Δυναμική οδήγηση
Οικονομικοί και αποδοτικοί κινητήρες
Τεχνολογικά προηγμένοι και αποδοτικοί κινητήρες κάνουν το κάθε σας ταξίδι απολαυστικό, χωρίς να "αδειάζουν" τις τσέπες σας. 
Υβριδική Ισχύς!

Το νέο, κορυφαίας τεχνολογίας υβριδικό σύστημα κίνησης του νέου Opel Corsa σας εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία, αποδοτικότητα και επιδόσεις. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της αμιγούς ηλεκτροκίνησης, όπως η βέλτιστη ελαστικότητα στις χαμηλές στροφές, η δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, και η αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες*. Το υβριδικό σύστημα πρόωσης αποτελεί την ιδανική αφετηρία για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα ή δεν επιθυμούν να κινούνται με αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

 

*Στο ξεκίνημα, σε ήρεμη οδήγηση/αργή κίνηση, στις φάσεις σταμάτα-ξεκίνα σε μποτιλιάρισμα και κατά τη διαδικασία του παρκαρίσματος. Σε περιοχές ταχυτήτων έως 30km/h και για 1km.

 
Αυτόματα κιβώτια

Ο σπορ χαρακτήρας συναντά την άνεση. Το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων με τον εργονομικό ηλεκτρονικό διακόπτη1 συνδυάζεται με τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης, ώστε ο οδηγός να μπορεί να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει με το στυλ οδήγησής του

 

1 Διατίθεται μόνο με συγκεκριμένους κινητήρες.

 
Sport Mode1

Είστε λάτρης των σπορ: Η σπορ δυναμική οδήγηση βρίσκεται στα δάχτυλά σας. Ενισχυμένος ήχος, δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων, μεγαλύτερη απόκριση γκαζιού και σφιχτότερη αίσθηση τιμονιού, με το άγγιγμα ενός διακόπτη. 

 

1 Διαθέσιμο στο Corsa GS