Προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας
Συνδεδεμένο Navigation
Ο δρόμος μπροστά θα είναι πάντα ανοιχτός, χάρη στην προηγμένη οθόνη αφής IntelliLink Pro του νέου Opel Corsa, η οποία περιλαμβάνει ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και καθοδήγηση στα πιο κοντινά πρατήρια καυσίμων, με ένα απλό πάτημα. 
Ασύρματη προβολή τηλεφώνου
Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του smartphone σας, χάρη στην ασύρματη προβολή του περιεχομένου του τηλεφώνου σας - συμβατό με Apple CarPlay™ και Android Auto™ (Λειτουργία Mirrorscreen). 
Ασύρματη (Επαγωγική) φόρτιση κινητού
Το νέο Opel Corsa σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίζετε τις συμβατές συσκευές σας, χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή που είναι βολικά τοποθετημένος στην εμπρός κονσόλα. 
MyOpel Companion App

Απεριόριστη συνδεσιμότητα

 

Χάρη στις έξυπνες υπηρεσίες μας, σας εξασφαλίζουμε ασφαλείς διαδρομές και δυνατότητα απεριόριστης συνδεσιμότητας. 

 

Ασφάλεια: Σύστημα αυτόματης κλήσης έκτακτης ανάγκης*, Αυτόματη κλήση λόγω βλάβης* και πλήρης ενημέρωση για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας είναι μερικές από τις λειτουργίες που σας εξασφαλίζουν ηρεμία σε κάθε περίπτωση.

 

Οδηγήστε έξυπνα: Απολαύστε ένα χαλαρό ταξίδι χάρη στο σύστημα LIVE Navigation**, που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε το κάθε σας ταξίδι.

 

*Για τη λειτουργία της κλήσης  Έκτακτης ανάγκης και της κλήσης λόγω βλάβης, κατά την παραγγελία είναι απαραίτητο συμβόλαιο με τη γραπτή δήλωση αποδοχής του γεω-εντοπισμού του οχήματος. Η υπηρεσία εξαρτάται από την κάλυψη του δικτύου και τη διαθεσιμότητα. Η υπηρεσία Οδικής βοήθειας (Opel Assistance) διατίθεται δωρεάν τα πρώτα δύο έτη μετά την ταξινόμηση, ενώ στη συνέχεια διατίθεται με έξτρα χρέωση. Περισσότερες πληροφορίες για το OpelConnect στο www.opel.gr/connect και για το Opel Mobileservice στο www.opel.gr/mobileservice. Ισχύουν οι αντίστοιχοι γενικοί όροι και προϋποθέσεις.

** Οι υπηρεσίες LIVE navigation διατίθεται δωρεάν για 3 έτη μετά την ενεργοποίηση, ενώ στη συνέχεια διατίθεται με επιπλέον χρέωση.