Με μια ματιά

Corsa-e

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ, 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ CORSA-E. ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥ.

ΑΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.

Αυτονομία έως 337 χλμ.
Το νέο Corsa-e σας προσφέρει μια εντυπωσιακή αυτονομία 337 χλμ (βάσει WLTP)* χωρίς επαναφόρτιση. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Απλά ηλεκτρικό και απλά εκπληκτικό. Πού θα θέλατε να πάτε σήμερα; 
Partial Expander: Electric Range
* Αυτονομία Opel Corsa-e (μικτός κύκλος): 329 - 337 χλμ. (ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού. Τα στοιχεία αυτονομίας έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP)  (R (EC) αριθ. 715/2007, R (ΕU) αριθ. 2017/1151).  Η καθημερινή χρήση μπορεί να διαφέρει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το προσωπικό στυλ οδήγησης, τα χαρακτηριστικά της διαδρομής, την εξωτερική θερμοκρασία, τη χρήση θέρμανσης/κλιματισμού.
Φόρτιση έως και 80% σε 30 λεπτά.
Γρήγορα και εύκολα: φορτίστε την μπαταρία του Corsa-e έως και 80% μέσα σε μόλις 30 λεπτά 1 . Απολαύστε την ευέλικη στρατηγική φόρτισης της Opel που σας επιτρέπει να είστε "αυτόνομοι" τόσο στις καθημερινές αποστάσεις, όσο και στις μεγαλύτερες διαδρομές. Μάθετε περισσότερα εδώ. 
Partial Expander: Electric Charging
1 Εκτιμώμενη τιμή, υπολογισμένη επί της προκαταρκτικής τιμής αυτονομίας των 337 χλμ. βάσει WLTP. Σε δημόσιο σταθμό ταχείας φόρτισης DC (100kW). Αντιστοιχεί σε φόρτιση από άδεια μπαταρία. Ο χρόνος φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο και την ισχύ του σταθμού φόρτισης, την εξωτερική θερμοκρασία στο σημείο φόρτισης και τη θερμοκρασία της μπαταρίας.
Μεγαλύτερη διασκέδαση, μεγαλύτερο αυτονομία.
Ποιο είναι το δικό σας στυλ οδήγησης; Το νέο Corsa-e σας επιτρέπει να διαλέξετε: το πρόγραμμα sport αυξάνει τη διασκέδαση, ενώ το πρόγραμμα ανάκτησης ενέργειας αυξάνει την αυτονομία. Η επιλογή είναι δική σας. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

CORSA-e Edition

Απλά Ηλεκτρικό.

 

  • Safety Pack
  • Αισθητήρες βροχής & φωτός
  • Ηλεκτρονικός κλιματισμός
  • Keyless start & Ηλεκτρικό χειρόφρενο
  • Infotainment Mirrorlink System 7", 6 ηχεία

CORSA-e Elegance

Πολυτελές. Απλά Ηλεκτρικό.

 

  • LED προβολείς ομίχλης
  •  Sport Flatbottom Δερμάτινο τιμόνι τριών ακτίνων
  • Ambient LED Εσωτερικός φωτισμός
  • Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω με λειτουργία express και anti-pinch
  •  Έγχρωμη οθόνη DIC, 7''

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ανακαλύψτε όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει το Corsa.  
Περισσότερα
ΑΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
Από τη φόρτιση μέχρι το σχεδιασμό του ταξιδιού σας - απολαύστε τις υπηρεσίες Opel * για τα ηλεκτρικά οχήματα.

* Ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να μην διατίθενται στην Ελλάδα.  
Περισσότερα
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το όχημα σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel. Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.  
Περισσότερα