Opel Insignia Country Tourer - Συνήθεις απορίες
Νέο Opel Insignia Country Tourer - HMI & Ψυχαγωγία

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη εικόνα

Για μια επισκόπηση των νέων συστημάτων infotainment του Insignia.

Δείτε εδώ
New Opel Insignia Country Tourer - Infotainment Tutorials

Είστε έτοιμοι να μάθετε;

Οι εκπαιδευτικές μας εφαρμογές σας βοηθούν να εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες του νέου συστήματος infotainment του Insignia.

Δείτε τα video
Opel Insignia Country Tourer - Προτείνουμε

Test Drive

Ένα test drive αποκαλύπτει περισσότερα από χιλιάδες φωτογραφίες. Πατήστε εδώ για μια πραγματική εμπειρία.

Κλείστε ένα Testdrive

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ.

Κάθε νέα τεχνολογία συνοδεύεται και από νέες προκλήσεις για το χρήστη. Αν και το Σύστημα IntelliLink System του Insignia Country Tourer είναι άκρως αυτοεπεξηγηματικό και διαισθητικό στο χειρισμό του, μπορεί να έχετε κάποιες απορίες για το πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όλες τις λειτουργίες του. Ακολουθούν οι απαντήσεις στις περισσότερες απορίες που μπορεί να έχετε.

Κάντε απλώς κλικ στο υπογραμμισμένο θέμα, για να διαβάσετε την απάντηση.

Πώς μπορώ να ενσωματώσω το τηλέφωνο μου στο σύστημα infotainment;

Για να ενσωματώσετε το τηλεφώνο σας, παρακαλούμε μεταβείτε στην εφαρμογή "Phone" (Τηλέφωνο). Από την επιλογή "Interaction Selector" (Επιλογή Διάδρασης) επιλέξτε "Phones" (Τηλέφωνα) και πιέστε "Pair Device" (Ζεύξη Συσκευής). Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευή σας και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο το Bluetooth®.

Πώς μπορώ να δω τη λίστα των επαφών μου και τις πρόσφατες κλήσεις;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα των επαφών σας, παρακαλούμε μεταβείτε στην εφαρμογή "Phone" (Τηλέφωνο) και επιλέξτε "Contacts" (Επαφές). Βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται η πρόσβαση στη λίστα των επαφών και στον κατάλογο πρόσφατων κλήσεων του τηλεφώνου σας. Επισημαίνουμε ότι, ανάλογα με το τηλέφωνό σας, το σύστημα μπορεί να χρειαστεί λίγα λεπτά για να φορτώσει τη λίστα των επαφών και τον κατάλογο πρόσφατων κλήσεων.

Πώς μπορώ να επιλέξω ένα πλήκτρο με το touch pad; Δεν γίνεται τίποτα όταν αγγίζω το touch pad.

Πιέστε το touch pad προς τα κάτω. Με το απλό άγγιγμα δεν ενεργοποιείται καμία ενέργεια.

Τι μπορώ να αποθηκεύσω ως αγαπημένο;

Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 60 αγαπημένα στοιχεία διαφόρων τύπων. Σχεδόν όλα τα στοιχεία μπορούν να αποθηκευτούν ως αγαπημένα, π.χ. προορισμοί, επαφές τηλεφώνου, λίστες αναπαραγωγής μουσικών κομματιών, ραδιοφωνικοί σταθμοί κ.λπ.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω ένα καινούργιο αγαπημένο;

Για να αποθηκεύσετε ένα καινούργιο αγαπημένο, μεταβείτε στην αντίστοιχη εφαρμογή και πιέστε παρατεταμένα τη θέση της "Μπάρας Αγαπημένων", στην οποία θέλετε να αποθηκευτεί το αγαπημένο. Ένας σύντομος ήχος επιβεβαιώνει την αποθήκευση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια συγκεκριμένη θέση.

Πώς μπορώ να μετονομάσω, να διαγράψω ή να μετακινήσω τα αγαπημένα μου;

Στο infotainment, μεταβείτε κατά σειρά στις επιλογές Settings (Ρυθμίσεις), Radio Settings (Ρυθμίσεις Ραδιοφώνου), Manage Favorites (Διαχείριση Αγαπημένων), για να μετονομάσετε, να διαγράψετε ή να μετακινήσετε τα αγαπημένα σας.

