SUV: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;

Οι λόγοι για τη συνεχή αύξηση της δημοτικότητας των SUV είναι πολλοί, από την εντυπωσιακή σχεδίαση και τις καινοτομίες, μέχρι την ψηλή θέση οδήγησής τους, για άριστη ορατότητα στον δρόμο. Συνολικά, η κατηγορία παρουσιάζει τόσο έντονη δυναμική, που είναι δύσκολο να συνοψίσουμε τα πάντα σε μία πρόταση. Για αυτό, ετοιμάσαμε μία αναλυτική παρουσίαση των πλεονεκτημάτων του να οδηγεί κανείς ένας SUV.

Ο ιδανικός καθημερινός σύντροφος.

Σχεδόν όλοι αγαπούν τα SUV - δεν μπορεί να είναι τυχαίο! Γιατί άραγε και οι millennials, αλλά και οι μαμάδες με μικρά παιδάκια ελκύονται εξίσου από αυτόν τον τύπο αυτοκινήτου; Είναι η σπορ σχεδίασή τους, οι δυνατές επιδόσεις τους ή η ευρυχωρία τους; Λοιπόν, είναι όλα τα παραπάνω! Το γενονός ότι τα SUV ταιριάζουν το ίδιο στην πόλη, στον αυτοκινητόδομο ή σε off-road έδαφος, τα καθιστά ιδανικά για κάθε πλευρά της ζωής σας.

 

Φυσικά, δεν είναι μόνο η κάλυψη των αναγκών του οδηγού. Το γεγονός ότι η εμφάνιση των SUV είναι ιδιαίτερα ελκυστική είναι εξίσου σημαντικό. Δείχνουν όμορφα! Το νέο Opel Crossland X είναι η απόδειξη αυτού, καθώς συνδυάζει μοντέρνα και εντυπωσιακή σχεδίαση με καινοτομίες ανώτερης κατηγορίας και ευελιξία. Αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να ανταπεξέλθει άριστα στις ανάγκες της οικογένειάς σας και στις δικές σας επιθυμίες.

Τα πλεονεκτήματα της ευρυχωρίας.

Τα SUV διαθέτουν ένα πλήθος μοναδικών χαρακτηριστικών, όπως για παράδειγμα η ψηλή θέση οδήγησης, που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση και, ταυτόχρονα, παρέχει στον οδηγό καλύτερη ορατότητα του δρόμου. Αυτό βοηθά στη μείωση του άγχους και την αύξηση της οδηγικής απόλαυσης.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η μεγάλη απόσταση που έχουν τα SUV από το έδαφος, που σημαίνει ότι τα ανώμαλα εδάφη μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς πρόβλημα. Χάρη στην προσαρμοζόμενη τετρακίνηση του Opel Mokka X, ο οδηγός έχει τον πλήρη έλεγχο, ακόμα και σε βρεγμένο έδαφος, και έτσι αισθάνεται πιο ασφαλής.

Μάθετε περισσότερα για το Mokka X

Μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα και έξω από το αυτοκίνητο.

Η ασφάλεια έρχεται πρώτη! Αυτός ο κανόνας ισχύει βέβαια και για τα SUV. Τα αυτοκίνητα αυτά έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών σε όλες τις συνθήκες. Σε σύγκριση με τα μικρότερα ή τα χαμηλότερα αυτοκίνητα, η μεγαλύτερη ζώνη θραύσης παίζει καθοριστικό ρόλο στο να προστατεύει τους επιβάτες, ακόμα και σε περίπτωση ατυχήματος1.

 

Τα νέα είναι καλά και για τους πεζούς, αφού υπάρχουν τεχνολογικές καινοτομίες, όπως το σύστημα ανίχνευσης πεζών. Πολλές από αυτές τις καινοτομίες μπορείτε να τις βρείτε στο νέο Opel Grandland X.

Μάθετε περισσότερα για το Grandland X

GRANDLAND X

Το sport SUV που εντυπωσιάζει με τη δυναμική του σχεδίαση, τους αποδοτικούς κινητήρες και την εξαιρετική τεχνολογία - για να ανακαλύψετε ξανά τη μαγεία της οδήγησης.

MOKKA X

Η προαιρετική κίνηση 4x4 εξασφαλίζει πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, σε στεγνό ή βρεγμένο έδαφος. Είτε κατευθύνεστε σε θάλασσα είτε σε βουνό, αυτό το SUV είναι έτοιμο για περιπέτεια.

CROSSLAND X

Το ελκυστικό Crossland X, με πολλές καινοτομίες, όπως το head-up display, η κάμερα οπισθοπορείας 180° και το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, κάνει την οδήγηση στην πόλη ακόμα πιο ευχάριστη.

INSIGNIA COUNTRY TOURER

Με off-road χαρακτηριστικά και προαιρετική τετρακίνηση, το Insignia Country Tourer κερδίζει τις εντυπώσεις. Η premium τεχνολογία και ο μεγάλος χώρος αποσκευών το καθιστούν το ιδανικό οικογενειακό SUV.