Με μια ματιά

CORSA-E

ΑΠΟ € 32.500,00 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ, ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ CORSA-E. ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Δείτε τα διαθέσιμα αυτοκίνητα.

ΑΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.

Αυτονομία έως 337 χλμ.

Το νέο Corsa-e σας προσφέρει μια εντυπωσιακή αυτονομία 337 χλμ.1  (βάσει WLTP) χωρίς επαναφόρτιση. Μικρές αλλαγές στην ταχύτητα, το στυλ οδήγησης και τη χρήση θέρμανσης/κλιματισμού μπορούν να μεγιστοποιήσουν την αυτονομία του Corsa-e.

 

1Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας Corsa-e (μικτός κύκλος) 16,5 – 16,8 kWh/100 km. Εκπομπές CO2  0 g/km. Αυτονομία (μικτός κύκλος) 329 – 337 χλμ. (ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού). Οι τιμές αυτονομίας και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP, βάσει της οποίας λαμβάνουν Έγκριση Τύπου τα νέα οχήματα μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Η καθημερινή χρήση μπορεί να διαφέρει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως: ταχύτητα, θέρμανση/κλιματισμό εντός του οχήματος, προσωπικό στυλ οδήγησης και εξωτερική θερμοκρασία. Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από το είδος του φορτιστή και το είδος του σταθμού φόρτισης. Περισσότερες πληροφορίες στους Επίσημους Διανομείς Opel.

 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
Φόρτιση έως και 80% σε 30 λεπτά.
Γρήγορα και εύκολα: φορτίστε την μπαταρία του Corsa-e έως και 80% μέσα σε μόλις 30 λεπτά1 . Απολαύστε την ευέλικη στρατηγική φόρτισης της Opel που σας επιτρέπει να είστε "αυτόνομοι" τόσο στις καθημερινές αποστάσεις, όσο και στις μεγαλύτερες διαδρομές. Μάθετε περισσότερα εδώ. 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
Η e-λεκτροκίνηση ανταμείβει.
Όταν η επιλογή σας δεν αφορά μόνο λόγους αρχής αλλά και πολύ πρακτικούς! Επωφεληθείτε σημαντικά, ακόμη και περισσότερο από 50%, από τη χρήση ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου με μπαταρία τόσο έναντι ενός αντίστοιχου με βενζινοκινητήρα όσο και με κινητήρα diesel! Θα πρέπει επίσης να συνυπολογίσετε τα οφέλη και τα κίνητρα που αναμένεται να προκύψουν στο μέλλον από την πολιτεία και τους δήμους σχετικά με τις διευκολύνσεις από τη χρήση αυτοκινήτων με μηδενικούς ρύπους, όπως π.χ. η πρόσβαση και το πάρκινγκ σε σημεία των πόλεων όπου δεν θα επιτρέπονται αυτοκίνητα με κινητήρες ορυκτών καυσίμων, η χρήση ειδικών λωρίδων κυκλοφορίας, κ.α.  
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

CORSA-e Edition

ΑΠΟ € 32.500,00 

Απλά Ηλεκτρικό.

 
 • Infotainment Mirrorlink System 7'' με ραδιόφωνο Digital Audio Broadcasting (DAB) & 6 ηχεία
 • Ηλεκτρονικός Κλιματισμός (ECC)
 • Έγχρωμη οθόνη DIC, 7''
 • Drive Modes Normal / Sport / Eco
 • Σιδερένιες ζάντες 16''
 • Safety Pack
 • Sight & Light Pack

CORSA-e Elegance

ΑΠΟ € 33.500,00 

Πολυτελές. Απλά Ηλεκτρικό.

 

 • Sport Flatbottom Δερμάτινο τιμόνι τριών ακτίνων
 • ECO LED προβολείς
 • Αυτόματος έλεγχος φώτων
 • Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω
 • Μεσαία κονσόλα με κεντρικό υποβραχιόνιο, ποτηροθήκες
 • Ζάντες αλουμινίου 16"

CORSA-e GS Line

ΑΠΟ € 34.500,00 

Κύρια σημεία:

 

 • LED Προβολείς ομίχλης
 • Μαύρο εσωτερικό οροφής
 • Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
 • Πεντάλ Αλουμινίου
 • Dynamic Appearance Pack 2

CORSA-e Ultimate 

ΑΠΟ € 35.500,00 

Κύρια σημεία:

 

 • Παράθυρα φιμέ, Privacy (αδιαφανές κατά περίπου 70%)
 • Δερμάτινο σαλόνι, Trim Level 4 Alcantara, Jet Black
 • Θερμαινόμενα καθίσματα Οδηγού και Συνοδηγού
 • Infotainment Mirrorlink Navi 10'' HD Graphics με ραδιόφωνο Digital Audio Broadcasting (DAB)
 • Matrix LED προβολείς
 • Ζάντες Αλουμινίου 17''

