Σχεδίαση "Bold & Pure"
Σχεδίαση "Bold & Pure"
Με τη σπορ και δυναμική σχεδίαση, την υπογραφή Opel Vizor® εμπρός, και τους έντονους συνδυασμούς χρωμάτων και επενδύσεων, το νέο Opel Corsa Electric ξεχωρίζει από το πλήθος. 
Υπογραφή Opel Vizor®
Η νέα χαρακτηριστική μάσκα Opel Vizor®  συγκεντρώνει τα στιλιστικά στοιχεία της μάρκας και εκτείνεται σε όλο το εμπρός τμήμα. Ενσωματώνει τα υψηλής ποιότητας φώτα LED, την τελευταία γενιά προβολέων με την κορυφαία τεχνολογία φωτισμού, στοιχείο πραγματικά αξιοσημείωτο για την κατηγορία, το σύστημα εισαγωγής αέρα και το θρυλικό έμβλημα του κεραυνού της Opel, το οποίο κυριαρχεί στο κέντρο, δίνοντας στο νέο Opel Corsa Electric μία εντυπωσιακή και ξεχωριστή όψη. 
Μαύρη οροφή
Έξι συναρπαστικές αποχρώσεις εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένου του νέου Grafik Grey, συνδυάζονται με τη μαύρη οροφή, δημιουργώντας μια οπτική αντίθεση, που προσδίδει στο νέο Corsa ένα ξεχωριστό στυλ. 
Κομψές αεροδυναμικές ζάντες
Επιλέξτε από τις ξεχωριστής σχεδίασης ζάντες 16" και 17". Oι κορυφαίες ζάντες αλουμινίου των 17" βελτιώνουν αισθητά την αεροδυναμική απόδοση και εντυπωσιάζουν με το στυλ τους. 
Εργονομικό εσωτερικό
Στο εσωτερικό του νέου Opel Corsa Electric θα απολαύσετε ένα ψηφιακά αποτοξινωμένο περιβάλλον. Το νέας σχεδίασης διαισθητικό, εργονομικό και οδηγοκεντρικού cockpit, κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά με κορυφαίο φινίρισμα, σας προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε την οδήγησή σας. 
Γερμανική ακρίβεια
Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Opel είναι εμφανής σε κάθε σημείο του νέου Opel Costa Electric, από το καπό μέχρι το λογότυπο της πόρτας του χώρου αποσκευών. Μοναδική ακρίβεια στη σχεδίαση και τη μηχανολογία, που έχουν στόχο να επαναφέρουν την απόλαυση στην οδήγηση!