Ηλεκτρική οδήγηση
Ιδανικά ενσωματωμένη μπαταρία
Στην καρδιά του νέου Opel Corsa Electric κυριαρχεί η επόμενης γενιάς, μπαταρία ιόντων λιθίου. Ιδανικά ενσωματωμένη στο πλαίσιο του αυτοκινήτου, δεν επηρεάζει την ευρυχωρία,ενώ παράλληλα εξασφαλίζει χαμηλό κέντρο βάρους, απαραίτητο για τη δυναμική οδήγηση. 
Εξηλεκτρισμένη οδηγική απόλαυση
Πρακτικά αθόρυβο, χωρίς αλλαγές ταχυτήτων, και με 260 Nm ροπής, κάθε διαδρομή με το νέο Opel Corsa Electric είναι διασκέδαση! Με επιτάχυνση 0 - 100km/h σε μόλις 8,3 sec και τελική ταχύτητα που αγγίζει 150 km/h, το Opel Corsa Electric μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μετακίνησής σας , είτε οδηγείτε στο κέντρο της πόλης είτε στον αυτοκινητόδρομο! 
Στάνταρ ταχεία φόρτιση από πηγή συνεχούς (DC) ρεύματος

Το νέο Opel Corsa Electric μπορεί να φορτίσει εξαιρετικά εύκολα! Με τη βελτιωμένη μπαταρία του, μπορείτε πλέον να οδηγείτε έως και 406km1 μετά από μία πλήρη φόρτιση, ενώ με το φορτιστή ταχείας φόρτισης, μπορείτε να φορτίσετε από 10-80% σε μόλις 30 λεπτά!

 

1 Αυτονομία: 398 έως 406 km (ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού)

 
Επιλέξιμοι τρόποι οδήγησης
Τα προγράμματα οδήγησης του νέου Opel Corsa Electric, σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το στυλ οδήγησης που επιθυμείτε! Το πρόγραμμα Sport δίνει προτεραιότητα στα χαρακτηριστικά της δυναμικής οδήγησης, το Eco βελτιστοποιεί την οικονομία, και το Normal επιτυγχάνει τον συμβιβασμό και των δύο. 
Σύστημα ανάκτησης ενέργειας
Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας χρησιμοποιεί την ενέργεια από την  επιβράδυνση ή το φρενάρισμα μετατρέποντάς τη σε ηλεκτρική. Με αυτόν τον τρόπο τροφοδοτεί την μπαταρία επιτυγχάνοντας έτσι μεγιστοποίηση της αυτονομίας.  Επιπλέον, όταν ο οδηγός αφήσει το πόδι του από το γκάζι η μπαταρία ξεκινά να φορτίζει, διασφαλίζοντας έτσι ελάχιστη απώλεια ενέργειας και μέγιστη οικονομία. 
Παρακολούθηση δεδομένων του οχήματος
Το ενσωματωμένο σύστημα παρακολούθησης δεδομένων του νέου Opel Corsa Electric σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του οχήματός σας. Από την κατανάλωση ενέργειας και τη φόρτιση της μπαταρίας, μέχρι τα στατιστικά στοιχεία της διαδικασίας φόρτισης, τα πάντα οπτικοποιούνται με έναν ευκολονόητο και μινιμαλιστικό τρόπο, ώστε να μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας τη διαδρομή!