονιού. Έτσι επιτυγχάνεται άψογη παράλληλη στάθμευση, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους.


Enlarge

Ηλεκτρικό χειρόφρενο

Το ηλεκτρικό χειρόφρενο του Opel Insignia Country Tourer ενεργοποιείται με την αφή και προσφέρει περισσότερη ασφάλεια κατά το παρκάρισμα και λιγότερη προσπάθεια από τον οδηγό. Επίσης, σε συνδυασμό με το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (HSA), το οποίο δεν επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κυλήσει προς τα πίσω όταν είναι σταματημένο σε ανηφόρα, σας βοηθά να ξεκινάτε ομαλά και αβίαστα, παρέχοντας έτσι αυξημένη άνεση και ασφάλεια.


Enlarge

Open & Start

Το προαιρετικό σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί του Opel Insignia Country Tourer κάνει την καθημερινή χρήση πιο άνετη και παρέχει αποτελεσματική προστασία κατά της κλοπής. Το σύστημα Open & Start αναγνωρίζει τη μονάδα ταυτοποίησης του οδηγού (UID) μέσω κεραιών που βρίσκονται στις εμπρόσθιες χειρολαβές των θυρών και στον προφυλακτήρα. Ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες μόλις πατηθεί το κουμπί οποιασδήποτε χειρολαβής. Για εκκίνηση χωρίς κλειδί, η μονάδα UID αναγνωρίζεται από κεραίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Δεν υπάρχει συμβατικός διακόπτης κινητήρα, ενώ το τιμόνι κλειδώνει και ξεκλειδώνει ηλεκτρονικά. Για την έναρξη και παύση λειτουργίας του κινητήρα δεν χρειάζεται κλειδί, αφού υπάρχει το μπουτόν START/STOP. Εάν χρειάζεται, η πόρτα του οδηγού μπορεί επίσης να ανοίξει χειροκίνητα, με το ενσωματωμένο αναδιπλούμενο κλειδί της μονάδας UID.


Enlarge

Έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις

Το Opel Insignia Country Tourer διαθέτει βολικές θήκες και χώρους με εύκολη πρόσβαση για τον οδηγό και τους επιβάτες. Συγκεκριμένα, διαθέτει θήκες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και στις πόρτες, αποθηκευτικό χώρο οδηγού, ποτηροθήκες μπροστά και πίσω, ένα μεγάλο ντουλαπάκι συνοδηγού, καθώς και αποθηκευτικό χώρο κάτω από το υποβραχιόνιο των πίσω θέσεων. Επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας ή κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή; Προαιρετικά, διατίθεται πρίζα ρεύματος 230 V στην κονσόλα του δαπέδου.


Ευέλικτος χώρος φόρτωσης

Το βαθύ άνοιγμα της πίσω πέμπτης πόρτας και το χαμηλό ύψος φόρτωσης συμβάλλουν στην πρακτική και εύκολη φόρτωση του Opel Insignia Country Tourer. Η διαμόρφωση της διάταξης είναι επίσης απλή και εύκολη. Σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, τα πίσω καθίσματα διαιρούνται σε αναλογία 60:40 και παρέχουν δυνατότητα φόρτωσης και αναδίπλωσης χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθούν τα προσκέφαλα. Έτσι προκύπτει ένας εντυπωσιακός ωφέλιμος όγκος στο χώρο αποσκευών, ο οποίος φτάνει τα 1.030 λίτρα.

Ακόμα και με τα πίσω καθίσματα στην κανονική τους θέση, ο χώρος αποσκευών με όγκο 500 λίτρων είναι υπεραρκετός για τις επαγγελματικές ή τις οικογενειακές σας μετακινήσεις. Για την προστασία τόσο του φορτίου, όσο και των αποσκευών, υπάρχουν τέσσερις οπές πρόσδεσης.


Ηλεκτρικό άνοιγμα πόρτας χώρου αποσκευών

Η ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών ανοίγει και κλείνει αυτόματα. Μπορείτε να την ανοίξετε από την εξωτερική λαβή ή πιέζοντας το διακόπτη όταν πρόκειται για κλείσιμο. Επίσης η ηλεκτρική πόρτα μπορεί να ελέγχεται από το κλειδί του αυτοκινήτου σας ή από ένα διακόπτη στην πόρτα του οδηγού. Όπως επίσης μπορείτε να την ανοίξετε και να την κλείσετε με το χέρι.