Skip To Content
Κύρια Χαρακτηριστικά

Opel Combo-e Life

Συνδυάζει ό,τι χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας

Ευελιξία

Ευέλικτο Εσωτερικό
Με πέντε ή με 7 θέσεις, το Combo-e Life παίρνει άριστα στην ευελιξία. Χρειάζεστε μεγαλύτερο χώρο αποσκευών; Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τα δύο συρόμενα καθίσματα της τρίτης σειράς. 
Χώρος Φόρτωσης
Ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 597 λίτρα1 και εκτείνεται στα 2.126 λίτρα2, χαρίζοντας στο Combo-e Life υψηλά επίπεδα ευελιξίας. Έτσι, η μόνη πρόκληση είναι να βρείτε το φορτίο για να τον γεμίσετε! 

NΧρειάζεστε ακόμα περισσότερο χώρο; Δοκιμάστε το Combo-e Life L2, με χώρο αποσκευών έως 2.693 λίτρα2.1Το 5θέσιο Combo-e Life L1 διαθέτει 597 λίτρα χώρου αποσκευών, με όλα τα καθίσματα στη στάνταρ διάταξη. Το 5θέσιο Combo-e Life L2 διαθέτει περισσότερα από 850 λίτρα χώρου αποσκευών.
2Έως 2.693 λίτρα για το Combo-e Life L2 και 2.126 λίτρα για το Combo-e Life L1, με φορτίο ως την οροφή και τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, βάσει ISO 3832.

Πίσω Καθίσματα
Επιλέξτε μεταξύ ενός πρακτικού πάγκου πίσω καθισμάτων, διαιρούμενων 60/40, και 3 ξεχωριστών πίσω καθισμάτων, το καθένα με προεγκατάσταση Isofix για ασφαλή και άνετη μεταφορά παιδιών. 
Θέλετε να μεταφέρετε φορτία μεγάλου μήκους, όπως έπιπλα; Απλά ρίξτε την πλάτη των πίσω καθισμάτων και αναδιπλώστε το κάθισμα του συνοδηγού, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα μήκους 2,7 μέτρων (ή 3,05 μέτρων για τις εκδόσεις L2). Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, το ευέλικτο εσωτερικό του Combo-e Life θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας.
Λύσεις Αποθήκευσης
Χάρη στους πολλούς έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, στο Combo-e Life κάθε αντικείμενο βρίσκει τη θέση του. 
Σύστημα Θυρών
Οι δύο συρόμενες πόρτες διευκολύνουν σημαντικά την είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο. Επιπλέον, η πίσω πόρτα με το ανοιγόμενο παράθυρο επιτρέπει άμεση και εύκολη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών. 
Εκδόσεις
Το Combo-e Life διατίθεται σε δύο μήκη: 4,4 μέτρα για την έκδοση L1 και 4,75 μέτρα για την έκδοση L2, για ακόμα μεγαλύτερη ευρυχωρία. 
Προσθέτοντας 35 εκατοστά στο μήκος του αυτοκινήτου, ο χώρος αποσκευών του Combo-e Life L2 αυξάνεται κατά 253 λίτρα, φτάνοντας έτσι τα 8501 λίτρα, με τα καθίσματα στη στάνταρ διάταξη.

1 Μέτρηση χώρου αποσκευών για την L2 5θέσια έκδοση του Combo-e Life, με τα καθίσματα στη στάνταρ διάταξη.

Design

Εξωτερική Σχεδίαση
Το Combo-e Life είναι ένα πραγματικό Opel, που ξεχωρίζει χάρη σε έναν συνδυασμό σχεδίασης, υψηλής ποιότητας και έξυπνων καινοτομιών και ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες του σύγχρονου οικογενειάρχη και επαγγελματία. Στο εσωτερικό, οι ευρύχωρες αναλογίες και οι πρακτικές καινοτομίες κάνουν κάθε ταξίδι απολαυστικό, ενώ εξωτερικά το στυλ του Combo-e Life είναι εντυπωσιακό και σύγχρονο. 
Εσωτερικό
Ψηλή θέση οδήγησης, εργονομικά χειριστήρια, θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι και πλήθος έξυπνων αποθηκευτικών λύσεων. Το εσωτερικό του Combo-e Life συνδυάζει την πρακτικότητα με τη συνδεσιμότητα. 
Έχοντας ως προτεραιότητα την εργονομία, δημιουργήσαμε ένα πολύ καλά οργανωμένο εσωτερικό για το Combo-e Life. Η μεγάλη κεντρική κονσόλα1 διαιρείται σε τρία λειτουργικά επίπεδα. Το σύστημα infotainment έχει τοποθετηθεί στο πιο πάνω τμήμα, ενώ τα χειριστήρια κλιματισμού έχουν τοποθετηθεί ακριβώς από κάτω. Στο πιο κάτω τμήμα, συναντάμε ένα βολικό αποθηκευτικό χώρο, ιδανικό για να έχετε ένα ρόφημα σε άμεση πρόσβαση.

