Skip To Content
Κύρια Χαρακτηριστικά

Επαληθεύει τις υψηλές προσδοκίες σας

Το Corsa

Σχεδίαση

Σπορ & Αθλητικό
Ψάχνετε μια ακόμα πιο τολμηρή και αθλητική εμφάνιση; Τότε, η σπορ έκδοση GS Line είναι ιδανική για εσάς, χάρη στην ξεχωριστή σχεδίασή της, που περιλαμβάνει ειδικούς προφυλακτήρες εμπρός & πίσω, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και ζάντες ειδικού design. 
Δήλωση Στυλ
Με κόκκινες διακοσμητικές πινελιές στο εσωτερικό, ειδικά σπορ καθίσματα, σκούρα ταπετσαρία οροφής και σπορ πεντάλ αλουμινίου, η έκδοση GS Line είναι τόσο εντυπωσιακή όσο φαντάζεστε.  
Ζάντες
Εάν το μέγεθος έχει σημασία, τότε οι εντυπωσιακής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16" ή 17" είναι μια εξαιρετική επιλογή και υπογραμμίζουν το design του Corsa σας. Κομψό και εντυπωσιακό ή sport και αθλητικό; Η επιλογή είναι δική σας! 
Επιλογές Οροφής
Ποιο είναι το δικό σας στυλ; Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και συνδυάστε το με την κομψή μαύρη οροφή. Η ξεχωριστή διχρωμία θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σας. 

Καινοτομίες

Intelli-lux LED® matrix

Για να βλέπετε και να σας βλέπουν. Οι κορυφαίοι στην κατηγορία τους προβολείς Intelli-Lux LED® Matrix εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα, χωρίς να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς. Απολαύστε εξαιρετικό φωτισμό σε όλες τις συνθήκες.

 

 
Automatic Cruise Control
Το Automatic Cruise Control 1,2 σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε οδήγηση χωρίς άγχος. Επιταχύνει ή επιβραδύνει αυτόματα το αυτοκίνητό σας και βοηθά να διατηρείτε πάντα ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. 

1 Ενεργοποιείται με ταχύτητες από 30 km/h έως 180 km/h.

2 Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού της Opel υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου. 

Διατήρηση & Επαναφορά στη Λωρίδα Κυκλοφορίας
Απολαύστε υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας κατά την οδήγηση. Η λειτουργία Διατήρησης & Επαναφοράς στη Λωρίδα Κυκλοφορίας 2 αντιδρά ενεργά στην επικίνδυνη οδήγηση, επαναφέροντας το όχημα 1 στη σωστή πορεία. Η Προειδοποίηση Απόκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας 2 σας προειδοποιεί ότι έχετε αφήσει ακούσια τη λωρίδα που κινείστε. Ως αποτέλεσμα, και τα δύο συστήματα σας βοηθούν να αποφύγετε θανατηφόρα ατυχήματα που προκαλούνται από κόπωση ή απόσπαση προσοχής. 

1 Τα χέρια πρέπει να παραμείνουν στο τιμόνι κατά την ενεργοποίηση της λειτουργίας.

2 Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού της Opel υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου. 

 

Ψηφιακός Πίνακας Οργάνων
Ανακαλύψτε το διαισθητικό και εύκολο στη χρήση σύστημα πληροφόρησης/ψυχαγωγίας, που σας επιτρέπει να διατηρείτε την προσοχή σας στον δρόμο μπροστά. Ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων σας ενημερώνει για την ταχύτητα, τα δεδομένα πλοήγησης και πολλά άλλα, ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε - μπροστά στα μάτια σας.  
Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180°  
Η κίνηση με όπισθεν μόλις έγινε πιο ασφαλής και πιο εύκολη, ιδίως στην πόλη και τις στενές θέσεις στάθμευσης. Η Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας παρέχει πανοραμική απεικόνιση 180° της περιοχής πίσω και γύρω από το Corsa. Θα γίνετε ειδικοί στην όπισθεν σε χρόνο μηδέν. 
Advanced Park Assist
Κάνουμε το πάρκινγκ πιο εύκολο από ποτέ! Η λειτουργία Advanced  Park Assist 1 εντοπίζει χώρους στάθμευσης και αναλαμβάνει την κίνηση του τιμονιού. Εσείς χρειάζεται απλά να πιέζετε τα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου. 

