Νέο Opel Insignia Country Tourer - Δυναμική οδήγησης
New Opel Insignia Country Tourer - We Recommend

Test Drive

Ένα test drive αποκαλύπτει περισσότερα από χιλιάδες φωτογραφίες. Πατήστε εδώ για μια πραγματική εμπειρία.

Κλείστε ένα Test Drive

ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ, ΧΑΡΗ & ΔΥΝΑΜΗ.

Το Opel Insignia Country Tourer συνδυάζει, την αποδεδειγμένα κορυφαία τεχνολογία με τη δύναμη και την εντυπωσιακή οδική συμπεριφορά, που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την πραγματική απόλαυση της οδήγησης από κάθε άποψη.

Ενημερωθείτε για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά δυναμικής οδήγησης του Country Sports Tourer και τις τεχνολογικές καινοτομίες, όπως το σύστημα πλαισίου FlexRide, το σύστημα προσαρμοζόμενης τετρακίνησης Adaptive 4x4 και τα συστήματα μετάδοσης.

Enlarge

Πλαίσιο FlexRide

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ανήκει στο Insignia Country Tourer, το κορυφαίο στην κατηγορία του σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου του πλαισίου. Η λειτουργία Drive Mode Control (DMC) αντιδρά άμεσα σε οποιαδήποτε μεταβολή των συνθηκών οδήγησης. Σε ακραίες συνθήκες, το σύστημα FlexRide ενεργοποιεί άμεσα στο σύστημα Συνεχούς Ελέγχου Απόσβεσης (CDC), το οποίο σε συνδυασμό με το 4κάναλο ABS με ηλεκτρονική κατανομή ισχύος πέδησης, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Traction Control) και το ESP Plus, παρέχει κορυφαίο επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας.

Σε κανονικές συνθήκες οδήγησης, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών ρυθμίσεων, Sport, Tour και Normal, ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης και τη διάθεσή σας. Στο πρόγραμμα Sport, έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για κράτημα απολύτως προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

Τα εξαιρετικά ευφυή συστήματα συμπληρώνονται τέλεια από την μηχανική του πλαισίου. Η προαιρετική ανάρτηση HiPerStrut στον μπροστινό άξονα εξαλείφει την αρνητική επίδραση της ροπής στο σύστημα διεύθυνσης κατά την επιτάχυνση και απομονώνει ανεπιθύμητους κραδασμούς από τις ανωμαλίες του δρόμου. Η πολλαπλών συνδέσμων πίσω ανάρτηση με τη σειρά της, λειτουργεί απολύτως αρμονικά με το σύστημα FlexRide. Το σύνολο είναι τέλεια εναρμονισμένο, με μοναδικό κριτήριο τη δική σας ασφάλεια, άνεση και οδηγική απόλαυση.


Enlarge

Σύστημα τετρακίνησης Adaptive 4x4

Η κορυφαία οδική συμπεριφορά του Opel Insignia Country Tourer στην άσφαλτο, ενισχύεται με το σύστημα τετρακίνησης (on-demand all-wheel drive).Η ροπή αυτομάτως κατανέμεται, όχι μόνο μεταξύ του εμπρός και του πίσω άξονα, αλλά και μεταξύ αριστερού και δεξιού τροχού του πίσω άξονα, με αποτέλεσμα τη μέγιστη πρόσφυση, σταθερότητα και τα κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά. Το σύστημα τετρακίνησης, Adaptive 4x4, συγκροτεί ένα ενιαίο σύνολο με όλα τα υπόλοιπα συστήματα δυναμικού ελέγχου του Opel Insignia Country Tourer.

Το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης του Insignia, συνδυάζεται με τον ισχυρό κινητήρα πετρελαίου 2.0 BiTurbo CDTI με 125 kW (170 hp).


Κινητήρας πετρελαίου

Με το Opel Insignia Country Tourer μπορείτε να περιμένετε απολύτως εξευγενισμένα χαρακτηριστικά. 'Ενας υπερσύγχρονος πετρελαιοκινητήρας με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές και ελάχιστη κατανάλωση δίνει ζωή στο Insignia cross-over αθόρυβα και οικονομικά.Με την προσαρμοζόμενη τετρακίνηση Adaptive 4x4 ο κινητήρας πετρελαίου προσφέρει 125 kW (170 hp). Ο κινητήρας διατίθεται με το νέο εξαιρετικά αποδοτικό αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων της Opel.


1: Κατανάλωση καυσίμου για τον κινητήρα diesel 2.0 CDTI ECOTEC® : στην πόλη 8,7 εκτός πόλης 5,0 μικτός κύκλος 6,4 l/100 km. Eκπομπές Ρύπων CO2 169 g/km.

Σύμφωνα με τον κανονισμό R (EC) No. 715/2007 και R (EC) No. 692/2008 (στην αντίστοιχη έκδοση που βρίσκεται σε ισχύ).