Καινοτομία

ΑΝΕΒΆΣΤΕ ΤΙς ΠΡΟΣΔΟΚΊΕς ΣΑς.

Είναι το νέο Corsa-e.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ
Το νέο Corsa αναδεικνύει με τολμηρό και αυθεντικό τρόπο την ακρίβεια της γερμανικής τεχνολογίας, καθώς διαθέτει μια δυναμική, ελκυστική σιλουέτα που τραβά τα βλέμματα στο μπροστινό μέρος, αλλά και ένα εντυπωσιακό πίσω μέρος. Το νέο Corsa είναι ελκυστικό από οποιαδήποτε γωνία. 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Μπαίνοντας στο εσωτερικό, θα εντυπωσιαστείτε αμέσως από την ποιότητα κατασκευής, τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και τα πολυτελή, υψηλής ποιότητας υλικά. Ο σπορ πίνακας οργάνων, ο οποίος παραπέμπει σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας, θα σας κάνει να θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως για την επόμενη διαδρομή σας.
 
ΖΑΝΤΕΣ
Αν το μέγεθος μετράει, τότε οι ζάντες αλουμινίου 16 ή 17 ιντσών με την εντυπωσιακή σχεδίαση αποτελούν εξαιρετική επιλογή. Θέλετε να προσθέσετε χρωματική αντίθεση; Τότε επιλέξτε τις αποκλειστικές δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΡΟΦΗΣ
Ποιο είναι το δικό σας στυλ; Με την κομψή χρωματιστή οροφή, μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας χρώμα εξωτερικού με μαύρο ή λευκό χρώμα. Επιλέξτε την πανοραμική ηλιοροφή, για να κάνετε το εσωτερικό του Corsa-e ακόμα πιο φωτεινό. 
INTELLILUX LED® MATRIX
Για να βλέπετε και να σας βλέπουν. Οι κορυφαίοι στην κατηγορία τους προβολείς IntelliLux LED® Matrix εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα, χωρίς να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς. Απολαύστε εξαιρετικό φωτισμό σε όλες τις συνθήκες.
 
AUTOMATIC CRUISE CONTROL
Το Automatic Cruise Control εξασφαλίζει μια απροβλημάτιστη εμπειρία οδήγησης. Επιταχύνει ή επιβραδύνει αυτόματα και σας βοηθά να διατηρείτε πάντα ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.
 
ACTIVE LANE POSITIONING
Η λειτουργία Active Lane Positioning σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αυτόνομη οδήγηση, κάνοντας τη ζωή σας πιο άνετη κατά τη μονότονη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Το σύστημα χρησιμοποιεί την κάμερα που βρίσκεται στο πάνω μέρος του παρμπρίζ, καθώς και πολλούς ενσωματωμένος αισθητήρες. Υποβοηθά έξυπνα και προνοητικά τους ελιγμούς και διατηρεί το Corsa σας ευθυγραμμισμένο στη λωρίδα κυκλοφορίας όπου κινείται. Έτσι, τα μεγαλύτερα ταξίδια γίνονται λιγό τερο κου ραστικά 1 .


1 Τα χέρια σας πρέπει να παραμένουν στο τιμόνι όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα. 
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ
Απολαύστε το διαισθητικό και εύχρηστο σύστημα infotainment, παραμένοντας συγκεντρωμένοι στον δρόμο μπροστά σας. Ο ολοκληρωμένος ψηφιακός πίνακας οργάνων σας ενημερώνει για την ταχύτητα, τα στοιχεία πλοήγησης και για πολλά άλλα θέματα στο ιδανικό σημείο – μπροστά στα μάτια σας. 
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ 180°
Η κίνηση με όπισθεν μόλις έγινε πιο ασφαλής και πιο εύκολη, ιδίως στην πόλη και τις στενές θέσεις στάθμευσης. Η Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας παρέχει πανοραμική απεικόνιση 180° της περιοχής πίσω και γύρω από το Corsa-e. Θα γίνετε ειδικοί στην όπισθεν σε χρόνο μηδέν. 
ADVANCED PARK ASSIST
Στο εξής, θα έχετε πάντα βοήθεια στο παρκάρισμα. Το σύστημα Advanced Park Assist εντοπίζει θέσεις στάθμευσης και ελέγχει το τιμόνι. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να πατάτε γκάζι και φρένο. Υπάρχει πιο άνετο το παρκάρισμα; (Χαζή ερώτηση.) 
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ & ΤΙΜΟΝΙ
Το σύστημα θέρμανσης καθισμάτων τριών βαθμίδων καλομαθαίνει εσάς και τον συνοδηγό, ενώ το θερμαινόμενο τιμόνι  ζεσταίνει τα χέρια σας. Όταν καθίσετε στη θέση σας, δεν θα θέλετε να σηκωθείτε. 
ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
Έχετε πολλές αποσκευές; Ο χώρος αποσκευών με χωρητικότητα 309 lt χωράει τα πάντα. Έχετε ακόμα περισσότερες αποσκευές; Αναδιπλώστε τα πίσω καθίσματα, για να μεγιστοποιήσετε τον χώρο αποσκευών.
 
