Κύρια Χαρακτηριστικά

ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Θέτει νέα standards.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Κομψό, δυναμικό και πρωτοποριακό, τώρα πιο συναρπαστικό από ποτέ. Το Astra 5θυρο εντυπωσιάζει χάρη στη Γερμανική τεχνολογία, τις πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως οι προβολείς IntelliLux LED® Matrix, και την εντυπωσιακή sport εμφάνισή του, που ενισχύεται από τη νέα τρισδιάστατη γρίλλια και το High Gloss Black Pack.
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Με άφθονο χώρο για τα πόδια στο πίσω μέρος, αναβαθμισμένα και άνετα καθίσματα, αλλά και σύγχρονη σχεδίαση, το εσωτερικό του Astra δημιουργήθηκε έχοντας στο επίκεντρο την ευεξία των επιβατών. 
ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Κάντε το Opel Astra σας να ξεχωρίζει, επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα εντυπωσιακών και κομψών χρωμάτων. 
ΖΑΝΤΕΣ
Οδηγήστε με στυλ. Επιλέξτε τις ζάντες που θα δώσουν κάτι από την προσωπικότητά σας στο Astra σας. 
ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED
Τα εντυπωσιακά πίσω φώτα LED με τη χαρακτηριστική σχεδίαση 'wing' της Opel, καθώς και τα Daytime Running Lights σας χαρίζουν όχι μόνο στιλ, αλλά και καλύτερη ορατότητα. 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ.

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ INTELLILUX LED® MATRIX
Οι προβολείς IntelliLux LED® Matrix σας προσφέρουν άριστη ορατότητα χωρίς να τυφλώνουν, ενώ ρυθμίζονται αυτόματα, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε με τη μεγάλη σκάλα χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους οδηγούς. Οι προβολείς αποτελούνται από 16 ξεχωριστά στοιχεία LED, τα οποία αντιδρούν όταν ανιχνεύσουν άλλα οχήματα, θέτοντας εκτός λειτουργίας μεμονωμένα στοιχεία LED. 
ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ LED
Επειδή κορυφαία τεχνολογία σημαίνει επίσης εξοικονόμηση ενέργειας, οι ισχυροί και αποδοτικοί προβολείς LED καταναλώνουν μόνο 20 Watt, με αποτέλεσμα χαμηλότερες εκπομπές CO2
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το Astra Hatchback προσφέρει κορυφαία συστήματα ασφαλείας, όπως:

Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης: μια οπτική και ηχητική προειδοποίηση συντελεί στην αποφυγή ή τη μετρίαση του αντίκτυπου μιας πιθανής μετωπικής σύγκρουσης. 
Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης με Ανίχνευση Πεζών1: το σύστημα2 ανιχνεύει την κυκλοφορία μπροστά από το αυτοκίνητο και σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης, ενεργοποιείται το σύστημα πέδησης.
Διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας1: ενημερώνει τον οδηγό και επεμβαίνει διορθώνοντας την πορεία του αυτοκινήτου, αν αντιληφθεί ακούσια αλλαγή λωρίδας.
Σύστημα Ανίχνευσης Σημάτων Κυκλοφορίας: εμφανίζει συνεχώς τα όρια ταχύτητας και άλλα οδικά σήματα.


1 Τα συστήματα υποστήριξης οδηγού της Opel προορίζονται να υποστηρίξουν τον οδηγό μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να είναι υπεύθυνος για την οδήγηση του αυτοκινήτου.
2 Το σύστημα ενεργοποιείται με ταχύτητες από 8 km/h έως 80 km/h.  Τα φρένα επιβραδύνουν το όχημα με 0,5 g σε μεγαλύτερες κλίμακες ταχύτητας (40 km/h–80 km/h) και το ακινητοποιούν πλήρως σε μικρότερες κλίμακες ταχύτητας (8 km/h–40 km/h).
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ
Το ασφαλές παρκάρισμα γίνεται εύκολο χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας. Η ενσωματωμένη οθόνη σας δείχνει ζωντανά τι συμβαίνει πίσω από το αυτοκίνητό σας, ενώ οι οδηγίες σας βοηθούν να κάνετε ελιγμούς και να υπολογίσετε τις αποστάσεις από άλλα αντικείμενα. Αναβαθμίστε στην ψηφιακή έκδοση που διατίθεται με το Multimedia Navi Pro, για ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια και ακρίβεια.


