Νέο Opel Insignia Country Tourer - Ασφάλεια
New Opel Insignia Country Tourer - We Recommend

Test Drive

Ένα test drive αποκαλύπτει περισσότερα από χιλιάδες φωτογραφίες. Πατήστε εδώ για μια πραγματική εμπειρία.

Κλείστε ένα Test Drive

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ & ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ.

Όσο βελτιώνεται η τεχνολογία στην οδική ασφάλεια, γίνεται πιο εύχρηστη. Το Insignia Country Tourer βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της τεχνολογικής εξέλιξης.

Enlarge

Παθητική ασφάλεια

Το Opel Insignia Country Tourer όχι μόνο διαθέτει προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, αλλά επίσης προστατεύει τους επιβάτες του με υποδειγματικής τεχνολογίας παθητική ασφάλεια. Ατσάλι υψηλής αντοχής, ακαμψία, προκαθορισμένη παραμόρφωση, στρατηγικά τοποθετημένα πλαίσια πρόσκρουσης και ζώνες απόσβεσης φορτίου συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι το νέο Opel Insignia Country Tourer προσφέρει μία από τις ισχυρότερες δομές ασφαλείας της αγοράς. Στο εσωτερικό, οι εμπρόσθιοι αερόσακοι είναι δύο σταδίων, για την αποφυγή τραυματισμών που προκαλούνται από την ταχεία διόγκωση, ενώ ο αερόσακος του συνοδηγού μπορεί να απενεργοποιηθεί. Οι πλευρικοί αερόσακοι προστατεύουν από πλευρικές συγκρούσεις και εισχώρηση. Εκτός από τους αερόσακους τύπου κουρτίνας, διατίθενται επίσης πίσω πλευρικοί αερόσακοι.

Χάρη στη λεπτομέρεια και ολοκληρωτική προστασία που παρέχει, το Insignia Country Tourer τη βαθμολογία κέρδισε βαθμολογία 5 αστέρων στα crash tests του NCAP.