Μοναδικό επίπεδο άνεσης
Μασάζ για τον οδηγό
Φτάνετε ξεκούραστοι μετά από κάθε διαδρομή. Το νέο Opel Corsa διαθέτει ανατομικά καθίσματα από Alcantara® με οσφυϊκή υποστήριξη οδηγού και λειτουργία μασάζ καθώς και λειτουργία θέρμανσης τριών σταδίων για τον οδηγό και τον συνοδηγό, κάνοντας το κάθε σας ταξίδι, ευχάριστο. 
Γυάλινη σταθερή πανοραμική ηλιοροφή
Η πανοραμική γυάλινη οροφή πλημμυρίζει την καμπίνα του νέου Opel Corsa με φυσικό φως και προσφέρει μία τέλεια θέα του περιβάλλοντος γύρω από το αυτοκίνητο, είτε αυτό βρίσκεται στην πόλη ή σε μία εξοχή με απεριόριστη θέα στον έναστρο νυχτερινό ουρανό. Κάθε ταξίδι είναι και μια οπτική απόλαυση. 
Είσοδος και εκκίνηση χωρίς κλειδί
Εύκολη πρόσβαση στο αυτοκίνητο με το σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί. Ξεκλειδώστε, ξεκινήστε και κλειδώστε ξανά το αυτοκίνητό σας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καθόλου το κλειδί. Είτε τα χέρια σας είναι πιασμένα, είτε τα κλειδιά σας είναι χωμένα κάπου στο βάθος της τσάντας σας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε το νέο σας Corsa. 
Χώροι για τις καθημερινές σας μετακινήσεις
Από τις θήκες στις πόρτες όπου μπορούν να τοποθετηθούν μπουκάλια του 1,5 lt μέχρι το μεγάλο πορτμπαγκάζ και τα βολικά ασύμμετρα (60/40) πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα, το νέο Opel Corsa είναι έτοιμο για όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες, από τα ψώνια μέχρι τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.