 
ADVANCED PARK ASSIST
To Advanced Park Assist1 με ανίχνευση θέσης στάθμευσης και αυτόματη λειτουργία κίνησης του τιμονιού σας επιτρέπει να παραμένετε χαλαροί, ενώ παρκάρετε γρήγορα και με ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος σας κατευθύνει να κινηθείτε προς τα πίσω, προς τα εμπρός ή να σταματήσετε το αυτοκίνητο.

1 Τα συστήματα υποστήριξης οδηγού της Opel προορίζονται να υποστηρίξουν τον οδηγό μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να είναι υπεύθυνος για την οδήγηση του αυτοκινήτου.
 
AUTOMATIC CRUISE CONTROL
Το Automatic Cruise Control1 με Full Speed Range σας εξασφαλίζει μια άνετη οδηγική εμπειρία. Σε ταχύτητες μεταξύ 30 km/h και 180 km/h το σύστημα επιταχύνει ή επιβραδύνει το αυτοκίνητο, ώστε να διατηρείτε πάντα ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο. 
Το Full Speed Range Automatic Cruise Control (FSRA) είναι ειδικά σχεδιασμένο για συνθήκες κίνησης και επιτρέπει στο cruise control να συνεχίσει, ακόμα και μετά από στάση του οχήματος.

1 Τα συστήματα υποστήριξης οδηγού της Opel προορίζονται να υποστηρίξουν τον οδηγό μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να είναι υπεύθυνος για την οδήγηση του αυτοκινήτου.
ΣΥΣΤΗΜΑ OPEN & START
Το σύστημα Open & Start αναγνωρίζει το κλειδί και ξεκλειδώνει αυτόματα όταν πλησιάσετε. Επιπλέον, μπορείτε να εκκινήσετε τον κινητήρα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. 

PREMIUM ΑΝΕΣΗ.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Τα πολλαπλών ρυθμίσεων εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση για υγιέστερη σπονδυλική στήλη (AGR)1 κάνουν τις διαδρομές σας πιο αναπαυτικές. Αυτά τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού προσφέρουν μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων ρύθμισης, όπως οσφυϊκή υποστήριξη, επέκταση μαξιλαριού βάσης και λειτουργία θέρμανσης για τα μπροστινά και τα εξωτερικά πίσω καθίσματα.
 
Μπορείτε να αναβαθμίσετε το κάθισμα οδηγού με λειτουργία μασάζ, αερισμού και λειτουργία μνήμης για τις προσωπικές σας ρυθμίσεις.

1 Τα καθίσματα AGR είναι πιστοποιημένα από τον Γερμανικό οργανισμό AGR (Εκστρατεία για Υγιέστερη Σπονδυλική Στήλη), ένα κέντρο αριστείας για θέματα εργονομίας. Η πιστοποίηση αποτελεί σφραγίδα ποιότητας και απονέμεται από μια ανεξάρτητη επιτροπή, που αποτελείται από ειδικούς διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων.
ΔΙΖΩΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Χάρη στον διζωνικό ηλεκτρονικό κλιματισμό, ο οδηγός και ο συνεπιβάτης έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν ο καθένας την επιθυμητή θερμοκρασία. 
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Το θερμαινόμενο παρμπρίζ ThermaTec κάνει πολύ εύκολη τη διαδικασία ξεθαμπώματος. Τα θερμαινόμενα μπροστινά και πίσω εξωτερικά καθίσματα, καθώς και το θερμαινόμενο τιμόνι σας ζεσταίνουν γρήγορα τα κρύα χειμωνιάτικα πρωινά. 
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ
Το ηλεκτρικό χειρόφρενο απενεργοποιείται αυτόματα όταν ξεκινήσετε. Το μικρό του μέγεθος βοηθά στο να υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για την κεντρική κονσόλα και το υποβραχιόνιο. 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης του χώρου αποσκευών επιτρέπει την εύκολη φόρτωση των αντικειμένων.
 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

