Κύρια Χαρακτηριστικά

ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Με πέντε ή με 7 θέσεις1, το Combo Life παίρνει άριστα στην ευελιξία. Χρειάζεστε μεγαλύτερο χώρο αποσκευών; Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τα δύο συρόμενα καθίσματα2 της τρίτης σειράς.

 

1Προαιρετικά στο Selection

2Η τρίτη σειρά καθισμάτων διατίθεται και με L1 και με XL αμάξωμα, ωστόσο τα καθίσματα σύρονται μόνο στην XL έκδοση.

 
ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
Ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 597 λίτρα1 και εκτείνεται στα 2.126 λίτρα2, χαρίζοντας στο Combo Life υψηλά επίπεδα ευελιξίας. Έτσι, η μόνη πρόκληση είναι να βρείτε το φορτίο για να τον γεμίσετε! 

Χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χώρο; Δοκιμάστε το Combo Life XL, με χώρο αποσκευών έως 2.693 λίτρα2.

 

1Το 5θέσιο Combo Life L1 διαθέτει 597 λίτρα χώρου αποσκευών, με όλα τα καθίσματα στη στάνταρ διάταξη. Το 5θέσιο Combo Life XL διαθέτει περισσότερα από 850 λίτρα χώρου αποσκευών.

2Έως 2.693 λίτρα για το Combo Life XL και 2.126 λίτρα για το Combo Life L1, με φορτίο ως την οροφή και τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, βάσει ISO 3832.

ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Επιλέξτε μεταξύ ενός πρακτικού πάγκου πίσω καθισμάτων, διαιρούμενων 60/40, και 3 ξεχωριστών πίσω καθισμάτων1, το καθένα με προεγκατάσταση Isofix για ασφαλή και άνετη μεταφορά παιδιών.
 

Θέλετε να μεταφέρετε φορτία μεγάλου μήκους, όπως έπιπλα; Απλά ρίξτε την πλάτη των πίσω καθισμάτων, χρησιμοποιώντας την εντολή Flex-Fold2 και αναδιπλώστε το κάθισμα του συνοδηγού, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα μήκους 2,7 μέτρων (ή 3,05 μέτρων για τις εκδόσεις XL). Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, το ευέλικτο εσωτερικό του Combo Life θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας.

 

1Προαιρετικά στο Selection

2Διαθέσιμο από το 2ο τρίμηνο του 2019.

 

ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Χάρη σε ένα πλήθος έξυπνων θέσεων αποθήκευσης, στο Combo Life κάθε αντικείμενο βρίσκει τη θέση του. 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΩΝ
Οι δύο συρόμενες πόρτες διευκολύνουν σημαντικά την είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο. Επιπλέον, η πίσω πόρτα με το ανοιγόμενο παράθυρο επιτρέπει άμεση και εύκολη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών. 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Το Combo Life διατίθεται σε δύο μήκη: 4,4 μέτρα για την έκδοση L1 και 4,75 μέτρα για την έκδοση XL, για ακόμα μεγαλύτερη ευρυχωρία. 
Προσθέτοντας 35 εκατοστά στο μήκος του αυτοκινήτου, ο χώρος αποσκευών του Combo Life XL αυξάνεται κατά 253 λίτρα, φτάνοντας έτσι τα 8501 λίτρα, με τα καθίσματα στη στάνταρ διάταξη.


1Μέτρηση χώρου αποσκευών για την XL 5θέσια έκδοση του Combo Life, με τα καθίσματα στη στάνταρ διάταξη.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ
Το Combo Life είναι ένα πραγματικό Opel, που ξεχωρίζει χάρη σε έναν συνδυασμό σχεδίασης, υψηλής ποιότητας και έξυπνων καινοτομιών
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Ψηλή θέση οδήγησης, εργονομικά χειριστήρια, θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι1 και πλήθος έξυπνων αποθηκευτικών λύσεων. Το εσωτερικό του Combo Life συνδυάζει την πρακτικότητα με τη συνδεσιμότητα. 

Έχοντας ως προτεραιότητα την εργονομία, δημιουργήσαμε ένα πολύ καλά οργανωμένο εσωτερικό για το Combo Life. Η μεγάλη κεντρική κονσόλα1 διαιρείται σε τρία λειτουργικά επίπεδα. Το σύστημα infotainment έχει τοποθετηθεί στο πιο πάνω τμήμα, ενώ τα χειριστήρια κλιματισμού έχουν τοποθετηθεί ακριβώς από κάτω. Στο πιο κάτω τμήμα, συναντάμε ένα βολικό αποθηκευτικό χώρο, ιδανικό για να έχετε ένα ρόφημα σε άμεση πρόσβαση.

