Ένα βήμα προς τον εξηλεκτρισμό
​Τι σημαίνει Υβριδικό;
​Πρόκειται για ένα βενζινοκίνητο αυτοκίνητο που υποβοηθείται από έναν ενσωματωμένο ηλεκτροκινητήρα με μπαταρία, ο οποίος φορτίζεται συνεχώς καθώς επιβραδύνετε ή φρενάρετε. Τι σημαίνει αυτό; Δεν χρειάζεται να συνδέσετε καλώδια και δεν χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο που οδηγείτε. Απλά καθίστε αναπαυτικά και αφήστε την τεχνολογία να αναλάβει τα υπόλοιπα. Συνολικά, ένα υβριδικό προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, λιγότερες εκπομπές ρύπων, πιο αθόρυβη εκκίνηση και την τόσο σημαντική αίσθηση της ηλεκτρικής οδήγησης.  
Περισσότερη διασκέδαση με μεγαλύτερη άνεση
Όταν οδηγείτε ένα υβριδικό αυτοκίνητο, ο βενζινοκινητήρας και ο ηλεκτροκινητήρας συνεργάζονται για να βελτιστοποιήσουν την αποδοτικότητα καυσίμου και τις επιδόσεις. Ο ένας απλώς αναλαμβάνει αντί του άλλου. Δεν θα παρατηρήσετε καθόλου αυτή τη μετάβαση, χάρη στο εξαιρετικά απαλό και ομαλό αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που σας προσφέρει μια αληθινή αίσθηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Πού κρύβεται λοιπόν η διασκέδαση; Στην άμεση επιτάχυνση που χαρίζει ο ηλεκτροκινητήρας. Θα το λατρέψετε!  
Ηλεκτρικό όταν και όπου συμφέρει

Σε χαμηλές ταχύτητες, όταν βρίσκεστε σε αργή κίνηση ή ξεκινάτε νωρίς το πρωί ή κάνετε ελιγμούς για να σταθμεύσετε, ο ηλεκτροκινητήρας προσφέρει  απόλυτα ομαλή, εξαιρετικά αθόρυβη οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

 

Παράλληλα, στον αυτοκινητόδρομο - μόλις φτάσετε σε σταθερή ταχύτητα πορείας - το αυτοκίνητο κινείται με την αποθηκευμένη ηλεκτρική ενέργεια, η οποία αναπληρώνεται από την τριβή με τον δρόμο, εξοικονομώντας καύσιμο και μειώνοντας τον θόρυβο και την ατμοσφαιρική ρύπανση.