1 Προαιρετικά
Πανοραμική Ηλιοροφή
Φέρτε τον ουρανό στο εσωτερικό, χάρη στην πανοραμική οροφή με τον ειδικό αποθηκευτικό χώρο και το ηλεκτρικό σκιάδιο. Τα φώτα LED πάνω στον ειδικό αποθηκευτικό χώρο δημιουργούν μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

 
Φώτα Ημέρας LED
Τα φώτα ημέρας LED κρατούν εσάς - και τους άλλους οδηγούς - ασφαλείς στον δρόμο, κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 

Ασφάλεια & Καινοτομίες

Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης
Το Σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης με Ανίχνευση Πεζού σας προειδοποιεί για πιθανές συγκρούσεις με πεζούς ή άλλα οχήματα1. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το σύστημα φρενάρει αυτόματα. 
1 Ενεργοποιείται αυτόματα με ταχύτητες μεταξύ των 5 χλμ./ώρα και των 85 χλμ./ώρα. Από τα 5 έως τα 30 χλμ./ώρα, η τιμή επιβράδυνσης για τη μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης κατά τη σύγκρουση είναι 0,9 g. Από τα 30 έως τα 85 χλμ./ώρα, το σύστημα μειώνει την ταχύτητα έως και κατά 22 χλμ./ώρα. Πάνω από αυτό το όριο, ο οδηγός πρέπει να φρενάρει ο ίδιος για να μειώσει την ταχύτητα ακόμα περισσότερο. Το εύρος της ταχύτητας λειτουργίας του Αυτόματου Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης εξαρτάται από το εμπόδιο που ανιχνεύεται (κινούμενο εμπόδιο: από 5 έως 85 χλμ./ώρα, σταθερό εμπόδιο: από 5 έως 80 χλμ./ώρα, πεζός: από 5 έως 60 χλμ./ώρα). Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να είναι υπεύθυνος για την οδήγηση του αυτοκινήτου.
Advanced Park Assist
Το αυτόματο Park Assist ανιχνεύει τη θέση στάθμευσης, αναλαμβάνει την κίνηση του τιμονιού και προβάλλει οπτικές και ηχητικές ενδείξεις για την αποφυγή συγκρούσεων κατά το παρκάρισμα.
 
Διατήρηση στη Λωρίδα Κυκλοφορίας
Το Σύστημα Διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας ενημερώνει τον οδηγό και επεμβαίνει διορθώνοντας την πορεία του Combo-e Life, αν αντιληφθεί εκούσια αλλαγή λωρίδας.
 
Hill Descent Control
Το Hill Descent Control είναι μια λειτουργία του συστήματος IntelliGrip που σας βοηθά να κινείστε με ασφάλεια ακόμη και στις πιο απότομες κατηφόρες ελεγχόμενα και προσεκτικά. 
Αναγνώριση Ορίων Ταχύτητας
Το Σύστημα Αναγνώρισης Ορίων Ταχύητητας αναγνωρίζει τα σήματα κυκλοφορίας και τις αλλαγές των ορίων ταχύτητας και ενημερώνει ανάλογα τον οδηγό. 
Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου
Το σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου εντοπίζει και σας προειδοποιεί για οχήματα που πλησιάζουν στα τυφλά σημεία του αυτοκινήτου, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη σιγουριά όταν αλλάζετε λωρίδα και διευκολύνοντας την ζωή σας. 
Flank Guard
Το σύστημα Flank Guard χρησιμοποιεί 12 αισθητήρες και σας προειδοποιεί μέσω οπτικών και ακουστικών ειδοποιήσεων στην οθόνη του infotainment για εμπόδια που μπορεί να μην είναι ορατά. 
Η Ασφάλεια σε Πρώτο Πλάνο
Έξι αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί και οροφής) εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας για εσάς και τους επιβάτες σας.  
IntelliGrip
Το έξυπνο σύστημα IntelliGrip προσαρμόζεται σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, όπως η οδήγηση σε λάσπη, άμμο ή χιόνι, και διατίθεται με πέντε διαφορετικούς τρόπους οδήγησης. 
Κάμερα Οπισθοπορείας
Η κάμερα οπισθοπορείας 180ο προβάλλει την περιοχή περιμετρικά του αυτοκινήτου στην οθόνη αφής 8''. Οι οδηγίες που προβάλλονται διευκολύνουν σημαντικά την κίνηση με την όπισθεν.
 
Head-Up Display
Χάρη στο head-up display, οι κύριες πληροφορίες όπως ταχύτητα, προειδοποίηση σύγκρουσης και ενδείξεις πλοήγησης εμφανίζονται σε μία γυάλινη οθόνη πίσω από το τιμόνι, για να μπορείτε να έχετε πάντα τα μάτια σας στον δρόμο.
 

Συνδεσιμότητα

Πλοήγηση
To Multimedia Navi Pro με προηγμένο φωνητικό έλεγχο και λειτουργία πλοήγησης σας βοηθά να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς άγχος.
 
Επαγωγική Φόρτιση
Το σύστημα επαγωγικής φόρτισης του Combo-e Life σας επιτρέπει να φορτίσετε το κινητό σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς τη χρήση καλωδίου.
 

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με