Ασφάλεια & καινοτομίες
Βέλτιστη ορατότητα
Το πρωτοποριακό σύστημα προβολέων Adaptive IntelliLux LED® Matrix του Opel Mokka Electric εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα σε όλες τις συνθήκες και σας επιτρέπει να οδηγείτε άνετα, ξεκούραστα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης, χωρίς να τυφλώνετε τους άλλους οδηγούς. 
Κρατήστε τις αποστάσεις
Το προηγμένο Cruise Control του Opel Mokka Electric σας επιτρέπει να απολαύσετε μια άνετη και ξεκούραστη οδήγηση, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στην ασφάλεια . Επιταχύνει και φρενάρει αυτόματα για να σας βοηθήσει να διατηρείτε πάντα σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.  
Αποφύγετε τις συγκρούσεις
Το Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος Υποστήριξης Οδηγού, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον τη λειτουργία Διατήρησης και επαναφοράς στη Λωρίδα Κυκλοφορίας. Το σύστημα σκανάρει τον δρόμο μπροστά σας για πεζούς ή άλλα οχήματα, βοηθώντας να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις. Με ταχύτητες έως 30km/h, το σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης του Mokka Electric επεμβαίνει ακινητοποιώντας πλήρως το όχημα. Σε μεγαλύτερες ταχύτητες, το σύστημα επιβραδύνει το όχημα έως και 50 km/h, μειώνοντας σημαντικά την επίδραση μια σύγκρουσης.  
Μία οθόνη, όλες οι πληροφορίες
Η απλότητα και αίσθηση του απέριττου είναι εμφανείς στο Opel Pure Panel. Ο 12'' ψηφιακός πίνακας οργάνων οδηγού προβάλλει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή σας έχει εξαλειφθεί, αφήνοντάς σας μόνο μία αίσθηση ελέγχου. 
Πανοραμική θέα
Η πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας σας προσφέρει μία οπτική 180º στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, επισημαίνοντας τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω σας και επιτρέποντάς σας να δείτε την κίνηση οχημάτων πλευρικά του αυτοκινήτου σας.  
Εύκολο παρκάρισμα

Το παρκάρισμα γίνεται πανεύκολο. Το Προηγμένο σύστημα Παρκαρίσματος του Mokka Electric ελέγχει το τιμόνι και σας καθοδηγεί. Εσείς, χρειάζεται μόνο να πατήσετε γκάζι ή φρένο.