THE SUV LIFESTYLE: ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Μέσα σε όλους μας υπάρχει η δίψα για περιπέτεια. Όμως, η λογική και η καθημερινότητα μπορεί να καταπνίξουν αυτή τη δίψα. Το γεγονός ότι τα SUV συνδυάζουν τόσο καλά τον περιπετειώδη χαρακτήρα με την άνεση, είναι το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας τους. Δείτε παρακάτω πώς ένα SUV μπορεί να ταιριάξει στο δικό σας lifestyle.

Τραγούδια και περιπέτεια.

Από πού προέρχεται όλο αυτό το hype γύρω από τα SUV; Σίγουρα υπάρχουν πολλές λογικές εξηγήσεις γιατί να αγοράσετε ένα trendy εκτός δρόμου αυτοκίνητο. Προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας, ευελιξία και προηγμένη τεχνολογία. Όμως, η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι μία απόφαση που λαμβάνεται με το συναίσθημα και όχι με τη λογική, για αυτό και το μυστικό της επιτυχίας των SUV είναι ότι πολλοί συνδέουν τα προτερήματα των SUV με ένα ιδανικό lifestyle.

 

Θυμάστε κάποια κλασικά τραγούδια, όπως το "Fuel" των Metallica ή το "I'm in Love With My Car" των Queen; Η οδήγηση είχε πάντα μία ιδιαίτερη θέση στη μουσική και αυτό το αίσθημα ελευθερίας είναι που αισθάνεται κανείς μέσα σε ένα SUV. Με το νέο Grandland X, η Opel δίνει την απάντηση σε όσους ψάχνουν την περιπέτεια. Απολαύστε την ελευθερία και κατακτήστε τον δρόμο. Μάθετε περισσότερα για το Grandland X.

Ένα SUV ταιριάζει τέλεια στο lifestyle σας.

Λοιπόν, ποιος είναι ο προορισμός; Θέλετε να αφήσετε τον αυτοκινητόδρομο για μία βόλτα μέσα στη φύση; Μήπως χρειάζεται να μεταφέρετε ογκώδη αντικείμενα για τα hobby σας; Με ένα SUV, έχετε πάντα τη λύση. Με αξεσουάρ όπως οι σχάρες οροφής, οι σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων ή οι βάσεις iPad, μπορείτε να προσαρμόσετε τέλεια το αυτοκίνητό σας στις δικές σας ανάγκες. Είτε οδηγείτε εντός πόλης είτε εκτός δρόμου, κάθε περιπέτεια έχει το δικό της soundtrack. 

Άνεση και ευελιξία για όλες τις ηλικίες.

Όμως, τα SUV δεν είναι μόνο για περιπέτειες, βόλτες και sport. Χάρη στην ευελιξία τους, απευθύνονται σε όλα τα ηλικιακά target groups. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία επωφελούνται από την ψηλή θέση οδήγησης και την εργονομία. Οι οικογένειες επωφελούνται από τους άπλετους χώρους και τη μοναδική ευελιξία της καμπίνας και του χώρου αποσκευών των SUV. 

Πώς τα SUV επαναπροσδιόρισαν την εικόνα τους.

Φυσικά, τα SUV (και ό,τι αντιπροσωπεύουν) είχαν αρκετούς πολέμιους. Για μεγάλο διάστημα, η εικόνα των SUV ως ενεργοβόρα αυτοκίνητα, μη φιλικά προς το περιβάλλον, προκαλούσε δισταγμό στους υποψήφιους αγοραστές. Όμως, η τεχνολογία των SUV σήμερα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των οδηγών που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον. Το Opel Mokka X για παράδειγμα, μπορεί να συνδυαστεί με έναν κινητήρα diesel, με μέση κατανάλωση μόλις 4.1 lt/100 km 1 στον μικτό κύκλο. Μάθετε περισσότερα για το Mokka X.

Σύμβολα ενός νέου τρόπου ζωής.

Καθώς η κατηγορία των SUV γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, πολλοί από αυτούς που τα επιλέγουν το lifestyle δυσκολεύονται να επιστρέψουν ξανά σε άλλο τύπο αυτοκινήτου. Οι ισχυροί κινητήρες, η τετρακίνηση και η συναρπαστική σχεδίαση αποτελούν έναν αχτύπητο συνδυασμό.

 

Εν συντομία, η οδήγηση ενός SUV σημαίνει έναν εντελώς καινούργιο τρόπο ζωής. Το αυτοκίνητό σας είναι ο σύντροφός σας σε κάθε δραστηριότητα ή περιπέτεια, από μία μετακόμιση μέχρι ένα οικογενειακό ταξίδι. Μάθετε περισσότερα για τα SUV της Opel.

 

1Πηγή: Mokka X, Engines & Transmissions

http://www.opel.ie/cars/mokka-x/models-specs/engines-transmissions.html

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

GRANDLAND X

Το sport SUV που εντυπωσιάζει με τη δυναμική του σχεδίαση, τους αποδοτικούς κινητήρες και την εξαιρετική τεχνολογία - για να ανακαλύψετε ξανά τη μαγεία της οδήγησης.

MOKKA X

Η προαιρετική κίνηση 4x4 εξασφαλίζει πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, σε στεγνό ή βρεγμένο έδαφος. Είτε κατευθύνεστε σε θάλασσα είτε σε βουνό, αυτό το SUV είναι έτοιμο για περιπέτεια.

CROSSLAND X

Το ελκυστικό Crossland X, με πολλές καινοτομίες, όπως το head-up display, η κάμερα οπισθοπορείας 180° και το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, κάνει την οδήγηση στην πόλη ακόμα πιο ευχάριστη.

INSIGNIA COUNTRY TOURER

Με off-road χαρακτηριστικά και προαιρετική τετρακίνηση, το Insignia Country Tourer κερδίζει τις εντυπώσεις. Η premium τεχνολογία και ο μεγάλος χώρος αποσκευών το καθιστούν το ιδανικό οικογενειακό SUV.