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Η μπαταρία του Corsa-e είναι τοποθετημένη κάτω από τις σειρές εμπρός και πίσω καθισμάτων, εξασφαλίζοντας μέγιστη χωρητικότητα στον χώρο αποσκευών και, ταυτόχρονα, χαμηλό κέντρο βάρους, για πιο δυναμική οδήγηση. 
SPORT ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Όταν πρόκειται για οδηγική απόλαυση, το νέο Corsa-e κερδίζει τις εντυπώσεις: 0-100 km/h σε 8,1 δευτερόλεπτα και με άμεση ροπή. Μια εντελώς νέα έννοια της οδηγικής απόλαυσης. 
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ
Η ρύπανση είναι και θέμα θορύβου. Γι' αυτό, θα απολαύσετε το αθόρυβο νέο Corsa-e. Με τον αθόρυβο ηλεκτρικό κινητήρα του, συμβάλλετε ενεργά στη μείωση των εκπομπών θορύβου και κάνετε την εμπειρία οδήγησης πιο χαλαρωτική. 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Επιδόσεις, οικονομία ή λίγο και από τα δύο; Το Corsa-e διαθέτει μία επιλογή οδήγησης για να ταιριάζει σε κάθε οδηγικό στυλ:

 

 • Η λειτουργία Sports προσφέρει μέγιστη συγκίνηση μέσω διαδραστικής οδήγησης, χάρη στα κορυφαία επίπεδα ροπής, τη σπορ χαρτογράφηση γκαζιού και την σπορτίφ αίσθηση τιμονιού.
 • Η λειτουργία Eco σάς βοηθά να μεγιστοποιήσετε την αυτονομία, περιορίζοντας ορισμένα στοιχεία επιδόσεων του οχήματος (ροπή, επιτάχυνση), ενώ βελτιστοποιεί τη λειτουργία των ενεργοβόρων συστημάτων (θέρμανση, κλιματισμός).
 • Η λειτουργία Normal προσφέρει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας.
 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΕΔΗΣΗΣ
Το Corsa-e χρησιμοποιεί ένα σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης, μέσω του οποίου η ενέργεια, που κανονικά θα είχε χαθεί, ανακτάται κατά το φρενάρισμα και μετατρέπεται σε επιπλέον αυτονομία. Μόλις πάρετε το πόδι σας από το γκάζι, το σύστημα θα αρχίσει να επαναφορτίζει την μπαταρία. 
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Με το Corsa-e σας είστε πάντε ενήμεροι και έχετε τον έλεγχο. Η παρακολούθηση δεδομένων οχήματος παρέχει στον οδηγό μια εύκολη στην κατανόηση, διαισθητική επισκόπηση των συνθηκών οδήγησης και της κατανάλωσης ενέργειας, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση και αυτονομία. 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ OPEL ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Από τις επιλογές φόρτισης στις υπηρεσίες mobility: Οι Υπηρεσίες της Opel για τα ηλεκτρικά οχήματα σας εξασφαλίζουν ένα ομαλό και ξέγνοιαστο ξεκίνημα στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.
"GOLDEN STEERING WHEEL 2020".*

Και το βραβείο κερδίζει το αμιγώς ηλεκτρικό Opel Corsa-e. Είμαστε πολύ περήφανοι που κατακτούμε ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της Γερμανικής βιομηχανίας αυτοκινήτου το ΧΡΥΣΟ ΤΙΜΟΝΙ 2020 στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Το βραβείο απονέμεται από το 1976 από την εφημερίδα BILD am Sonntag ("BamS"), από το 2009 σε συνεργασία με την Auto Bild. Σας ευχαριστούμε!

 

* Νικητής του Γερμανικού βραβείου «Χρυσό Τιμόνι 2020» στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. AUTO BILD & BILD AM SONNTAG. Τεύχος 45/2020.

 
"BEST BUY CAR OF EUROPE 2020".

Το νέο Corsa έλαβε το βραβείο AUTOBEST ως το ευρωπαϊκό αυτοκίνητο με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής. Το Corsa είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία του θεσμού που συνδέει τα συμβατικά με τα νέα συστήματα πρόωσης και τις νέες τεχνολογίες, καθώς και το πρώτο αυτοκίνητο που κερδίζει το βραβείο "AUTOBEST" με τρεις διαδοχικές γενιές.

 

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ανακαλύψτε όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει το Corsa.  
Περισσότερα
ΑΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
Από τη φόρτιση μέχρι το σχεδιασμό του ταξιδιού σας - απολαύστε τις υπηρεσίες Opel * για τα ηλεκτρικά οχήματα.

* Ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να μην διατίθενται στην Ελλάδα.  
Περισσότερα
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το όχημα σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel. Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.  
Περισσότερα