Επαγγελματικά Opel - Panel Vans
Επαγγελματικά Opel – Εκδόσεις LCV

Εκδόσεις LCV

Το σωστό εργαλείο για κάθε επάγγελμα. Η σειρά ελαφρών φορτηγών της Opel παρέχει ένα πλήρες φάσμα δυνατοτήτων, από μικρές διανομές μέχρι μεταφορά 16 επιβατών.

Δείτε τα Επαγγελματικά Ελαφριάς Κατηγορίας

PANEL VANS.

Αποτελεσματικές,γρήγορες και ικανές οι εκδόσεις panel vans της Opel διαθέτουν όλα όσα χρειάζεται ώστε να φροντίζουν τις επαγγελματικές σας ανάγκες με άνεση και σταθερότητα.

Enlarge

Corsavan

Ο αγαπημένος σας συνεργάτης, για να παρκάρετε εύκολα με πρακτικό χώρο φόρτωσης έως 0,92 m3 και ωφέλιμο φορτίο έως 496 kg σε εύκολα προσβάσιμο χώρο φόρτωσης. Μοντέρνο, λιτό και με ελκυστική σχεδίαση.


Enlarge

Combo Van

Συμπαγές, άνετο και με ικανότητα φόρτωσης, το Opel Combo Cargo μπορεί να μεταφέρει έως 1 τόνο και 5,0 m3. Η χωρητικότητα αυτή καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες μεταφοράς.


Enlarge

Vivaro

Με δύο ύψη, δύο μήκη, όγκο φορτίου τα 8,6 κυβικά μέτρα, ωφέλιμο φορτίο έως 1.2 τόνους, ύψος φόρτωσης έως 1.900 χλστ. και μήκος φόρτωσης έως 2.937 χλστ. στην έκδοση μεγαλύτερου μήκους, το κομψό Opel Vivaro φέρνει την κομψότητα και τη αποτελεσματικότητα στις επιχειρήσεις.


Enlarge

Movano

Με τέσσερα μήκη οχήματος, τρία ύψη, όγκοι φορτίου μέχρι 17 m3 και ωφέλιμο φορτίο μέχρι 2,5 τόνους, η σειρά Opel Movano προσφέρει τη δύναμη και την ακρίβεια για να σας κάνει να ξεχωρίζετε.


Enlarge

Μεταφοράς Επιβατών

Οι κατάλληλοι άνθρωποι για την δουλειά, στο σωστό τόπο, την κατάλληλη στιγμή. Είναι εύκολο με τα επαγγελματικά οχήματα της Opel, Vivaro και Movano.