Σχεδίαση "Bold & Pure"
Σχεδίαση "Bold & Pure"
Με τη σπορ και δυναμική σχεδίαση, την υπογραφή Opel Vizor® εμπρός, και τους έντονους συνδυασμούς χρωμάτων και επενδύσεων, το νέο Opel Corsa ξεχωρίζει από το πλήθος.
 
Υπογραφή "Opel Vizor®"
Η νέα χαρακτηριστική μάσκα Opel Vizor® ενσωματώνει τους προβολείς με την κορυφαία τεχνολογία φωτισμού, το σύστημα εισαγωγής αέρα και το θρυλικό έμβλημα του κεραυνού της Opel, το οποίο κυριαρχεί στο κέντρο, προσδίδοντας στο νέο Opel Corsa μία στιβαρή και ξεχωριστή όψη. 
Ξεχωριστή διχρωμία με τη μαύρη οροφή 

Έξι εντυπωσιακές αποχρώσεις εξωτερικού, που μπορούν να συνδυαστούν με την μαύρη οροφή* δημιουργούν μια ξεχωριστή διχρωμία, που προσδίδει στο νέο Opel Corsa ένα ιδιαίτερο στυλ.

 

* Στάνταρ στο GS

 
Εντυπωσιακές ζάντες
Ζάντες 16" και 17" για κάθε γούστο. Η κορυφαία ζάντα αλουμινίου 17" σχεδίασης διαμαντιού τονίζει ακόμα περισσότερο το τολμηρό και ξεχωριστό στυλ του Οpel Corsa. 
Εργονομικό εσωτερικό
Στο εσωτερικό του νέου Opel Corsa θα απολαύσετε ένα ψηφιακά αποτοξινωμένο περιβάλλον. Το νέας σχεδίασης διαισθητικό, εργονομικό και οδηγοκεντρικό cockpit, κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά με κορυφαίο φινίρισμα, σας προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε την οδήγησή σας. 
Γερμανική ακρίβεια
Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Opel είναι εμφανής σε κάθε σημείο του νέου Opel Corsa, από το καπό μέχρι το λογότυπο της πόρτας του χώρου αποσκευών. Μοναδική ακρίβεια στη σχεδίαση και τη μηχανολογία, που έχουν στόχο να επαναφέρουν την απόλαυση στην οδήγηση!