Skip To Content
Με μια ματιά

CORSA-E

Από € 40.600

Ανακαλύψτε το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e. Το Γερμανικό αυτοκίνητο του μέλλοντος, με εντυπωσιακή αυτονομία, γρήγορη φόρτιση και ελάχιστο θόρυβο με μέγιστη ισχύ.

Απλά ηλεκτρικό

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με

Το γερμανικό αυτοκίνητο που είναι έτοιμο για το μέλλον. Αμιγώς ηλεκτρικό.

Αυτονομία έως 359 χλμ

Το νέο Corsa-e σας προσφέρει μια εντυπωσιακή αυτονομία 359 χλμ.1  (βάσει WLTP) χωρίς επαναφόρτιση. Μικρές αλλαγές στην ταχύτητα, το στυλ οδήγησης και τη χρήση θέρμανσης/κλιματισμού μπορούν να μεγιστοποιήσουν την αυτονομία του Corsa-e.

 

1Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας Corsa-e (μικτός κύκλος) 16,5 – 16,8 kWh/100 km. Εκπομπές CO2  0 g/km. Αυτονομία (μικτός κύκλος) 329 – 359 χλμ. (ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού). Οι τιμές αυτονομίας και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP, βάσει της οποίας λαμβάνουν Έγκριση Τύπου τα νέα οχήματα μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Η καθημερινή χρήση μπορεί να διαφέρει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως: ταχύτητα, θέρμανση/κλιματισμό εντός του οχήματος, προσωπικό στυλ οδήγησης και εξωτερική θερμοκρασία. Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από το είδος του φορτιστή και το είδος του σταθμού φόρτισης. Περισσότερες πληροφορίες στους Επίσημους Διανομείς Opel.

 
Μάθετε πως μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την αυτονομία
Φόρτιση έως και 80% σε 30 λεπτά.
Γρήγορα και εύκολα: φορτίστε την μπαταρία του Corsa-e έως και 80% μέσα σε μόλις 30 λεπτά1 . Απολαύστε την ευέλικη στρατηγική φόρτισης της Opel που σας επιτρέπει να είστε "αυτόνομοι" τόσο στις καθημερινές αποστάσεις, όσο και στις μεγαλύτερες διαδρομές. Μάθετε περισσότερα εδώ. 
Μάθετε περισσότερα για τις επιλογές φόρτισης
Η e-λεκτροκίνηση ανταμείβει
Όταν η επιλογή σας δεν αφορά μόνο λόγους αρχής αλλά και πολύ πρακτικούς! Επωφεληθείτε σημαντικά, ακόμη και περισσότερο από 50%, από τη χρήση ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου με μπαταρία τόσο έναντι ενός αντίστοιχου με βενζινοκινητήρα όσο και με κινητήρα diesel! Θα πρέπει επίσης να συνυπολογίσετε τα οφέλη και τα κίνητρα που αναμένεται να προκύψουν στο μέλλον από την πολιτεία και τους δήμους σχετικά με τις διευκολύνσεις από τη χρήση αυτοκινήτων με μηδενικούς ρύπους, όπως π.χ. η πρόσβαση και το πάρκινγκ σε σημεία των πόλεων όπου δεν θα επιτρέπονται αυτοκίνητα με κινητήρες ορυκτών καυσίμων, η χρήση ειδικών λωρίδων κυκλοφορίας, κ.α.  
Μάθετε περισσότερα για το κόστος χρήσης

Ελέγξτε την αυτονομία του Corsa-e

Εκδόσεις

Corsa-e Edition

Απλά Ηλεκτρικό.

 
 • Infotainment Mirrorlink System 7'' με ραδιόφωνο Digital Audio Broadcasting (DAB) & 6 ηχεία
 • Ηλεκτρονικός Κλιματισμός (ECC)
 • Έγχρωμη οθόνη DIC, 7''
 • Drive Modes Normal / Sport / Eco
 • Σιδερένιες ζάντες 16''
 • Safety Pack
 • Sight & Light Pack

Corsa-e Elegance

Από € 40.600

Πολυτελές. Απλά Ηλεκτρικό.