INFOTAINMENT
Οδηγήστε πιο έξυπνα με το Astra και τα εξαιρετικά συστήματα infotainment που περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως το Apple CarPlayTM 1,2, το Android AutoTM 1,2, η χρήση φωνητικού ελέγχου, καθώς και η λειτουργία Bluetooth®3 για hands-free κλήσεις, μετάδοση ροής ήχου και πρόσβαση σε τηλεφωνικό κατάλογο. 
1 Το Apple CarPlayTM είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Apple Inc., κατατεθέν στις Η.Π.Α. και αλλού. Το Android AutoTM είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Google Inc. Μη διαθέσιμο προς το παρόν στην Ελλάδα.
2 Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο συσκευής και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας μεταβείτε στη διεύθυνση www.apple.com ή www.android.com ή απευθυνθείτε σε Διανομέα Opel.
3 Το Bluetooth® είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG inc.
MULTIMEDIA NAVI PRO
Μείνετε ενημερωμένοι και συνεπείς στην ώρα σας, χάρη στη μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 8" και τις υπηρεσίες πλοήγησης
ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ BOSE®
Αυτό το premium σύστημα ήχου κάνει κάθε διαδρομή μια απολαυστική εμπειρία. Με επτά ηχεία, όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν ήχο υψηλής ποιότητας
ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ
Τοποθετήστε το smartphone1 σας στη βάση ασύρματης φόρτισης και φορτίστε την μπαταρία χωρίς καλώδια.

1 Ενδέχεται να απαιτείται κάποιο αξεσουάρ για το smartphone. Μόνο για συσκευές με δυνατότητες PMA ή Qi. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, απευθυνθείτε σε έναν Διανομέα Opel. 
ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
Σε περίπτωση ατυχήματος, η λειτουργία Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης e-Call1 σας συνδέει αυτόματα με τις υπηρεσίες διαχείρισης έκτακτης ανάγκης. Μπορείτε όμως να καλέσετε και μόνοι σας για βοήθεια, πατώντας το κουμπί του e-Call αν αντιμετωπίσετε κάποιο έκτακτο περιστατικό2.

1 Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης e-Call εκτελείται αυτόματα με την ενεργοποίηση των αερόσακων ή των προεντατήρων των ζωνών ασφαλείας.
2 Οι υπηρεσίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και την κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
 

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
Επιλέξτε ανάμεσα στους κινητήρες βενζίνης απόδοσης έως 107 kW (145 hp) και τους κινητήρες diesel απόδοσης 90 kW (122 hp) για μέγιστη οικονομία καυσίμου και απολαυστική οδήγηση. Οι κινητήρες νέας γενιάς του Astra, με χαμηλότερες εκπομπές CO21 και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, κάνουν το Astra πιο αποδοτικό από ποτέ.
 
1 Σε σύγκριση με το προηγούμενο Astra.
ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Επιλέξτε ανάμεσα στο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, το κιβώτιο CVT και το νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων
ΠΛΑΙΣΙΟ
Το πλαίσιο του Astra υπέστη σημαντικές βελτιώσεις σε διάφορα σημεία, ώστε να σας εξασφαλίζει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια και αεροδυναμική παγκόσμιας κλάσης.
 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

GS LINE 2020

Πλούσιος εξοπλισμός και καινοτομίες. Στάνταρ.

  • Ράγες οροφής σε ασημί
  • Ζάντες αλουμινίου 16" σε Technical Grey
  • Navi R4.0 IntelliLink
  • Opel Eye
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός & πίσω
 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το Astra σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel. Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση.

PowerFlex Βάση Smartphone, χρώμα Jet Black
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Διπλό Αποθηκευτικό Κάλυμμα Χώρου Φόρτωσης
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Σκληρό Πάτωμα Διπλής Όψης & Αδιάβροχο
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Εξωτερικά Κάλυπτρα Καθρέπτη - Carbon
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Μπαγκαζιέρα Οροφής Opel
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Διακοσμητικά μαρσπιέ θυρών, φωτιζόμενα
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ.