ΠΩΣ ΤΑ SUV ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΥΡΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Θυμάστε τότε που τα SUV άρχισαν ξαφνικά να εμφανίζονται παντού; Κατά τη δεκαετία του '90, η κατηγορία άρχισε να μεγαλώνει σιγά σιγά. Πολλοί αγοραστές ήταν άντρες, ηλικίας 40 και 50 ετών. Η αγορά ενός SUV χαρακτηριζόταν περισσότερο ως ένδειξη κύρους παρά ως λογική αγορά. Τι άλλαξε από τότε;

ΠΩΣ ΤΑ SUV ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες νέες οικογένειες αλλάζουν το παλιό τους hatchback για ένα SUV. Η ψηλή θέση οδήγησης, η ευρυχωρία αυτών των αυτοκινήτων, η σχεδίασή τους και οι προηγμένοι κινητήρες τους τα κατατάσσουν ψηλά στη θέση προτίμησης αρκετών οδηγών. 

6 πλεονεκτήματα των SUV για μία οικογένεια:

1. Βασιλιάς του δρόμου: Η ψηλή θέση οδήγησης σας παρέχει άριστη ορατότητα στον δρόμο. Με τις προαιρετικές κάμερες οπισθοπορείας, το παρκάρισμα και οι ελιγμοί γίνονται παιχνιδάκι για τα μοντέλα της οικογένειας SUV της Opel. Μάθετε περισσότερα για την γκάμα των SUV μας.

 

2. Εξαιρετική ασφάλεια: Σε ένα SUV, η ασφάλεια των επιβατών έχει πρωτεύουσα σημασία, με αερόσακους, ειδικές ζώνες για τα παιδικά καρεκλάκια και ζώνη πρόσκρουσης. Επιπλέον, εξοπλίζονται με ένα πλήθος συστημάτων υποβοήθησης, όπως το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.

 

3. Χώρος για όλους: Η φράση "έλλειψη χώρου" θα εξαφανιστεί από το λεξιλόγιό σας όταν αγοράσετε ένα SUV. Το Opel Grandland X προσφέρει άνεση για ολόκληρη την οικογένεια, με άνετο χώρο για τα πόδια και το κεφάλι ενήλικων επιβατών στο πίσω κάθισμα, καθώς και με έναν γενναιόδωρο χώρο αποσκευών.

 

4. Θέμα στυλ: Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν μπορεί να είναι μία απόφαση που βασίζεται μόνο στη λογική. Πρέπει να συμμετέχει και η καρδιά και εδώ είναι που μπαίνει το θέμα της σχεδίασης. Η σχεδίαση ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι συναρπαστική και τα SUV, όπως το Opel Grandland X, κερδίζουν πόντους κλέβοντας τις εντυπώσεις στον δρόμο. Επιπλέον, εντυπωσιακές τεχνολογίες και συστήματα infotainment ψυχαγωγούν όλους τους επιβάτες, ακόμα και στα μακρινά ταξίδια.

 

5. Απεριόριστη ευελιξία: Οι ανάγκες των παιδιών μπορεί να αλλάξουν από μέρα σε μέρα, όμως τα SUV είναι έτοιμα για όλες τις περιστάσεις, όλες τις δραστηριότητες και τα hobby. Αναδιπλώστε πλήρως τα πίσω καθίσματα, για να δημιουργήσετε έναν χώρο αποσκευών 1.652 λίτρων, που σας επιτρέπει τη φόρτωση μεγάλων αντικειμένων, όπως για παράδειγμα των ξύλων για το δεντρόσπιτο που θα φτιάξετε για τα παιδιά σας. Ό,τι και αν χρειαστεί να μεταφέρετε, τα SUV της Opel σάς εξασφαλίζουν απεριόριστη ευελιξία.

 

6. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Με την προσαρμοζόμενη τετρακίνηση, η γκάμα των SUV της Opel σας υπόσχεται μία ξεχωριστή οδηγική εμπειρία παντός καιρού και παντός εδάφους. Το Mokka X συνδυάζει τη διασκέδαση και την ακρίβεια ενός sport αυτοκινήτου, με την άνεση ενός οικογενειακού αυτοκινήτου. Μάθετε περισσότερα για το Mokka X.

Είναι προφανές, ότι η παλιά εικόνα των SUV ως τίποτα περισσότερο από ένα σύμβολο κύρους είναι πια ξεπερασμένη. Χάρη στον συνδυασμο εντυπωσιακής σχεδίασης, οδηγικής απόλαυσης και πρακτικότητας, τα off-road αυτοκίνητα απευθύνονται πλέον σε ένα ευρύτερο αγοραστικό κοινό. Μάθετε πώς ένα SUV μπορεί να ταιριάξει στο δικό σας lifestyle.

GRANDLAND X

Το sport SUV που εντυπωσιάζει με τη δυναμική του σχεδίαση, τους αποδοτικούς κινητήρες και την εξαιρετική τεχνολογία - για να ανακαλύψετε ξανά τη μαγεία της οδήγησης.

MOKKA X

Η προαιρετική κίνηση 4x4 εξασφαλίζει πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, σε στεγνό ή βρεγμένο έδαφος. Είτε κατευθύνεστε σε θάλασσα είτε σε βουνό, αυτό το SUV είναι έτοιμο για περιπέτεια.

CROSSLAND X

Το ελκυστικό Crossland X, με πολλές καινοτομίες, όπως το head-up display, η κάμερα οπισθοπορείας 180° και το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, κάνει την οδήγηση στην πόλη ακόμα πιο ευχάριστη.

INSIGNIA COUNTRY TOURER

Με off-road χαρακτηριστικά και προαιρετική τετρακίνηση, το Insignia Country Tourer κερδίζει τις εντυπώσεις. Η premium τεχνολογία και ο μεγάλος χώρος αποσκευών το καθιστούν το ιδανικό οικογενειακό SUV.