Ενεργοποίηση της ηλεκτρικής οδήγησης
Ενέργεια στο ηλεκτρίζει

Το Opel Mokka Electric τροφοδοτείται από μια αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου 50 kWh ή 56kWh. 216 κυψέλες υψηλής ενεργειακής πυκνότητας με προηγμένη διαχείριση θερμότητας σημαίνουν μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη εμβέλεια, που ενισχύεται από την ενισχυμένη αναγεννητική πέδηση.

Μόλις αφήσετε το πόδι σας από το πεντάλ του γκαζιού, το σύστημα αναγεννητικής πέδησης ανακτά την κινητική ενέργεια κατά το φρενάρισμα και μετατρέπει την ενέργεια αυτή σε πρόσθετη αυτονομία. Στην υψηλότερη διαμόρφωσή του (Mode B), οι περισσότερες καθημερινές διαδρομές μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη χρήση των παραδοσιακών φρένων, μειώνοντας τη φθορά και το σχετικό κόστος συντήρησης.

 
Ηλεκτρικές επιδόσεις
Το 100% ηλεκτρικό σύστημα κίνησης αποδίδει άμεση ροπή 260Nm. Οι ηλεκτροκινητήρες των 136hp και 156hp είναι τέλεια ισορροπημένοι και συντονισμένοι για να κινούνται, όχι μόνο στα αστικά κέντρα αλλά και στους ανοιχτούς δρόμους. 
Γρήγορη και εύκολη φόρτιση
Η προηγμένη τεχνολογία ταχείας φόρτισης της Opel επιτρέπει στο Mokka Electric να φορτίζει σε χρόνο μηδέν. Χάρη στη γρήγορη φόρτιση DC 100 kW, μπορείτε να φορτίσετε έως και 80% σε μόλις 30 λεπτά, διευκολύνοντας ακόμα και τα μακρινά ταξίδια. 
Οδηγήστε με την εικόνα σας
Εξατομικεύστε την οδηγική σας εμπειρία: Το Opel Mokka Electric σας προσφέρει ευέλικτη ισχύ με 3 λειτουργίες οδήγησης που προσαρμόζονται στο ταξίδι σας, τις οδικές συνθήκες και τη διάθεσή σας. Η λειτουργία Sport μεγιστοποιεί την οδηγική δυναμική, η λειτουργία Eco βελτιστοποιεί την αποδοτικότητα και η λειτουργία Normal συνδυάζει τα δύο - και όλα αυτά με μηδενικές εκπομπές CO2, απόλυτη ησυχία και τελική ταχύτητα 150 km/h. 
Ταξιδέψτε πιο μακριά
Το Opel Mokka Electric εμπνέει με την καινοτόμο ενεργειακή του φιλοσοφία. Το όχημα χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα αναγεννητικής πέδησης για την ανάκτηση της ενέργειας που κανονικά θα χανόταν κατά την επιβράδυνση, για ακόμη μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία. Αυτό το σύστημα δεν ανακτά μόνο την ενέργεια που παράγεται όταν φρενάρεις, αλλά είναι επίσης ενεργό όταν το όχημα κινείται. 
Έλεγχος δεδομένων οχήματος
Οι προηγμένοι αισθητήρες και τα συστήματα παρακολούθησης δεδομένων οχήματος του Mokka Electric σας παρέχουν μια διαισθητική επισκόπηση των συνθηκών οδήγησης και της κατανάλωσης ενέργειας, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι και να έχετε τον έλεγχο του δρόμου.