 

1Προαιρετικά

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ

Φέρτε τον ουρανό στο εσωτερικό, χάρη στην πανοραμική οροφή1 με τον ειδικό αποθηκευτικό χώρο και το ηλεκτρικό σκιάδιο. Τα φώτα LED πάνω στον ειδικό αποθηκευτικό χώρο δημιουργούν μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

 

1Προαιρετικά στο Expression

 
ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ LED

Τα φώτα ημέρας LED1 κρατούν εσάς - και τους άλλους οδηγούς - ασφαλείς στον δρόμο, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

1Προαιρετικά στο Selection

 
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ

Η κάμερα οπισθοπορείας 180ο1 προβάλλει την περιοχή περιμετρικά του αυτοκινήτου στην οθόνη αφής 8''. Οι οδηγίες που προβάλλονται διευκολύνουν σημαντικά την κίνηση με την όπισθεν.

 

1Προαιρετικά

 
ADVANCED PARK ASSIST

Το αυτόματο Park Assist1 ανιχνεύει τη θέση στάθμευσης, αναλαμβάνει την κίνηση του τιμονιού και προβάλλει οπτικές και ηχητικές ενδείξεις για την αποφυγή συγκρούσεων κατά το παρκάρισμα.

 

1Προαιρετικά

 
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Το Combo Life φέρνει για πρώτη φορά στην κατηγορία θερμαινόμενα καθίσματα1 και θερμαινόμενο τιμόνι1. Ξεχάστε τις διαδρομές μέσα στο κρύο!

 

1Προαιρετικά

 
HEAD-UP DISPLAY

Χάρη στο Head-Up Display1, οι κύριες πληροφορίες όπως ταχύτητα, προειδοποίηση σύγκρουσης και ενδείξεις πλοήγησης εμφανίζονται σε μία γυάλινη οθόνη πίσω από το τιμόνι, για να μπορείτε να έχετε πάντα τα μάτια σας στον δρόμο.

 

1Προαιρετικά

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ.

AUTOMATIC EMERGENCY BRAKING

Το Σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης με Ανίχνευση Πεζού σας προειδοποιεί για πιθανές συγκρούσεις με πεζούς ή άλλα οχήματα1. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το σύστημα φρενάρει αυτόματα. 
1 Ενεργοποιείται αυτόματα με ταχύτητες μεταξύ των 5 χλμ./ώρα και των 85 χλμ./ώρα. Από τα 5 έως τα 30 χλμ./ώρα, η τιμή επιβράδυνσης για τη μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης κατά τη σύγκρουση είναι 0,9 g. Από τα 30 έως τα 85 χλμ./ώρα, το σύστημα μειώνει την ταχύτητα έως και κατά 22 χλμ./ώρα. Πάνω από αυτό το όριο, ο οδηγός πρέπει να φρενάρει ο ίδιος για να μειώσει την ταχύτητα ακόμα περισσότερο. Το εύρος της ταχύτητας λειτουργίας του Αυτόματου Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης εξαρτάται από το εμπόδιο που ανιχνεύεται (κινούμενο εμπόδιο: από 5 έως 85 χλμ./ώρα, σταθερό εμπόδιο: από 5 έως 80 χλμ./ώρα, πεζός: από 5 έως 60 χλμ./ώρα). Σκοπός των συστημάτων υποβοήθησης της Opel είναι να υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να είναι υπεύθυνος για την οδήγηση του αυτοκινήτου.
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Το Σύστημα Διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας ενημερώνει τον οδηγό και επεμβαίνει διορθώνοντας την πορεία του Combo Life, αν αντιληφθεί εκούσια αλλαγή λωρίδας. 
AUTOMATIC CRUISE CONTROL

Το Adaptive Cruise Control1 διατηρεί την επιθυμητή ταχύτητα μεταξύ 30-160 χλμ./ώρα και επιβραδύνει ή επιταχύνει αναλόγως, ώστε να διατηρήσει σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, εξασφαλίζοντάς σας ένα ξεκούραστο και ασφαλές ταξίδι.

 

1Προαιρετικά.

 
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Το Σύστημα Αναγνώρισης Ορίων Ταχύητητας αναγνωρίζει τα σήματα κυκλοφορίας και τις αλλαγές των ορίων ταχύτητας και ενημερώνει ανάλογα τον οδηγό. 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Έξι αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί και οροφής) εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας για εσάς και τους επιβάτες σας.

