Νέο Opel Insignia Country Tourer - HMI & Ψυχαγωγία
Νέο Opel Insignia hatchback - Infotainment Tutorials

Έτοιμοι να μάθετε;

Μέσα από τα εκπαιδευτικά μας video μπορείτε να δείτε από πρώτο χέρι τα νέα Insignia Συστήματα Ενημέρωσης & Ψυχαγωγίας.

Δείτε τα video
Νέο Opel Insignia Country Tourer - Συνήθεις ερώτησεις

Έχετε ερωτήσεις;

Πηγαίνετε στο FAQ για να πάρετε τις απαντήσεις σχετικά με τις λειτουργίες του HMI & των Συστημάτων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας του νέου Insignia.

Δείτε τα FAQ's
Opel Insignia Country Tourer - Προτείνουμε

Test Drive

Ένα test drive αποκαλύπτει περισσότερα από χιλιάδες φωτογραφίες. Πατήστε εδώ για μια πραγματική εμπειρία.

Κλείστε ένα Testdrive

ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ.

Ενδείξεις που σας παρέχουν ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζεστε, απλά, με σαφήνεια και απολύτως κατανοητά. Χειριστήρια που προσφέρουν διαισθητικό έλεγχο – το σύστημα HMI του Insignia, κάνει την οδήγηση ευκολότερη και πιο ευχάριστη.

Enlarge

Χειριστήρια τιμονιού

Το τιμόνι με τα προαιρετικά χειριστήρια δείχνει υπέροχο και προσφέρει εξαιρετική αίσθηση. Ρίξτε μια ματιά στο συνδυασμό των εντυπωσιακών χρωμιωμένων επιφανειών και της θαυμάσιας εργονομίας του. Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διαδραστικής εμπειρίας που σχεδιάστηκε για να σας βοηθά να εστιάζετε την προσοχή σας στο δρόμο.


Enlarge

Μενού πληροφόρης οδηγού 4.2" ιντσών

Μενού πληροφόρησης οδηγού με την έγχρωμη οόνη 4.2", εκτός από τις βασικές πληροφορίες του υπολογιστή ταξιδιού επιπρόσθετα παρέχει, λειτουργίες φωνητικού ελέγχου, λειτουργίες τηλεφώνου, σύστημα πλοήγησης και πρόσβαση σε όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες λειτουργίες σας, μέσω των εύχρηστων χειριστηρίων του τιμονιού.


Enlarge

Navi 900 IntelliLink

Το Navi 900 IntelliLink διατίθεται στάνταρ στο Country Tourer και προσφέρει την τέλεια σύζευξη με το smartphone σας μέσω Bluetooth® και προσθέτει state-of-the-art συστήματα πλοήγησης. Ο χάρτης μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ 2D και 3D, και με τις δυνατότητες του συνεχές ζουμ και της απαλής κύλισης δίνει σαφή προσανατολισμό.

Όπως θα διαπιστώσετε η καταχώρηση προορισμών είναι πανεύκολη υπόθεση. Εκτός από την έγχρωμη οθόνη αφής 8", μπορείτε να δώσετε φωνητική εντολή.

Η ενσωματωμένη στο σύστημα μνήμη, προσφέρει ταχύτατη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικές με την πλοήγηση. Η Δυναμική πλοήγηση είναι διαθέσιμη με συστήματα RDS-TMS και σττην Ελλάδα (με αντίστοιχα επί πληρωμή συστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γαλλία). Τα σχετικά με την κυκλοφορία μηνύματα διαβάζονται πολύ εύκολα, γιατί αναγράφονται πλήρως στην οθόνη και αποτυπώνονται με ευκρίνεια στο χάρτη. Το σύστημα είναι τόσο ακριβές που παρέχει πληροφορίες ακόμη και για τις λωρίδες κυκλοφορίας των αυτοκινητοδρόμων.


Enlarge

Σύστημα ήχου BOSE®

Σχετικά με την πληρέστερη έκδοση IntelliLink Navi 900, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το πολυτελέστατο, κορυφαίας ποιότητας ηχοσύστημα της BOSE®. Διαθέτει 8 υψηλών προδιαγραφών ηχεία. Με ισχύ εξόδου 4x25W και 2x50W και σε συνδυασμό με ψηφιακό επεξεργαστή ήχου της BOSE® απολαμβάνετε καθαρότητα ήχου συναυλιακού επιπέδου και surround ήχο. Με τον γραφικό ισοσταθμιστή 6 συχνοτήτων έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίζετε εσείς τον τόνο έτσι ώστε να ταιριάζει.