Εκδόσεις Opel OPC - Επισκόπηση
Εκδόσεις Opel OPC - Βραβεία

Το Opel Insignia OPC Sports Tourer διακρίνεται με ένα επιπλέον βραβείο

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια, το Opel Insignia OPC Sports Tourer αναγνωρίσθηκε ως το  "Καλύτερο Sport Αυτοκίνητο της Χρονιάς" στην κατηγορία των station wagon, σε μια τελετή που διοργανώθηκε από το περιοδικό Auto Bild SportsCars, το συγγενές περιοδικό του Γερμανικού Auto Bild.

Διαβάστε το άρθρο

OPEL PERFORMANCE CENTER (OPC).

Συναρπαστική οδηγική εμπειρία με τα σπορ αυτοκίνητα της Opel.

Γερμανική τεχνολογία, υψηλές επιδόσεις, άριστη ποιότητα και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σχεδίασης χαρακτηρίζουν τη σειρά και τα προϊόντα OPC. Δημιουργήθηκαν από τους ειδικούς της Opel στο  Opel Performance Centre, για να προσφέρουν συναρπαστική οδήγηση και προσωπική ικανοποίηση.

Η σειρά Opel OPC κάνει την οδήγηση συναρπαστική. Ανακαλύψτε γιατί.

  • Εντυπωσιακές επιδόσεις
  • Σχεδίαση υψηλών προδιαγραφών
  • Προηγμένη τεχνολογία κινητήρων
  • Εξατομίκευση από τη σειρά OPC Line
  • Επιδέξια οδηγική κατάρτιση

Enlarge

Η ιδέα OPC

Η φιλοσοφία Opel OPC είναι σαφής: να προσφέρει εκδόσεις και αξεσουάρ υψηλών επιδόσεων. Επιπλέον, λόγω του ότι οι εκδόσεις OPC εξελίσσονται από τις ομάδες που τα σχεδίασαν, είναι άρτια και ολοκληρωμένα.


Enlarge

Εκδόσεις OPC

Μην ονειρεύεστε μόνο την ισχύ, ελέγξτε την. Το νέο Opel Corsa OPC, δημιουργήθηκε για να προσφέρει συναρπαστική ισχύ στο δρόμο. Συνδυάζει τις εξαιρετικές επιδόσεις με την προηγμένη τεχνολογία πλαισίου και την εντυπωσιακή σχεδίαση.


Enlarge

OPC Collection

Υψηλής ποιότητας αξεσουάρ με το στυλ και το ταλέντο OPC. Η σειρά "OPC Style Collection" προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων μοναδικής σχεδίασης.


Enlarge

OPC Line

Λόγω του ότι ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για τις επιδόσεις και την εξατομίκευση, η σειρά Opel OPC line, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το αξεσουάρ OPC που ταιριάζει καλύτερα με το Opel σας. Καθένα έχει δημιουργηθεί με τα υψηλά στάνταρ OPC, έτσι ώστε να συνδυάζεται τέλεια με το δικό σας Opel.


Enlarge

Εκπαίδευση OPC

Μην απολαμβάνετε απλά την ισχύ, μάθετε πως θα την ελέγξετε. Μάθετε από τους καλύτερους και γίνετε και σεις ένας από τους καλύτερους. Η εκπαίδευση "OPC Training" σας δίνει ευκαιρίες να απολαύσετε την οδήγηση και την ικανοποίηση να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας.