Τεχνολογία
Προηγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού

Τα πρωτοποριακά συστήματα υποβοήθησης οδηγού, ελέγχουν τα  δεδομένα του δρόμου και της κυκλοφορίας, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την οδήγηση. Σε αυτά τα συστήματα συμπεριλαμβάνονται τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED IntelliLux Pixel, το διευρυμένο Head-up Display, το σύστημα Intelli-Drive και το Intelli-Vision1.

 

1 Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού της Opel έχουν δημιουργηθεί για να υποστηρίζουν τον οδηγό.
Ο οδηγός παραμένει υπεύθυνος για την οδήγηση του οχήματος. Τα συστήματα αυτά είναι προαιρετικά.  

 
Infotainment
Η ψηφιακή οθόνη Pure Panel® ενσωματώνει ασύρματη λειτουργία Apple CarPlay™ και Android Auto™ με δυνατότητα αναγνώρισης οδηγού και διαχείρισης προσωπικών προφίλ. Φορτίστε ασύρματα τις συσκευές σας και χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας όπως η κλήση έκτακτης ανάγκης και κλήση λόγω βλάβης. Η λειτουργία των φωνητικών εντολών με αναγνώριση φυσικής ομιλίας, σας επιτρέπει να έχετε πάντα τα χέρια σας στο τιμόνι. 
Υπηρεσίες OpelConnect

Συστήματα ευφυούς τεχνολογίας παρέχουν υπηρεσίες1 συνδεσιμότητας και καινοτομίες που σας παρέχουν ασφάλεια και σας προσφέρουν ένα απολαυστικό και οικονομικό ταξίδι.

Αίσθηση σιγουριάς: κλήση έκτακτης ανάγκης ή κλήση λόγω βλάβης2. Πληροφορίες που σας ενημερώνουν για την κατάσταση του οχήματός σας, για τα διανυθέντα χιλιόμετρα, τη στάθμη καυσίμου ή που σας ειδοποιούν για τα προγραμματισμένα service, σας εξασφαλίζουν κάθε στιγμή απόλυτη ηρεμία.

Άνεση: Υπηρεσία e-Remote Control3 για τον έλεγχο του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας, τη διαχείριση της φόρτισης και τον προγραμματισμό της θερμοκρασίας της καμπίνας, μέσω της εφαρμογής myOpel.

Έξυπνη οδήγηση: χαλαρό ταξίδι χάρη στο σύστημα Connected Navigation Pack Plus4 και την υπηρεσία διαχείρισης διαδρομής και οδήγησης.

 

1 Η διαθεσιμότητα και το εύρος των υπηρεσιών διαφέρουν από χώρα σε χώρα και από όχημα σε όχημα. Οι υπηρεσίες ενδέχεται να απαιτούν συνδρομή/χρέωση και εξαρτώνται από την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

2 Η χρήση της Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης και Κλήση λόγω Βλάβης απαιτεί την υπογραφή των Όρων & Προϋποθέσεων, με τη γραπτή δήλωση συγκατάθεσης για τον γεω-εντοπισμό του οχήματος, και εξαρτάται από την κάλυψη του δικτύου και τη διαθεσιμότητα. Η υπηρεσία οδικής βοήθειας είναι δωρεάν για δύο έτη από την ημερομηνία ταξινόμησης, και στη συνέχεια διατίθεται με χρέωση. Πληροφορίες για το Opel Connect στη διεύθυνση https://connect.opel.gr/ και για την υπηρεσία οδικής βοήθειας Opel Mobile στο https://www.opel.gr/service-aksesouar/eggiisi/odiki-voitheia.html. Ισχύουν οι αντίστοιχοι γενικοί όροι και προϋποθέσεις.

3 Αποκλειστικά για το Astra Hybrid

4 Οι υπηρεσίες του Connected Navigation Pack Plus συμπεριλαμβάνονται στην αγορά του οχήματος για 3 χρόνια και κατόπιν διατίθενται με επιπλέον χρέωση συνδρομής. Η διαθεσιμότητα και το εύρος της υπηρεσίας διαφέρουν από χώρα σε χώρα και από όχημα σε όχημα. Οι υπηρεσίες ενδέχεται να απαιτούν συνδρομή/χρέωση και εξαρτώνται από την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας