Νέο Opel Insignia Country Tourer - Σχεδίαση
New Opel Insignia Country Tourer - We Recommend

Test Drive

Ένα test drive αποκαλύπτει περισσότερα από χιλιάδες φωτογραφίες. Πατήστε εδώ για μια πραγματική εμπειρία.

Κλείστε ένα Test Drive

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.

Το αυξημένο ύψος ανάρτησης και η ανθεκτική περιμετρική προστασία προσδίδουν έναν αέρα περιπέτειας στη σειρά μοντέλων του Opel Insignia. Δείτε την σπορ σχεδίαση και το πολυτελές εσωτερικό του Opel Insignia Country Tourer.

Enlarge

Σκληροτράχηλο αλλά & κομψό

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το Opel Insignia Country Tourer διατηρεί τις κομψές γραμμές, τη χαρακτηριστική μάσκα και τα φώτα ημέρας LED του Sports Tourer. Επιπλέον θα βρείτε όμως και τα στοιχεία εκείνα που κάνουν το αυτοκίνητο ένα πραγματικό cross-over. Για παράδειγμα, τις προστατευτικές επενδύσεις του υποδαπέδου μπροστά και πίσω με κλίση προς τα πάνω, οι οποίες πλαισιώνονται κομψά από τη διπλή εξάτμιση στο πίσω μέρος. Έπειτα υπάρχουν τα μεγάλα προστατευτικά πάνελ για τα μαρσπιέ και τους θόλους των τροχών, τα οποία προσδίδουν πιο δυναμική εμφάνιση και ταυτόχρονα δένουν με το αυξημένο ύψος του πλαισίου. Η εμφάνιση είναι μυώδης, περιπετειώδης, αλλά και επίσημη.


Enlarge

Εσωτερική σχεδίαση

Ανοίγοντας την πόρτα ενός Insignia Country Tourer, η αίσθηση ποιότητας και σχεδίασης είναι άμεση. Νοιώστε την αίσθηση οικειότητας και οργάνωσης που δημιουργεί η ιδιαίτερη σχεδίαση σε σχήμα φτερού του πίνακα οργάνων όπως απλώνεται αρμονικά μέχρι τις επενδύσεις των θυρών. Το ίδιο συμβαίνει και με τους αποθηκευτικούς χώρους.

Προσέξτε πως η σύγχρονη τεχνολογία, όπως εναι το Κέντρο Πληροφοριών Οδηγού και η οθόνη 8" του συστήματος infotainment, τα χειριστήρια του τιμονιού, και άλλα, ταιριάζουν άψογα με τις παραδοσιακές αξίες…


Enlarge

Η πολυτέλεια του δέρματος

Φυσικό, κομψό και άνετο, το γνήσιο δέρμα δημιουργεί ατμόσφαιρα πραγματικής πολυτέλειας. Οι ποιοτικές επενδύσεις από φίνο πολυτελές δέρμα Sienna σε μαύρο ή μπεζ, δίνουν έναν αριστοκρατικό χαρακτήρα, ο οποίος αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο από τους παραδοσιακούς αεραγωγούς σε απόχρωση που δημιουργεί αντίθεση. Με διάτρητες δερμάτινες επενδύσεις για εξαερισμό των καθισμάτων, ή με συμπαγείς επενδύσεις για απόλυτη κομψότητα, σίγουρα είναι ελκυστικές με τον αποκλειστικά δικό τους τρόπο.