Με μια ματιά

Ένα τολμηρό, πρωτοποριακό όραμα σχεδίασης και τεχνολογίας παίρνει σάρκα και όστα. Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια αντισυμβατική εμπειρία οδήγησης; Ανακαλύψτε το νέο, 100% ηλεκτρικό Mokka.

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΚΚΑ-e

ΤΟΛΜΗΡΟ. ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ. 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.

ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.
Η νέας γενιάς τεχνολογία της μπαταρίας σας εξασφαλίζει αυτονομία έως 322 χλμ. με μία φόρτιση. 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ.
Φορτίστε γρήγορα και αποτελεσματικά στο σπίτι σας ή σε ένα δημόσιο σταθμό φόρτισης. Εξασφαλίστε έως και 80% της αυτονομίας σε μόλις 30 λεπτά * και εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευέλικτες επιλογές φόρτισης του Mokka-e, που σας εξασφαλίζουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε κάθε ταξίδι.

* Θεωρητική τιμή, υπολογιζόμενη με βάση την προκαταρκτική τιμή αυτονομίας WLTP 322χλμ. Σε σταθμό φόρτισης DC (100 kW). Ισοδύναμη με τη φόρτιση μιας κενής μπαταρίας. Ο χρόνος φόρτισης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον τύπο και την απόδοση του σταθμού φόρτισης, την εξωτερική θερμοκρασία και τη θερμοκρασία της μπαταρίας.  
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
Η e-ΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ.
Επωφεληθείτε σημαντικά από τη χρήση ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου με μπαταρία τόσο έναντι ενός αντίστοιχου με βενζινοκινητήρα όσο και με κινητήρα diesel! Θα πρέπει επίσης να συνυπολογίσετε τα οφέλη και τα κίνητρα που αναμένεται να προκύψουν στο μέλλον από την πολιτεία και τους δήμους σχετικά με τις διευκολύνσεις από τη χρήση αυτοκινήτων με μηδενικούς ρύπους, όπως π.χ. η πρόσβαση και το πάρκινγκ σε σημεία των πόλεων όπου δεν θα επιτρέπονται αυτοκίνητα με κινητήρες ορυκτών καυσίμων, η χρήση ειδικών λωρίδων κυκλοφορίας, κ.α.   

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Στην καρδιά του Mokka-e βρίσκεται μια ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου 50 kWh. 216 κυψέλες υψηλής ενεργειακής πυκνότητας με προηγμένη διαχείριση θερμότητας επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής και την αυτονομία, η οποία ενισχύεται και από το Σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας μέσω Πέδησης. Μόλις σηκώσετε το πόδι σας από το πεντάλ γκαζιού, το σύστημα Regenerative Braking ανακτά την κινητική ενέργεια ενώ φρενάρετε και τη μετατρέπει σε ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία. 
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ "ΗΛΕΚΤΡΙΖΟΥΝ"
Το 100% ηλεκτρικό μοτέρ σας προσφέρει 260Nm στιγμιαίας ροπής, ενώ είναι ρυθμισμένο έτσι, ώστε να σας εξασφαλίζει άριστο χειρισμό μέσα στα στενά της πόλης αλλά και στον αυτοκινητόδρομο. 
ΙΣΧΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΘΟΡΥΒΟ
Το Mokka-e είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη δύσκολη καθημερινότητα. Μέσα στο λιτό, ευρύχωρο και εξαιρετικής μόνωσης εσωτερικό του θα απολαμβάνετε τις διαδρομές σας και τον προσωπικό σας χρόνο, παρέα με τις σκέψεις και τη μουσική σας. 
ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛ
Το Mokka-e προσαρμόζεται στο δικό σας στυλ οδήγησης. Επιλέξτε ανάμεσα στα προγράμματα Sport, Eco και Normal και δείτε να μεταβάλλονται ανάλογα ο χρόνος απόκρισης, η υποβοήθηση τιμονιού και άλλα συστήματα του αυτοκινήτου. Η λειτουργία Sport αυξάνει την οδηγική απόλαυση, η λειτουργία Eco βελτιώνει την οικονομία, ενώ η λειτουργία Normal εξισορροπεί και τα δύο. 
ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Οι προηγμένης τεχνολογίας αισθητήρες του Mokka-e, καθώς και τα συστήματα ελέγχου οχήματος, σας παρέχουν μία άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση στα στοιχεία που αφορούν την κατανάλωση ενέργειας και τις οδηγικές συνθήκες, ώστε εσείς να έχετε όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε και πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ OPEL ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Από τις επιλογές φόρτισης στις υπηρεσίες mobility: οι υπηρεσίες της Opel για τα ηλεκτρικά οχήματα σας εξασφαλίζουν ένα ομαλό και ξέγνοιαστό ξεκίνημα στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.