 

 
ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΟΠΩΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ
Το Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού1 αναλύει το οδηγικό στυλ, προκειμένου να εντοπίσει ενδείξεις κόπωσης του οδηγού. Στη συνέχεια, μέσω μίας σειράς προειδοποιήσεων, ο οδηγός καλείται να ενεργήσει ανάλογα. 
1 Μετά από 2 ώρες συνεχούς οδήγησης σε ταχύτητα άνω των 65 χλμ./ώρα, μία ηχητική έδειξη προειδοποιεί τον οδηγό. Ταυτόχρονα, το σύστημα υπολογίζει το επίπεδο συγκέντρωσης του οδηγού βάσει του οδηγικού του στυλ, για παράδειγμα αν παραμένει στη λωρίδα κυκλοφορίας. Σε περίπτωση που το σύστημα ανιχνεύσει επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά, μία σειρά ηχητικών ενδείξεων αυξανόμενης έντασης ειδοποιούν τον οδηγό. Το επίπεδο συγκέντρωσης επανέρχεται στο φυσιολογικό μετά από 10 λεπτά ασφαλούς οδήγησης. Ο υπολογισμός σταματά όταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου πέσει κάτω από τα 65 χλμ./ώρα.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

INFOTAINMENT
Το προηγμένο σύστημα Multimedia Navi Pro1 είναι συμβατό με το Apple CarPlayTM2 και το Android AutoTM2 της Google, για να έχετε πρόσβαση στο smartphone σας μέσω της οθόνης αφής 8''. 

Το Apple CarPlayTM2 και το Android AutoTM2 της Google επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες του smartphone τους και σε διάφορα apps, ενώ οδηγούν:

 

  • Χρήση του τηλεφώνου ως σύστημα πλοήγησης μέσω Maps
  • Streaming μουσικής μέσω Spotify
  • Αποστολή και λήψη μηνυμάτων μέσω WhatsApp και Skype

 

Οι λειτουργίες αυτές είναι διαθέσιμες μέσω φωνητικού ελέγχου, για να κρατάτε τα χέρια σας στο τιμόνι και τα μάτια σας στον δρόμο.

 

1Προαιρετικά.

2Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., κατατεθειμένο στις H.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Το Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google Inc.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ

To Multimedia Navi Pro1 με προηγμένο φωνητικό έλεγχο και λειτουργία πλοήγησης σας βοηθά να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς άγχος.

 

1Προαιρετικά

 
ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Το σύστημα επαγωγικής φόρτισης1 του Combo Life σας επιτρέπει να φορτίσετε το κινητό σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς τη χρήση καλωδίου.

 

1Προαιρετικά

 

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Είτε προτιμάτε βενζίνη είτε πετρέλαιο, υπάρχει ένα Combo Life που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ισχυρούς και εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, για απολαυστική οδήγηση.

 

 

1Κατανάλωση καυσίμου σε lt/100 km για τον κινητήρα 1.2 lt Turbo 110hp: εντός πόλης: 6,7-6,3, εκτός πόλης: 5,1-5,0, μικτός κύκλος: 5,7-5,5.

Εκπομπές CO2 σε g/km: 130-125.

 

Κατανάλωση καυσίμου σε lt/100 km για τον κινητήρα 1.5 lt Turbodiesel 102hp: εντός πόλης: 4,9-4,5, εκτός πόλης: 4,3-4,0, μικτός κύκλος: 4,5-4,2.

Εκπομπές CO2 σε g/km: 118-110.

 

Κατανάλωση καυσίμου σε lt/100 km για τον κινητήρα 1.5 lt Turbodiesel 130hp MT-6: εντός πόλης: 4,9-4,8, εκτός πόλης: 4,3-4,0, μικτός κύκλος: 4,5-4,3.

Εκπομπές CO2 σε g/km: 118-113.

 

Κατανάλωση καυσίμου σε lt/100 km για τον κινητήρα 1.5 lt Turbodiesel 130hp AT-8: εντός πόλης: 4,8-4,6, εκτός πόλης: 4,3-4,1, μικτός κύκλος: 4,5-4,3.

Εκπομπές CO2 σε g/km: 118-113.

ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Το Combo Life συνδυάζεται με το ομαλό 5-τάχυτο ή 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με το προηγμένο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η επιλογή είναι δική σας. 

ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το Combo Life σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel. Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση.

Συστήματα Μεταφοράς
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Αναδιπλούμενο τραπεζάκι FlexConnect
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
Δίχτυ χώρου αποσκευών
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