Κορυφαία συνδεσιμότητα
Παραμείνετε συνδεδεμένοι

Η κορυφαίας τεχνολογίας οθόνη αφής του συστήματος πλοήγησης σας καθοδηγεί στον προορισμό σας, ενώ παράλληλα σας παρέχει πληροφορίες για την κυκλοφορία1 σε πραγματικό χρόνο, τους πλησιέστερους σταθμούς φόρτισης και τα σημεία φόρτισης που είναι διαθέσιμα στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Επιλέξτε ανάμεσα στο Multimedia Navi Pro με οθόνη 10” ή το Multimedia Navi με οθόνη 7”. 

 

1. Η λειτουργία Live Navigation Services περιλαμβάνει Online κυκλοφορία, τιμές καυσίμων, πληροφορίες για χώρους στάθμευσης, Online POI, εύρεση σημείων φόρτισης online, πληροφορίες για τον καιρό και ειδοποιήσεις για θέματα οδικής ασφάλειας.

 
Συστήματα Infotainment

Το Mokka Electric είναι ο ιδανικό για μεγάλες διαδρομές! Πλήρως συμβατό με Πλήρως συμβατό με Apple CarPlayTM1 και Android AutoTM2,3, Bluetooth® 4, θύρες USB και ένα ποιοτικό σύστημα ήχου για να απολαμβάνεται την αγαπημένη σας μουσική. 

 

1. Τα Apple CarPlay™ και Apple Siri™ είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

2. Το Android Auto™ είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Google Inc.

3. Η συμβατότητα και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής και την έκδοση λειτουργικού συστήματος. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα της συσκευής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση www.apple.com ή www.android.com, ή απευθυνθείτε σε διανομέα Opel.

4. Το Bluetooth® είναι κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG Inc. 

 
Ασύρματη, επαγωγική φόρτιση

Απολαύστε την άνεση της ψηφιακής αποτοξίνωσης και φορτίζστε τις συσκευές σας χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή*. Οι ενσωματωμένες δικλείδες ασφαλείας ανίχνευσης ταχείας κίνησης αποτρέπουν τη βλάβη της ασύρματης υπερφόρτωσης στις μπαταρίες των συσκευών σας στις εκτός δρόμου διαδρομές. 

 

* Ενδέχεται να απαιτείται αξεσουάρ για το smartphone. Επαγωγική φόρτιση μόνο με smartphones συμβατά με PMA ή Qi. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα, επικοινωνήστε με έναν διανομέα της Opel

 

 

 
Υπηρεσίες Opelconnect 1
Έξυπνες υπηρεσίες παρέχουν μέγιστη ασφάλεια και σας βοηθούν να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο δρόμο - και όταν οδηγείτε ηλεκτρικά.