Προηγούμενο
Επόμενο
Προηγούμενο
Επόμενο
Από
€ 20.700,00

Combo Van
Ανακαλύψτε το Combo, το μικρό επαγγελματικό της Opel. Το Opel Combo αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν ένα μικρό επαγγελματικό όχημα που να προσφέρει άνεση και ευελιξία.

OPEL COMBO.

Ανακαλύψτε το πρακτικό κι ευρύχωρο επαγγελματικό αυτοκίνητο της Opel.

Δύο μήκη, δύο ύψη, τρεις κινητήρες. Το Opel Combo προσφέρει τα πάντα. Επιθυμείτε περισσότερα; Είναι έτοιμο να σας τα προσφέρει.

Έχει σχεδιαστεί για να φροντίζει τα φορτία, τους υπαλλήλους σας, τα πάγια της εταιρίας σας, αλλά πάνω απ'όλα το Opel Combo είναι τελείως διαφορετικό. Δείτα τα πλεονεκτήματά του:

 

  • Χωρητικότητα και ικανότητα χώρου φόρτωσης
  • Πρακτική και ευρύχωρη σχεδίαση
  • Άνετο, βολικό και ασφαλές
  • Κορυφαία για την κατηγορία του ευρυχωρία και χωρητικότητα
  • Εκπληκτική οικονομία και επιδόσεις

Enlarge

Χωρητικότητα φορτίου 5,0 m3 και 1 τόνου

Με μικρές διαστάσεις, μεγάλο χώρο και εύκολη φόρτωση, το Opel Combo μπορεί να χωρέσει έως 1 τόνο και 5,0 m3, γεγονός που το τοποθετεί στην κορυφή, όσον αφορά τη χωρητικότητα. Η χωρητικότητα αυτή καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες μεταφοράς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον χώρου για μεταφορικές ανάγκες που απαιτούν πρόσθετο χώρο ή δυναμικότητα.


Enlarge

Φρέσκο και έτοιμο για δουλειά

Το Opel Combo προστατεύει το φορτίο του, τους επιβάτες και τους άλλους οδηγούς. Αυτό δεν περιορίζει τον φόρτο εργασίας, αλλά είναι καλό να το γνωρίζει κανείς.


Enlarge

Κάνει τη ζωή πιο εύκολη

Με ευκολία φόρτωσης, απλή διαμόρφωση και ποικίλα ταλέντα, το Opel Combo προσφέρει μια πραγματική ποικιλία λειτουργικότητας, μεγεθών αμαξώματος και εξοπλισμού.


Enlarge

Περισσότερη οδήγηση, μεγαλύτερη οικονομία

Το Opel Combo Tour καταναλώνει καύσιμο με φειδώ, έχει μεγάλα διαστήματα service και έχει εγγύηση προστασίας από διάβρωση. Έτσι, συμβάλλει στον έλεγχο του οικογενειακού προϋπολογισμού.


Enlarge

Διαθέσιμες εκδόσεις

Με πλούσιο εξοπλισμό, ακόμα και στη βασική εκδοση, το Opel Combo είναι τόσο ευέλικτο, όσο και οι επαγγελματικές σας ανάγκες. Επιλέξτε από μια πλούσια γκάμα εξοπλισμού άνεσης, από συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και θα έχετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Χαμηλή ή υψηλή οροφή, μακρύ ή στάνταρ μεταξόνιο, μία ή δύο (ή καμμία) συρόμενες πλαϊνές πόρτες και μία ενιαία ή ασύμμετρες πίσω πόρτες χώρου φόρτωσης. Όλα είναι τόσο απλά.


Enlarge

Έξυπνος συνδυασμός

Χωρητικότητα, πρακτικότητα, στιβαρότητα και λειτουργική κομψότητα, όλα συνδυασμένα άψογα στο εξαιρετικό σχήμα του Opel Combo.

Επόμενα Βήματα
Επόμενα Βήματα
Νέο Opel Combo Tour
Combo Tour