1 Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού της Opel υποστηρίζουν τον οδηγό στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Ο οδηγός συνεχίζει να φέρει ευθύνη για την οδήγηση του αυτοκινήτου. 

 

Premium Άνεση

Άνεση καθισμάτων
Από τις διαθέσιμες ταπετσαρίες από ύφασμα ή morocanna επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σας. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την κάθε σας διαδρομή.  
Χώρος Αποσκευών
Πολλές αποσκευές; Κανένα πρόβλημα! Με χώρο αποσκευών 309 lt, το Corsa σας μπορεί να τα χωρέσει όλα! Θέλετε να μεταφέρετε ακόμα περισσότερα; Αναδιπλώστε τα πίσω καθίσματα και μεγιστοποιήστε τον χώρο αποσκευών. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε όσα "μεγάλα" σχέδια θέλετε! 

Συνδεσιμότητα

Πλοήγηση

Ένα άγγιγμα είναι το μόνο που σας χωρίζει από τον επόμενο προορισμό σας. Επιλέξτε ανάμεσα στο Multimedia Navi Pro με οθόνη 10" και στο Multimedia Navi με οθόνη 7". Πλέον, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, μπορείτε να πάτε παντού. 

 

 
Infotainment
Αισθανθείτε ελεύθεροι, αισθανθείτε καλά. Οθόνη αφής, Apple CarPlay™1,3 και Android Auto™2,3 . Τα συστήματα infotainment του Corsa σας προσφέρουν απόλυτη ελευθερία επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, καθώς και φωνητικό έλεγχο και ασύρματη μετάδοση ροής ήχου μέσω Bluetooth®4

1 Τα Apple CarPlay™ και Apple Siri™ είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

2 Το Android Auto™ είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Google Inc.

3 Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση www.apple.com ή www.android.com, ή απευθυνθείτε σε διανομέα Opel.

4 Το Bluetooth® είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG inc.

Επαγωγική Φόρτιση

Φορτίστε το smartphone σας χωρίς καλώδιο1. Τοποθετήστε το απλώς όπως συνήθως στον αποθηκευτικό χώρο και μείνετε ήσυχοι ότι θα παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας.

 
Opel Connect  
Παραμείνετε ασφαλείς και συνδεδεμένοι εν κινήσει, χάρη στην Κλήση Έκτακτης Ανάγκης e-Call και την Κλήση λόγω Βλάβης b-Call.  
Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες Opel Connect

Κινητήρες & Κιβώτια

Κινητήρας
Όταν πρόκειται για την οδηγική συμπεριφορά και την αποδοτικότητα, οι κινητήρες του Corsa βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Βενζίνη, είτε ηλεκτρικό, το νέο Corsa προσφέρει πάντα μια δυναμική και ομαλή οδηγική εμπειρία με χαμηλές ή και μηδενικές εκπομπές ρύπων.  
Κιβώτια Ταχυτήτων

Ο σπορ χαρακτήρας συναντά την άνεση: Το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με χειριστήρια1 αλλαγής ταχύτητας βελτιώνει την αποδοτικότητα και σας εξασφαλίζει μια ακόμα πιο ευχάριστη οδηγική εμπειρία.

 

1 Διατίθεται με συγκεκριμένους κινητήρες.

 
Λειτουργια Sport1

Έχετε sport διάθεση; Πατώντας το μπουτόν για τη Λειτουργία Sport το σύστημα διεύθυνσης αποκτά πιο σπορ χαρακτηριστικά, ενεργοποιείται ειδική χαρτογράφηση των πεντάλ και βελτιώνεται ο ήχος του κινητήρα.


1Διατίθεται στην έκδοση Corsa GS Line

 

Αξεσουάρ για το νέο σου Corsa

Εκφραστείτε και αξιοποιήστε το όχημα σας στο μέγιστο, με τα γνήσια αξεσουάρ Opel.
Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για το Opel σας.

 

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από το προϊόν για πώληση.

Σετ κόκκινων χρωματιστών καλυμμάτων εξωτερικών καθρεπτών
Εμφάνιση Λεπτομερειών
Κόκκινο μονό κάλυμμα πλήμνης τροχού ζαντών αλουμινίου
Εμφάνιση Λεπτομερειών

Επόμενα Βήματα

Διαμορφωτής
Διαμόρφωσέ με
Εντοπισμός Διανομέα
Εντόπισέ με
Αίτημα Προσφοράς
Ζήτησέ με
Αίτημα Test Drive
Οδήγησέ με