Νέο Opel Vivaro - Χωρητικότητα & Ωφέλιμο φορτίο
Νέο Opel Vivaro - Προτείνουμε

Test Drive

Ένα test drive αποκαλύπτει περισσότερα από χιλιάδες φωτογραφίες. Πατήστε εδώ για μια πραγματική εμπειρία.

Κλείστε ένα Testdrive

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 1.2 ΤΟΝΟΥΣ.

Η δυναμική σχεδίαση, η μέγιστη επίπεδη επιφάνεια του χώρου φόρτωσης και η εύκολη πρόσβαση εγγυώνται πως, οτιδήποτε και αν θέλετε να μεταφέρετε, το Opel Vivaro τα καταφέρνει.

Enlarge

Ογκώδη φορτία

Δύο διαφορετικά μήκη και ύψη επιτρέπουν όγκο φορτίου έως 8,6 κυβικά μέτρα για το Panel Van. Μήκος φορτίου 2537 mm στην έκδοση με το μικρότερο μήκος ή 2937 mm στην έκδοση με το μεγαλύτερο μήκος. Ο εσωτερικός χώρος φόρτωσης είναι ιδανικά διαμορφωμένος για τη μεταφορά ευρωπαλετών, με δυνατότητα εύκολης φόρτωσης (εώς και τρεις ευρωπαλέτες).


Enlarge

Εύκολη πρόσβαση - επιλογή φορτίου μεγαλύτερου μήκους

Οι ιδιαίτερα φαρδιές πλαϊνές πόρτες που επιτρέπουν την πρόσβαση για ευρωπαλέτες και οι πίσω πόρτες, οι οποίες προαιρετικά μπορεί να έχουν άνοιγμα έως 250 μοίρες, διευκολύνουν την πρόσβαση στο φορτίο.


Enlarge

Διασφάλιση των περιουσιακών σας στοιχείων

Για τη βέλτιστη στερέωση του φορτίου και την περαιτέρω προστασία του πληρώματος υπάρχουν άριστα τοποθετημένες οπές πρόσδεσης. Για την προστασία του εσωτερικού, υπάρχει μια πλήρης γκάμα ξύλινων πάνελ για το δάπεδο και τα τοιχώματα, προσαρμοσμένα ώστε να επιτρέπουν την πρόσβαση σε προαιρετικά διαθέσιμους γάντζους, οπές πρόσδεσης κ.λπ.