Προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας
Συνδεδεμένο Navigation
Αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρεση και κινηθείτε στους ανοιχτούς δρόμους, χάρη στην προηγμένη οθόνη αφής IntelliLink Pro του νέου Opel Corsa Electric, η οποία περιλαμβάνει ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και καθοδήγηση στους κοντινότερους διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης, με ένα απλό πάτημα. 
Ασύρματη προβολή τηλεφώνου
Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του smartphone σας, χάρη στην ασύρματη προβολή του περιεχομένου του τηλεφώνου σας - συμβατό με Apple CarPlay™ και Android Auto™ (Λειτουργία Mirrorscreen). 
Ασύρματη (Επαγωγική) φόρτιση συσκευής
Το νέο Opel Corsa Electric σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίζετε τις συμβατές συσκευές σας χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή που είναι βολικά τοποθετημένος στην εμπρός κονσόλα. 
OpelConnect και MyOpel app

Χάρη στις έξυπνες υπηρεσίες μας, σας εξασφαλίζουμε ασφαλείς διαδρομές και δυνατότητα απεριόριστης συνδεσιμότητας. 

 

  • Ασφάλεια: Σύστημα αυτόματης κλήσης έκτακτης ανάγκης, Αυτόματη κλήση σε περίπτωση βλάβης1 αλλά και πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας είναι μερικές από τις λειτουργίες που σας εξασφαλίζουν ηρεμία σε κάθε περίπτωση.
  • e-Remote Control: Προγραμματισμός της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαχείριση της φόρτισης και έλεγχος της κατάστασης της μπαταρίας.
  • Οδηγήστε έξυπνα: Απολαύστε ένα χαλαρό ταξίδι χάρη στο σύστημα LIVE Navigation2, που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε το κάθε σας ταξίδι.