Νέο Opel Vivaro Combi - Σχεδίαση
Opel Vivaro Combi - Προτείνουμε

Test Drive

Ένα test drive αποκαλύπτει περισσότερα από χιλιάδες φωτογραφίες. Πατήστε εδώ για μια πραγματική εμπειρία.

Κλείστε ένα Testdrive

ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.

Σχεδιασμένο για να τραβά την προσοχή, με την εμφάνιση σταθερά εστιασμένη στην κομψή λειτουργικότητα. Το Opel Vivaro. Απλώς πολύ μπροστά απ' όλους.

Enlarge

Κομψό & ανθεκτικό

Τα μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία της Opel περιλαμβάνουν:

  • Βαθιά χρωμιωμένα εμβλήματα Opel εμπρός και πίσω
  • Φώτα ημέρας με το χαρακτηριστικό σχήμα "φτερού"
  • Εφέ σμιλεμένης "λεπίδας" στα πλευρικά πάνελ
  • Πτύχωση στο καπό
  • Χρωμιωμένα στοιχεία στα μπροστινά φωτιστικά σώματα

Enlarge

Ο αξιόπιστος επαγγελματικός σας συνεργάτης

Η αξιοπιστία είναι ενσωματωμένη στη σχεδίαση, όμως, στυλιστικά, το Opel Vivaro δείχνει το στιβαρό χαρακτήρα του στο φαρδύ, σταθερό κορμό του. Η άνεση στις μεγάλες αποστάσεις και η περιφερειακή ορατότητα είναι εμφανείς στην ανυψωμένη καμπίνα, στην ανυψωμένη γραμμή της οροφής και στο παρμπρίζ.

Το μοναδικό στιλ και η εμφανής ποιότητα κατασκευής, ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με το σήμα ecoFLEX, μεταδίδουν ένα ισχυρό μήνυμα για εσάς και την επιχείρησή σας. Υπάρχει επίσης άφθονος επίπεδος χώρος, όπου μπορείτε να ακουμπάτε έγγραφα και να σημειώνετε ή να υπογράφετε. Το Opel Vivaro είναι ο ιδανικός σας συνεργάτης.

Στο ευχάριστο εσωτερικό της καμπίνας, ακόμη και τα χρώματα και οι ταπετσαρίες δίνουν μια νέα διάσταση στην άνεση του πληρώματος και των επιβατών. Πρόκειται για το ιδανικό επαγγελματικό περιβάλλον, σχεδιασμένο με γνώμονα τη συνδεσιμότητα και τη δυνατότητα επικοινωνίας, καθώς και την άριστη εργονομία.