ΠΛΟΗΓΗΣΗ
Ένα άγγιγμα είναι το μόνο που σας χωρίζει από τον επόμενο προορισμό σας. Επιλέξτε ανάμεσα στο Multimedia Navi Pro με οθόνη 10" και στο Multimedia Navi με οθόνη 7". Πλέον, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, μπορείτε να πάτε παντού. 
ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Φορτίστε το smartphone σας χωρίς καλώδιο1. Τοποθετήστε το απλώς όπως συνήθως στον αποθηκευτικό χώρο και μείνετε ήσυχοι ότι θα παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας.


1Ενδέχεται να απαιτείται ένα αξεσουάρ για το smartphone.

 
INFOTAINMENT

Αισθανθείτε ελεύθεροι, αισθανθείτε καλά. Οθόνη αφής, Apple CarPlay™1,3 και Android Auto™2,3. Τα συστήματα infotainment του νέου Corsa-e σας προσφέρουν απόλυτη ελευθερία επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, καθώς και φωνητικό έλεγχο και ασύρματη μετάδοση ροής ήχου μέσω Bluetooth®4.


1Τα Apple CarPlay™ και Apple Siri™ είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.
2Το Android Auto™ είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Google Inc.
3Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση www.apple.com ή www.android.com, ή απευθυνθείτε σε διανομέα Opel.
4Το Bluetooth® είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG inc.

 
ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Παραμείνετε ασφαλείς και συνδεδεμένοι εν κινήσει, χάρη στην Κλήση Έκτακτης Ανάγκης e-Call και την Κλήση λόγω Βλάβης b-Call. 
ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕς ΤΙς ΥΠΗΡΕΣΊΕς OPEL CONNECT
340 ΧΛΜ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
Πού θέλετε να πάτε σήμερα; Το νέο Corsa-e σας προσφέρει εντυπωσιακή αυτονομία 340 χλμ (βάσει WLTP) χωρίς επαναφόρτιση. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Απλά ηλεκτρικό. Και απλά καταπληκτικό. 
ΦΟΡΤΙΣΗ

Γρήγορα και εύκολα: φορτίστε την μπαταρία του Corsa-e έως και 80% μέσα σε μόλις 30 λεπτά1. Απολαύστε την ευέλικη στρατηγική φόρτισης της Opel που σας επιτρέπει να είστε "αυτόνομοι" τόσο στις καθημερινές αποστάσεις, όσο και στις μεγαλύτερες διαδρομές. Μάθετε περισσότερα εδώ.


1
Σε δημόσιο σταθμό ταχείας φόρτισης DC (100kW). Αντιστοιχεί σε φόρτιση από άδεια μπαταρία. Ο χρόνος φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο και την ισχύ του σταθμού φόρτισης, την εξωτερική θερμοκρασία στο σημείο φόρτισης και τη θερμοκρασία της μπαταρίας.

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SPORT & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ποιο είναι το δικό σας στυλ οδήγησης; Το νέο Corsa-e σας επιτρέπει να διαλέξετε: το πρόγραμμα sport αυξάνει τη διασκέδαση, ενώ το πρόγραμμα ανάκτησης ενέργειας αυξάνει την αυτονομία. Η επιλογή είναι δική σας. 
ΣΙΩΠΗΛΟ
Η ρύπανση είναι και θέμα θορύβου. Γι' αυτό θα απολαύσετε το αθόρυβο νέο Corsa-e. Με τον αθόρυβο ηλεκτρικό κινητ ήρα του, συμβάλλετε ενεργά στη μείωση των εκπομπών θορύβου και κάνετε την εμπειρία οδήγησης πιο χαλαρωτική.
 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ CORSA.

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το όχημα σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel.
Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.

 

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση.