Corsa-e

TO NEO CORSA-E.

Απλά ηλεκτρικό.

Το γερμανικό αυτοκίνητο πόλης, τώρα 100% ηλεκτρικό. Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που θα σας "ηλεκτρίσει", χάρη στην εντυπωσιακή αυτονομία, τη γρήγορη φόρτιση και τις σπορ επιδόσεις. Διαθέσιμο στις αρχές του 2020.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΩΣ 330 ΧΛΜ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
Το νέο Corsa-e σας προσφέρει μια εντυπωσιακή αυτονομία 330 χλμ (βάσει WLTP)* χωρίς επαναφόρτιση. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Απλά ηλεκτρικό και απλά εκπληκτικό. Πού θα θέλατε να πάτε σήμερα;

* Τα στοιχεία αυτονομίας είναι προκαταρκτικά και έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP)  (R (EC) αριθ. 715/2007, R (ΕU) αριθ. 2017/1151).  Η Ευρωπαϊκή Έγκριση Τύπου και το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης δεν είναι ακόμη διαθέσιμα. Οι προκαταρκτικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν από τα επίσημα τελικά στοιχεία της Έγκρισης Τύπου. Η καθημερινή χρήση μπορεί να διαφέρει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το προσωπικό στυλ οδήγησης, τα χαρακτηριστικά τηςδιαδρομής, την εξωτερική θερμοκρασία, τη χρήση θέρμανσης/κλιματισμού.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80% ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΦΟΡΤΙΣΗ

Γρήγορα και εύκολα: φορτίστε την μπαταρία του Corsa-e έως και 80% μέσα σε μόλις 30 λεπτά1. Απολαύστε την ευέλικη στρατηγική φόρτισης της Opel που σας επιτρέπει να είστε "αυτόνομοι" τόσο στις καθημερινές αποστάσεις, όσο και στις μεγαλύτερες διαδρομές. Μάθετε περισσότερα εδώ.

 

1 Εκτιμώμενη τιμή, υπολογισμένη επί της προκαταρκτικής τιμής αυτονομίας των 330 χλμ βάσει WLTP. Σε δημόσιο σταθμό ταχείας φόρτισης DC (100kW). Αντιστοιχεί σε φόρτιση από άδεια μπαταρία. Ο χρόνος φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο και την ισχύ του σταθμού φόρτισης, την εξωτερική θερμοκρασία στο σημείο φόρτισης και τη θερμοκρασία της μπαταρίας.

 

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SPORT & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ποιο είναι το δικό σας στυλ οδήγησης; Το νέο Corsa-e σας επιτρέπει να διαλέξετε: το πρόγραμμα sport αυξάνει τη διασκέδαση, ενώ το πρόγραμμα ανάκτησης ενέργειας αυξάνει την αυτονομία. Η επιλογή είναι δική σας. 

ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΣΙΩΠΗΛΟ
Η ρύπανση είναι και θέμα θορύβου. Γι' αυτό θα απολαύσετε το αθόρυβο νέο Corsa-e. Με τον αθόρυβο ηλεκτρικό κινητ ήρα του, συμβάλλετε ενεργά στη μείωση των εκπομπών θορύβου και κάνετε την εμπειρία οδήγησης πιο χαλαρωτική.

H e-ΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ!       

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Όταν η επιλογή σας δεν αφορά μόνο λόγους αρχής αλλά και πολύ πρακτικούς! Επωφεληθείτε σημαντικά, ακόμη και περισσότερο από 50%, από τη χρήση ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου με μπαταρία τόσο έναντι ενός αντίστοιχου με βενζινοκινητήρα όσο και με κινητήρα diesel! Θα πρέπει επίσης να συνυπολογίσετε τα οφέλη και τα κίνητρα που αναμένεται να προκύψουν στο μέλλον από την πολιτεία και τους δήμους σχετικά με τις διευκολύνσεις από τη χρήση αυτοκινήτων με μηδενικούς ρύπους, όπως π.χ. η πρόσβαση και το πάρκινγκ σε σημεία των πόλεων όπου δεν θα επιτρέπονται αυτοκίνητα με κινητήρες ορυκτών καυσίμων, η χρήση ειδικών λωρίδων κυκλοφορίας, κ.α.  

Όφελος από χαμηλά κόστη χρήσης ανά μήνα *:

Κόστη Corsa-e1 Corsa Βενζίνη1 Corsa Diesel1
Συντήρηση (ανά μήνα):
€ 9 € 19 € 17
Ενέργεια2 (ανά μήνα, καύσιμο ή ηλεκτρικό ρεύμα) € 35 € 86 € 59
Τέλη κυκλοφορίας3 (ανά μήνα) € 0 € 7 € 0
ΣΥΝΟΛΟ (ανά μήνα) € 44 € 112 € 76

* Εκτιμώμενο κόστος χρήσης ανά μήνα βάσει οδηγιών συντήρησης του κατασκευαστή σε βάθος 4-ετίας, βασισμένο σε κάλυψη 15.000 χλμ. ανά έτος, μέση τιμή εργατώρας: €40

 

1 Συγκρινόμενες εκδόσεις (εκπομπές ρύπων σε τιμές NEDC από αναγωγή):

  • Opel Corsa-e BEV 50kWh: μικτός κύκλος: 17 kWh/100km; εκπομπές CO2: 0 g/km (WLTP)
  • Opel Corsa 1.2T Βενζίνη MT6 S/S: μικτός κύκλος: 4,3-4,2 lt/100km; εκπομπές CO2: 99-96 g/km (NEDC)
  • Opel Corsa 1.5T Diesel MT6 S/S: μικτός κύκλος: 3,4-3,2 lt/100km; εκπομπές CO2: 88-85 g/km (NEDC)

 

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 υπολογίζονται σύμφωνα με την Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) και, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης, οι τιμές που προκύπτουν μετατρέπονται εκ νέου σε NEDC, σύμφωνα με τους κανονισμούς R (ΕC) αριθ. 715/2007, R (ΕU) αριθ. 2017/1153 και R (ΕU) αριθ. 2017/1151. Οι τιμές δεν λαμβάνουν υπόψη συγκεκριμένα τις συνθήκες χρήσης και οδήγησης, τον εξοπλισμό ή τον πρόσθετο προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο ελαστικών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2, παρακαλούμε ανατρέξτε στην οδηγία με τίτλο «Οδηγία για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 καινούργιων επιβατικών οχημάτων», η οποία αναρτάται σε όλα τα σημεία πώλησης.

 

Συγκρινόμενες εκδόσεις (εκπομπές ρύπων σε τιμές WLTP μικτού κύκλου):

  • Opel Corsa-e BEV 50kWh: μικτός κύκλος: 17 kWh/100km; εκπομπές CO2: 0 g/km
  • Opel Corsa 1.2T Βενζίνη MT6 S/S: μικτός κύκλος: 5,9-5,4 lt/100km; εκπομπές CO2: 134-122 g/km
  • Opel Corsa 1.5T Diesel MT6 S/S: μικτός κύκλος: 4,5-4,0 lt/100km; εκπομπές CO2: 117-105 g/km

 

- Κόστος βενζίνης (ενδεικτική τιμή): 1,589 €/lt - Πηγή: Υπουργείο Ανάπτυξης, Παρατηρητήριο τιμών καυσίμων, http://www.fuelprices.gr (εβδομαδιαίο δελτίο της 13.09.19)
    - Κόστος πετρελαίου κίνησης (ενδεικτική τιμή): 1,372 €/lt - Πηγή: Υπουργείο Ανάπτυξης, Παρατηρητήριο τιμών καυσίμων, http://www.fuelprices.gr (εβδομαδιαίο δελτίο της 13.09.19)
    - Κόστος ηλεκτρικού ρεύματος: 0,1646 €/kWh - Πηγή: https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Electricity_price_statistics, β' εξάμηνο 2018

 

3 Tέλη κυκλοφορίας: με βάση την ισχύουσα νομοθεσία για το 2019 (σύνολο τελών έτους διαιρούμενο διά 12 μήνες)