Πού αποθηκεύονται τα αγαπημένα και πώς μπορώ να τα βρω;

Μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας στην Μπάρα Αγαπημένων, πιέζοντας πάνω σε οποιοδήποτε αγαπημένο. Σε ορισμένες οθόνες, τα αγαπημένα παραμένουν κρυμμένα, για να προβάλλεται σε μεγαλύτερο μέγεθος το βασικό περιεχόμενο. Σε αυτές τις οθόνες, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αγαπημένα πιέζοντας το "Reveal Button" (Πλήκτρο Αποκάλυψης) στο κάτω δεξί τμήμα της οθόνης ή σύροντας την επιλογή "Interaction Selector" (Επιλογή Διάδρασης) προς τα πάνω με το δάχτυλό σας.

Όταν εισάγω μια διεύθυνση προορισμού, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο εικονίδιο "No results" (Κανένα αποτέλεσμα). Τι κάνω λάθος;

Όταν εισάγετε μια πλήρη διεύθυνση, το σύστημα πλοήγησης περιμένει μια συγκεκριμένη μορφή εισαγωγής. Ανάλογα με τη χώρα, στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση που εισάγετε, μπορεί να απαιτείται διαφορετική μορφή εισαγωγής. Αν θέλετε να εισάγετε έναν προορισμό στο εξωτερικό, βάλτε το όνομα της χώρας στο τέλος της καταχώρησής σας. Για να δείτε τη λίστα των απαιτούμενων μορφών εισαγωγής ανά χώρα, παρακαλούμε να ανατρέξτε στο εγχειρίδιο κατόχου.

Πώς μπορώ να ακυρώσω μια ενεργή καθοδήγηση διαδρομής;

Για να ακυρώσετε μια καθοδήγηση διαδρομής, επιλέξτε "MENU" (ΜΕΝΟΥ) στην οθόνη πλοήγησης από το interaction selector (Επιλογή Διάδρασης) και στη συνέχεια επιλέξτε "Cancel Route" (Ακύρωση Διαδρομής).

Πώς μπορώ να αλλάξω τις πηγές ήχου;

Πιέζοντας επανειλημμένα το πλήκτρο "Radio" (Ραδιόφωνο) στα στοιχείο ελέγχου, μπορείτε να μεταβείτε διαδοχικά σε όλες τις διαθέσιμες πηγές ραδιοφώνου (AM/FM/DAB*). Πιέζοντας επανειλημμένα το πλήκτρο "Media" (Πολυμέσα), μπορείτε να μεταβείτε διαδοχικά σε όλες τις διαθέσιμες πηγές πολυμέσων (USB, SD, iPod, BT-Audio, CD*, Aux).

*Προαιρετικό

Πώς μπορώ να περιηγηθώ στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ή πολυμέσα μουσικής;

Για να περιηγηθείτε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ή στα πολυμέσα μουσικής, όπως οι λίστες αναπαραγωγής μουσικών κομματιών ή τα άλμπουμ, πιέστε στην περιοχή αναζήτησης της οθόνης ήχου.

Άκουσα ότι θα υπάρξουν Apps (Εφαρμογές) για το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου μου. Πώς μπορώ να τα κατεβάσω;

Θα μπορείτε να κατεβάσετε καινούργια Apps (Εφαρμογές) από το AppShop στο σύστημά σας από τις αρχές του 2014. Μπείτε στο AppShop επιλέγοντας "Apps" (Εφαρμογές) από την αρχική οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth και το Tethering είναι ενεργοποιημένα και έχουν ρυθμιστεί σωστά στο κινητό σας τηλέφωνο. Οι νέοι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν ένα νέο λογαριασμό, για να μπορέσουν να εγκαταστήσουν Apps. Επιλέξτε "Setup Wizard" (Οδηγός Εγκατάστασης) και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Πώς μπορώ να βελτιώσω την απόδοση του Συστήματος Αναγνώρισης Φωνής;

Το Σύστημα Αναγνώρισης Φωνής έχει σχεδιαστεί για να κατανοεί τις ηχητικές εντολές που προφέρονται φυσιολογικά στην αγγλική γλώσσα. Περιμένετε να ακουστεί ο ήχος και μιλήστε. Προσπαθείτε να μιλάτε φυσιολογικά, ούτε πολύ γρήγορα, ούτε πολύ δυνατά.