Πολυτέλεια και άνεση
Ξεκλειδώστε και ξεκινήστε
Η λειτουργία ξεκλειδώματος θυρών και εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless Entry & Start) διευκολύνει το ξεκλείδωμα και την είσοδό σας στο Opel Mokka Electric. Ξεκλειδώστε, εκκινήστε και ξανακλειδώστε το αυτοκίνητό σας χωρίς τη χρήση κλειδιού. Είτε τα χέρια σας είναι γεμάτα, είτε τα κλειδιά σας είναι θαμμένα βαθιά στην τσάντα σας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε το Mokka Electric σας. 
Υψηλά επίπεδα άνεσης
Φτάστε χαλαροί μετά από κάθε διαδρομή. Το Opel Mokka Electric διαθέτει καθίσματα Alcantara® με οσφυϊκή στήριξη του οδηγού και λειτουργία μασάζ καθώς και θέρμανση καθισμάτων τριών σταδίων για τον οδηγό και τον συνοδηγό, κάνοντας κάθε ταξίδι απολαυστικό. 
Ευρυχωρία και ευελιξία
Η ευρύχωρη καμπίνα και τα έξυπνα χαρακτηριστικά του Opel Mokka Electric υποστηρίζουν όλες σας τις μετακινήσεις. Είτε πρόκειται να μεταφέρετε ένα μεγάλο φορτίο είτε να ταξιδέψετε με όλη σας την οικογένεια ή τους φίλους σας και τις αποσκευές τους. Τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν σε αναλογία 40:60, αυξάνοντας σημαντικά το χώρο φόρτωσης και παρέχοντας ευέλικτες επιλογές φόρτωσης.