 

 • Sport Flatbottom Δερμάτινο τιμόνι τριών ακτίνων
 • ECO LED προβολείς
 • Αυτόματος έλεγχος φώτων
 • Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω
 • Μεσαία κονσόλα με κεντρικό υποβραχιόνιο, ποτηροθήκες
 • Ζάντες αλουμινίου 16"

Πρωτοποριακά Χαρακτηριστικά

Τέλεια Ενσωματωμένη Μπαταρία
Η μπαταρία του Corsa-e έχει τοποθετηθεί κάτω από τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα, εξασφαλίζοντας μέγιστο χώρο αποσκευών και χαμηλό κέντρο βάρους για πιο δυναμική οδήγηση. 
Sport Επιδόσεις
Όταν πρόκειται για οδηγική απόλαυση, το νέο Corsa-e κερδίζει τις εντυπώσεις: 0-100 km/h σε 8,1 δευτερόλεπτα και με άμεση ροπή. Μια εντελώς νέα έννοια της οδηγικής απόλαυσης. 
Χαμηλότερος Θόρυβος, Μεγαλύτερη Δύναμη
Η ρύπανση είναι και θέμα θορύβου. Γι' αυτό, θα απολαύσετε το αθόρυβο νέο Corsa-e. Με τον αθόρυβο ηλεκτρικό κινητήρα του, συμβάλλετε ενεργά στη μείωση των εκπομπών θορύβου και κάνετε την εμπειρία οδήγησης πιο χαλαρωτική. 
Επιλογές Οδήγησης

Επιδόσεις, οικονομία ή λίγο και από τα δύο; Το Corsa-e διαθέτει μία επιλογή οδήγησης για να ταιριάζει σε κάθε οδηγικό στυλ:

 

 • Η λειτουργία Sports προσφέρει μέγιστη συγκίνηση μέσω διαδραστικής οδήγησης, χάρη στα κορυφαία επίπεδα ροπής, τη σπορ χαρτογράφηση γκαζιού και την σπορτίφ αίσθηση τιμονιού.
 • Η λειτουργία Eco σάς βοηθά να μεγιστοποιήσετε την αυτονομία, περιορίζοντας ορισμένα στοιχεία επιδόσεων του οχήματος (ροπή, επιτάχυνση), ενώ βελτιστοποιεί τη λειτουργία των ενεργοβόρων συστημάτων (θέρμανση, κλιματισμός).
 • Η λειτουργία Normal προσφέρει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας.
 
Ανάκτηση Ενέργειας Μέσω Πέδησης
Το Corsa-e χρησιμοποιεί ένα σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης, μέσω του οποίου η ενέργεια, που κανονικά θα είχε χαθεί, ανακτάται κατά το φρενάρισμα και μετατρέπεται σε επιπλέον αυτονομία. Μόλις πάρετε το πόδι σας από το γκάζι, το σύστημα θα αρχίσει να επαναφορτίζει την μπαταρία. 
Έλεγχος Δεδομένων Οχήματος
Με το Corsa-e σας είστε πάντα ενήμεροι και έχετε τον έλεγχο. Η παρακολούθηση δεδομένων οχήματος παρέχει στον οδηγό μια εύκολη στην κατανόηση, διαισθητική επισκόπηση των συνθηκών οδήγησης και της κατανάλωσης ενέργειας, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση και αυτονομία. 

Οι υπηρεσίες της Opel για τα ηλεκτρικά οχήματα

Από τις επιλογές φόρτισης στις υπηρεσίες mobility: Οι Υπηρεσίες της Opel για τα ηλεκτρικά οχήματα σας εξασφαλίζουν ένα ομαλό και ξέγνοιαστο ξεκίνημα στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα;

Χαρακτηριστικά
Ανακαλύψτε όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει το Corsa.  
Περισσότερα
Απλά ηλεκτρικό
Από τη φόρτιση μέχρι το σχεδιασμό του ταξιδιού σας - απολαύστε τις υπηρεσίες Opel * για τα ηλεκτρικά οχήματα.

* Ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να μην διατίθενται στην Ελλάδα.  
Περισσότερα
Αξεσουάρ
Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το όχημά σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel. Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.  
Περισσότερα